hej Kochane :*
patu$ka strasznie mi przykro

Myslalam ze to fałszywy alarm i dziś jednak zobaczymy skok na Twoim wykresie. Wiem, ze to ciężkie, bo starasz się już tyle czasu, ze czasem sily odpuszczają, ale nie możesz się zalamywac, bo jeszcze będzie dobrze. Wazne, ze w końcu zaczely pojawiać się pęcherzyki, w poprzednim cyklu były 4 może teraz będzie tyle samo, a może więcej ? Teraz na pewno się uda Kochana zobaczysz. Robi się coraz cieplej, człowiek dzięki temu ma inne nastawienie do wielu spraw, wierze, ze będziesz w tym miesiącu już w pełni szczesliwa :-(a ja pomoge słowem i wsparciem jak tylko będę mogla :*
Akuku a może nie poleci ? nie nakręcaj się, ale tez nie zapewniaj ze na pewno się nie udało

Bo z tym nigdy nie wiadomo

@ wypada Ci mniej więcej wtedy kiedy mnie, bo ja mam miedzy 11-13 maja pare najbliższych dni będzie stresowych. A żeby się wspomóc, tez dziś mam temperaturę jakiej jeszcze nie miałam
kasiol mi dziś tempka do góry się wspiela :-)ale tlumacze się tym, ze rano było bardzo cieplo

Jak w tym cyklu się nie uda tez zaczynam brac castagnus i zobaczymy. Choc nie wiem jak by to się miało do mojej torbieli yhmm,
paulinka tez masz torbiel ? jakiej wielkości jak mogę wiedzieć ? nie wiem czy wyczytalas, ze ja wlasnie trzy dni temu na usg dowiedziałam się ze mam torbiel o średnicy 41mm i zastanawiam się co dalej, bo gin napomniała o laparoskopii.
Masz jakies dolegliwości z Nia związane ?