• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Nuuuśka laparoskopia na pewno pójdzie pomyślnie :-) nie ma innej opcji :-) i tak jak napisała kasiol- ani się obejrzysz po zabiegu i będziesz w ciąży :* na wynikach nasienia to ja się niestety nie znam więc w interpretacji to ja Ci nie pomogę...

Nuuuśka a Ty robiłaś już jakieś badania w tej DIAGNOSTYCE? Nie wiesz o co chodzi z tą kartą umożliwiającą odbiór wyników przez internet? I ile ewentualnie ona kosztuje?

Ostatnia edycja:
reklama
natka nic tam jeszcze nie wykonywałam, i tez wlasnie we wtorek musze się dowiedzieć odnośnie internetowego odbierania wynikow, bo bardzo byłoby mi to na reke, wiec na pewno się z Toba Kochana podzielę wiedza. Wiem na pewno, ze musisz mieć tam swoje konto- pewnie zakładasz je wpisując numer karty, tylko tu wlasnie pojawia się pytanie : Skad ja wziąsc ? Ale wywiem się wszystkiego :tak:

Akuku dziś był 10 po owu. I ginka rano powiedziała ze co jak co ale testy mogą być bledne nie raz a test z krwi nie, wiec zrobić i będziemy wiedzieć :| No i się dowiedziałam.
Pewnie ze mi trochę smutno, ale wiem, ze nie będę się martwic zdrowiem fasolki jeśli najpierw się wylecze porządnie, a tak miałabym codziennie myslowke żeby tylko ta cholerna torbiel nie pekla.
W czwartek będę się widzieć z ta moja gin wiec będę wiedzieć dokładnie jak ona widzi ta moja laparo.
A Ty Akuku znasz się na interpretacji wyniczkow badanoia nasienia ?

kasiol fiku miku :D hah i jak tu Was nie Kochac ? <3 :happy2:

Ide cos obejrzeć i nyny. Z ciekawoscia będę mierzyc jutrzejsza temperaturę :zawstydzona/y:

Zmierz tempkę Nuuuśka, zobaczymy jaka będzie. Przynajmniej też będziesz miała i orientację co do długości Twojej fazy lutealnej :-) a to Ci się na pewno przyda w przyszłym cyklu- będziesz wiedziała kiedy testować :-)
Co do DIAGNOSTYKI ja idę jutro na badania więc to ja się dowiem i powiem Tobie :-D
Idę naszykować mężowi kolację bo za godzinę wraca z pracy :-) a później do spania :-) może jeszcze zajrzę, ale nie obiecuję :-) także w razie czego życzę Wam dobrej nocki :*

Nuska a ja slyszlam ze niektorym beta nie wychodzi 10 dpo, bo implantacja moze byc nawdt 12 dpo I wtedy dopiero wzrasta hormon.

A co do interpretacji wynikow nasienia to nie pomoge bo nie badalismy.

Tempka 36.92... Takiej nigdy nigdy nie mialam.
Kurde az sie trzese, masakra tak bym chciala by sie udalo.
Dobrze ze dzis zostaje na nadgodziny, nie bede myslec przynajmniej.
Milego dnia.

Ledow oddycham..zrobilam test...sa dwie kreski jedna slaba ale jest widoczna ..zdjecia nie zrobie bo mam za ciemno...
Aaa dziewczyny jest kreska
Kurde zaraz zemdleje, nie moge oddychac....plakac mi sie chce.

AKUKU wiedziałam jak tylko zobaczyłam pierwszego posta ze 36,92:)

nareszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dałaś nadzieje większą:):):):):)
JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:):):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Akuku Sloneczko Ty Nasze !!!!! :-D:-D:-D:-D:-DGratulaaaaaacje !!!! ale się ciesze matko moja :D Dokladnie jak pisze kasiol - dalas nadzieje takim jak my :D !!
Zrob konieczni zdjeciucha jak będziesz mogla i wrzucaj :D!!

natka a mnie dziś tez zamiast tempka w dol to do góry :| nic z tego już nie rozumiem. A Ty rozumiesz? może betka była za wcześnie ? :P zartuje oczywiście

Czytam i czytam i znalazłam cos takiego :
Badanie krwi wykazuje ciążę najwcześniej po 7-8 dniach od zapłodnienia. Najbezpieczniej jest jednak wykonać je po10 lub więcej dniach od owulacji (a nie od dnia w którym doszło do stosunku, gdyż owulacja i zapłodnienie mogą nastąpić nawet do 7 dni po dostaniu się plemników do dróg rodnych!).

wiec ja mysle,ze może poczekam jeszcze..bo kompletnie nie czuje się "przedokresowo"..:|

Akuku a spotkalas się z czyms takim ? żeby beta ciąży nie wykryla a kobieta w ciąży była rzeczywiście ? zastanawiam się czysto hipotetycznie, bo jutro powinna przyjść niby @ a w ogole zero objawow...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry