• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Nuuuśka no niby dużo, ale jak tak myślę na logikę to jeśli faktycznie pęcherzyk rośnie 2 mm na dobę, a torbiel to niepęknięty pęcherzyk to jeśli nie przestał po prostu rosnąć ale mimo to nie pękł to może to możliwe?
A co do Twojego strachu przed tym czy to nie zmiana nowotworowa, to jeśli lekarka zaproponowała laparoskopię a nie tradycyjną operację to znaczy, że nie podejrzewa nowotworu bo znalazłam coś takiego: "Metoda laparoskopowa – jest stosowana przy braku podejrzeń zmian nowotworowych, szczególnie u kobiet młodych, które zamierzają w przyszłości urodzić dziecko."
także głowa do góry bo musi być dobrze :-)

u mnie na razie cicho... @ nie ma, plamienie chyba też jakoś ustało :/ chyba się załamię jak to fałszywy alarm bo już się tak cieszyłam! :-( a poza tym dosłownie NIGDY nie miałam plamień... ani w środku cyklu, ani przed @ - zawsze od razu mnie "zalewało".. cholera jak znowu się coś dzieje to nie wiem co zrobię ;/ przecież w tym cyklu już jedno takie plamienie miałam, ale krótkie, dosłownie parominutowe... kurde no do bani to wszystko!

reklama
natka nie pisz tak, wszystko bedzie dobrze. Nie martw sie Kochana na zapas, poczekamy i zobaczymy jak sie tempka bedzie zachowywac, choc powiem Ci, ze dziwnie dosc, bo skok masz i plamienia :cool: ale moze to przejsicowe...matko niech wreszcie u Nas pouspokaja, bo juz normalnie szalu mozna dostac ! :no: Tyle miesiecy, tyle nerow, zmarnowanych nadziei i nic.
Ale zobaczycie, ze bedzie lepiej, musimy w koncu przerwac ta zla aure ktora krazy nad Nami w jakis dziwny sposob !! :tak:

No też mnie ten skok w sumie zaskoczył w pierwszej chwili... ale później stwierdziłam, że moja tempka już tak ma w tym cyklu więc to pewnie nic nie znaczy. Co nie zmienia faktu że mam tego dosyć... i pomyśleć , że taki dobry humor miałam rano!! Grrr :wściekła/y::wściekła/y:
No ale musimy starać się być dobrej myśli...

Wątpię że to owu, tak późno? Zresztą nigdy nie miałam plamień okołoowulacyjnych. A zresztą teraz znowu coś tam zaczyna się pojawiać więc może jednak @? ehhh
Do gina w tym cyklu już nie idę - dopiero ok. 12 dc następnego :-)

A ja zaczynam sie zastanawiac co sie dzieje z moim organizmem od wczoraj. Piersi mnie bola, w sumie to jedna - lewa, przy dotknieciu pobolewa.Kolezanka dzis sie mnie spytala czy nie odnioslam wrazenia ze biust mi sie powiekszyl...
do tego caly czas pobolewa mnie podbrzusze, ale dzis na zmiane - raz kluje po lewej a raz po prawej stronie.
Spac mi sie chce.

misia z kwitniowek mowi zeby zrobic betke tak na wszelki wypadek, ale ja nie wiem czy jest sens - dzis jest 25dc - 8 dni po owu. Wiec wynik moze i tak nie byc miarodajny.
no i jeszcze jeden fakt - poziom CA125 moze byc zawyzony np, w okresie ciazy czy menstruacji. Prosilam zeby moj wynik jak tylko bedzie zostal przeslany faksem takze pozostaje czekac.
A dodatkowo przy torbieli podobno moga wystepowac objawy ciazowe, takze juz w ogole mam metlik w glowie.

Nuuśka jeśli ten spadek w 5dpo to była implantacja to betka już wyjdzie. Ogólnie to bardzo ładnie ten Twój wykresik wygląda.Natka a ten Twój wykres to oszalał:) Wygląda teraz na owu, jak przez 10 najbliższch dni nie pojawi się @ to testuj:)))Patuśka :(( Trzymam kciuki za następny cykl chociaż i ten mógł być taki piękny... Konsultowałaś to z lekarzem? Bo to już drugi raz, nie?A ja wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę pierwszego opakowania :)) Zostało jeszcze tylko pięć cykli:) Zrzuciłam na razie 5,5 kg i jeszcze kilka chcę zrzucić:) No i powoli przygotowujemy się do sobotniego roczku Mikutka:) Kiedy to minęło...

Nuuuśka ciężko powiedzieć co z tą betką... podobno jednak 10 dpo można uznać wynik za wiarygodny (myślałam, że później)... Więc z jednej strony możesz zrobić jutro bo jakby to jednak była ciąża to może coś tam już wyjdzie, choć trochę podwyższony wynik. Sama nie wiem co Ci radzić... a co do biustu, to może faktycznie coś w tym jest skoro nawet koleżanka zauważyła? nie jestem przekonana czy akurat objawy 'piersiowe' mogą pochodzić od torbieli. Mdłości czy bóle brzucha może tak, ale piersi? Nie wiem sama czy to możliwe...

paulinka, heeeej :-) dawno Cię nie było :-) no mój organizm wyraźnie ma mnie w nosie i robi co mu się podoba, i tempka sobie skacze jak chce... brzuch mnie zaczął boleć, a właściwie podbrzusze więc może to jednak ta @. Jak będziecie wszystkie tak mówić, że może to owu to jeszcze uwierzę i co?:-p już mnie kusi testy owu kupić w sumie... ale nie wiem, jakoś z drugiej strony ciężko mi uwierzyć żeby to było to...
Wszystkiego najlepszego dla Mikołajka :-)

Ostatnia edycja:
Paulinka a co bierzesz ze tak ladbie chudniesz ?? I w ile czasu schudlas te 5,5 kg ??

Mi tez by sie przydalo schudnac ahh

Ja mam juz apetyt na wszystko po kolei, mieszam czekolade z chipsami :/:/ podbrzusze I plecy pobolewaja, wiec na dniach @ przywita.

Jezzzu jak mi sie oczy kleja, ide spac.

reklama
Akuku nic nie biorę:) Dużo się ruszam i mam dietkę, najpierw dietkę odprowadzającą wodę z organizmu. Teraz po prostu jem regularnie i zdrowo:) no i dużo trzeba pić:) a te 5,5 kg zrzuciłam od połowy kwietnia:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry