• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

He he Bobotest mogę polecić:) Na nim ujrzałam dwie kreski w ciąży z Mikutkiem:) Oby i Wam szczęście przyniósł:)Mi 10 pokazują słabą drugą kreseczkę, bo mam torbiel, Za czułe są dla mnie:)Patuśka w takim razie &&&&&&&&&&&&&&:)

reklama
Patuska czekam na wiescie jak tempka ??

U mnie dzis wzrost, takiej tempki jeszcze nigdy nie mialam, tzn. Niby w pierwszy cykli pomiarow mialam wyzsza, ale mierzylam o roznych godzinach ok. 8 rano a teraz o 5.20 zawsze.
Pewnie I tak na dniach poleci na leb na szyje... Dobra ide do pracy coby sie nie nakrecac.

Dzien dobry,w sumie nie taki dobry. Jak widac na zalaczonym obrazku moja tempka rozpieprzyszyla sie o podloge. I krew mnie zalala z samego rana. Takze z bobo nic w tym i pewnie nastepnych cyklach. Nire wytrzymalam i sie poryczalam. Qrwa mac! No co za niesprawiedliwosc! Oby Wam sie wszystkim udalo w tym cyklu,a ja moge zostac tu sama. Ide sie wyplakac zanim pojde do pracy i przestac myslec chociaz jak tu nie myslec jak bede biegac do toalety co rusz.

Ah musze sobie to ogarnac

patu$ka wiem co czujesz-ale wiem też ,że jutro znów zawita do Ciebie nadzieja!mam tak co miesiąc-LUTY TO TEŻ PIEKNY MIESIAC NA NARODZINY BOBASA!!!może nawet lepszy niż sytczneń:)nie łam się kochana!
natka nareszcie @zawitało i wierze że ulżyło:)
nuuuuśka piekna masz tempke-nie będe pisać więcej bo nie chce zapeszać:)
akuku ten 16 dc to faktycznie mógł być dzień ovu!! tempke też masz piękną i to byłby już 12 dc:)

ja łykam cas... i witaminki i nie wiem czy to przez to ale tempke mam taka samą jak wczoraj-pewnie za wcześnie na wachania:)

hej Kochane :*

patu$ka strasznie mi przykro :( Myslalam ze to fałszywy alarm i dziś jednak zobaczymy skok na Twoim wykresie. Wiem, ze to ciężkie, bo starasz się już tyle czasu, ze czasem sily odpuszczają, ale nie możesz się zalamywac, bo jeszcze będzie dobrze. Wazne, ze w końcu zaczely pojawiać się pęcherzyki, w poprzednim cyklu były 4 może teraz będzie tyle samo, a może więcej ? Teraz na pewno się uda Kochana zobaczysz. Robi się coraz cieplej, człowiek dzięki temu ma inne nastawienie do wielu spraw, wierze, ze będziesz w tym miesiącu już w pełni szczesliwa :-(a ja pomoge słowem i wsparciem jak tylko będę mogla :*

Akuku a może nie poleci ? nie nakręcaj się, ale tez nie zapewniaj ze na pewno się nie udało :) Bo z tym nigdy nie wiadomo :tak:@ wypada Ci mniej więcej wtedy kiedy mnie, bo ja mam miedzy 11-13 maja pare najbliższych dni będzie stresowych. A żeby się wspomóc, tez dziś mam temperaturę jakiej jeszcze nie miałam :eek:

kasiol mi dziś tempka do góry się wspiela :-)ale tlumacze się tym, ze rano było bardzo cieplo :P
Jak w tym cyklu się nie uda tez zaczynam brac castagnus i zobaczymy. Choc nie wiem jak by to się miało do mojej torbieli yhmm,

paulinka tez masz torbiel ? jakiej wielkości jak mogę wiedzieć ? nie wiem czy wyczytalas, ze ja wlasnie trzy dni temu na usg dowiedziałam się ze mam torbiel o średnicy 41mm i zastanawiam się co dalej, bo gin napomniała o laparoskopii.
Masz jakies dolegliwości z Nia związane ?

Hej dziewczynki :*
Patu$ka kurcze, strasznie mi przykro... Byłam pewna że tym razem się udało.. Wiem co czujesz, ale postaraj się nie łamać :* cholernie to wszystko niesprawiedliwe... Ale wierzę w to, że musi w końcu być dobrze, no po prostu musi w końcu się udać! Mam nadzieję że wspólnie z ginem uda się Wam ustalić w czym jest problem. Może to faktycznie problemy z utrzymaniem? Jestem myślami z Tobą kochana :*

Nuuuśka pięknie wspięła Ci się w górę ta tempka! :tak: nic nie mówię ale kurcze to dobry znak! :-D a powiedz mi o której jutro mniej więcej masz wizytę u ginki?

Akuku też ładną tą tempkę masz :-) trzymam kciuki :*

Kasiol a u Ciebie taki spokój na wykresie :-) ale to dobrze, fajnie mieć taką pierwszą fazę piękną :-)

hej kochana :*

Wiesz co z racji tego, ze fryzjera mam na 12, do Niej chce isc zaraz z rana, tak kolo 9-10.No i dzwonie od rana do tego pierońskiego laboratorium o te moje wyniki, chciałabym wiedzieć chociaż jakie sa, ale nikt nie odbiera.
A wczoraj wredna baba powiedziała mi przez telefon , ze ona nie wie kiedy będą bo to nie jest tak hop siup . Ja jej mowie ze wiem o tym doskonale, bo dzwonie z Przychodni a nie z przedszkola cholera, ale my kuriera mamy dopiero w czwartki kolo południa a wyniki potrzebuje na rano wiec maja to wyslac faxem. Uslyszalam ze wysla jak będą. Franca jedna ale jak myslala, ze odpuszczę to się grubo mylila. Będę dzwonic tam do skutku, bo oni te moje wyniki mieli już na pewno wczoraj po południu.

edit. Dodzwonilam się wlasnie :) Pani zaspanym glosem powiedziała mi, poziom
CA125 11 ( norma jest od 0-35) wiec wszystko jest w porządku :) Ale się ciesze. W związku z tym sadze, ze to tez nie fasolcia bo podobnoz w okresie ciąży poziom tego markera może ulec podwyższeniu :P

Ostatnia edycja:
No co za wredna baba! Ale nie martw się, wyniki na pewno beda w normie :-) nie ma innej opcji :*

A nie mówiłam :-P w ciąży moze być podwyższony ale nie musi :-) z resztą w tak wczesnej to by nawet nie zdążyło podrosnąć! Precz z tymi negatywnymi myślami!! Bo po tylku dostaniesz :-D

Ostatnia edycja:
AKYSZ ! :-D
U Ciebie tez taka piekna pogoda ? u Nas dziś wręcz upalnie, musze się wreszcie zebrac i ogarnąć, bo jak Ł.wroci ( pojechal do lekarza na badanie okresowe z pracy ) jedziemy do sklepu a ja jeszcze w piżamie :-pNo ale co, w końcu wolne

reklama
No pogoda piękna u nas też :-) 23 stopnie i słoneczko pięknie grzeje :-) znaczy w sumie nie wiem czy grzeje bo ja jeszcze w łóżku :-D zaraz się chyba wreszcie zbiorę pid prysznic i za jakieś sprzątanie może. :-)
Ale kurcze nie byłabym sobą gdybym się nie denerwowała :p bo dziwna jakaś ta moja @ :/ skąpa jakaś jakby chciała a nie mogła :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry