• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

No to czym się martwisz powiedz mi ??? Sama wiedz jakiego koloru była ta wczesniejsza kreseczka, sama piszesz ze ta jest wyrazniejsza i nie ma mowy o pomylce, wiec jutro tescior powtarzamy i jak będzie krecha a na pewno będzie to mysle, ze możemy się już cieszyc !!! :-)Bardzo bardzo Ci gratuluje, należy Ci się za tyle miesięcy staran i stresu.
Ale potwierdza się wiec to co pisałam - odpuscilas i co ? Z tego co widze w tym miesiącu tylko 4 razy były staranka,w tym 3 w okresie owulki i co ?! i wystarczylo, wiec może to jest metoda ? :-) odpuscic, wyluzować, ale nie tracic wiary w siebie :)

Pytalam rano co myślisz o tej mojej tempce i poznym zagniezdzeniu ? Kurcze widzisz, dziś wyczytałam, ze u niektórych kobiet zagniezdzenie zarodka trwa do 12 dnia po owu, wiec może jeszcze jest jakas szansa..choć w sumie ja nie mam już większych nadziei, wydaje mi się, ze jeżeli cokolwiek by było to betka by to pokazala a nie pokazala nic

Ostatnia edycja:
reklama
Nuska no ja wczoraj pisalam ze zagniezdzenie moze byc do 12 dpo wiec szansa kest, puki @ nie ma. Tempka w gore, ale to zaden pewniak.

Mi sie wydaje ze trzeba czeoac, jak @ noe przyjdzie to robic test :-)
Zreszta ja jestem przykladem, bo jak z Alexem zaszlam to robili mi test krwi bo z moczu nie wychodzil I dopiero po drugim tescie z krwi wyszla ciaza.

Tak odpuscilam w tym cyklu nawet nie bralam kwasu foliowego jedyne co robilam to mierzylam tempke nawet sluzu nnie notowalam, tzn tylko dwa dni a reszte odpuscilam...
Jejku bede miala dzidzie w styczniu . Zawsze chcialam.rodzic w styczniu aaa ciesze sie.

Patuska masz racje nie powinnam sie tak cieszyc tylko odczekac, ale ja nie moge japa mi sie caly dzien cieszy :-)
Nie bede sie zamartwiac bo co ma byc to bedzie nie zmienie tego, a moze wlasnie jak wyluzuje I bede myslec pozytwnie to sie uda ladnie :-)

2 ciaze przeszlam bez problemu moze I tym razem sie uda ??

Na pewno się uda, zobaczysz ze wszystko będzie dobrze :tak:
Masz racje, ze temperatura nie jest wykładnikiem niczego ani pewniakiem. Pozostaje czekac na @, jak się pojawi - szybciej zniknie i będę mogla zadzialac z ta laparoskpia. Czy jedno czy drugie - będzie dobrze.

Testu nie robie i nie będę robic, chyba ze do poniedziałku @ się rzeczywiście nie pojawi, ale watpie. Coz, czasem fajnie jest pomarzyć :)Ale czytając o Tobie i Alexie widze ze rzeczywiście może być zupełnie inaczej niż wychodzi to w testach :)

Ostatnia edycja:
A wi we cie czemu zatestowalam, tempka tempka ale wczoraj mi kurczak nie smakowal..a to nie kest normalne u mnie.
Jejku jak sie ciesze.

Ale test wyrazniejszy kilkakrotnie od tamtego z marca...

akuku test jak najbardziej pozytywny! Powtórz jutro dla pewnosci ale czuję, że tym razem będzie wszystko dobrze :*

Kasiol, Patu$ka CLO biorę od dziś ale będę brała na noc, gin mówił że nie ma różnicy czy rano czy wieczorem, a chciałabym w razie czego przespać chociaż część ewentualnych skutków ubocznych :-) zresztą rano byłam na badaniach hormonów i nie chciałam CLO wcześniej brać żeby czasem nie zakłóciło mi to wyników :-)

Nuuuśka no więc wszystko już wiem. Dostałam kartę stałego klienta (dostaje się ją za darmo za zrobienie badań prywatnie) i dzięki temu wyniki można najpierw sprawdzić przez internet. Powinny być popołudniu ale nie gwarantują bo w piątki różnie bywa. Ale i tak będą szybciej niż normalne papierowe bo te kurier przywiezie dopiero w pon koło 13-14. karta też daje zniżki 5% na wszystkie kolejne badania. Mało bo mało, ale zawsze coś :-)
Ale jestem zadowolona z samego pobrania krwi! Zawsze mam z tym problem bo robią mi się siniaki na pół ręki a dzisiaj nic :-) i pielęgniarka też bardzo miła i pogadała sporo ze.mną nawet :-D

Co do betki to nie slyszalam nigdy o przypadku żeby nie wzrosła ani trochę mimo b. Wczesnej ciąży.. :-( ale wszystko jest możliwe bo tempka ładna :-) póki nie mma @ to zawsze jakaś nadzieja jest :-)

Patu$ka daj znac co tam u ginka później :* trzymam kciuki :-)

Ostatnia edycja:
To teraz tylko trzymać kciukaski żeby wszystko było w porządku :)
I żeby fasolcia okazala się dziewczynka jak sobie wymarzyliście :tak:

Po czasie widze jaka jestem zielona w niektórych tematach. Ja nie znam się zupełnie na tym wszystkim i do wczoraj nie wiedziałam ze np. zagniezdzenie nie jest procesem który dzieje się od razu, nie sadzilam ze może to trwac nawet do 12 dni.
A od czego zależny jest ten proces ?

natka super :) Czyli za badanka nasienia tez mogę poprosić o taka karte. Ile w sumie wyszly Cie te wszystkie badania ?
Wiem, wiem ,ze to chyba mało prawdopodobne żeby to jednak była fasolcia, czas pokaze. Jak już pisałam, jak ta malpa ma przyjść to najlepiej niech przychodzi już :D !

Ostatnia edycja:
nuska wg kalendarza chinskeigo będzie dziewczynka...
z chłopcami mi się sprawdzilo wiec kto wie. zawsze jest 50% szans... chciałabym ale zdrówko najważniejsze. Co ma bc to będzie :)

termin na 18 stycznia wychodzi

Nuuuśka 118 zł zapłaciłam niestety... Zobaczymy czy wyniki będą dziś :-)

Akuku to w sumie fajnie że w styczniu bo pewnie będzie zimno więc przyjemnie będzie Ci siedzieć w domu z maleństwem :-)

reklama
AKUKU tak się ciesze-że a ż ryczeć mi się chce:) ( chyba coś hormony mi wariują)

a ja dziś myśle czy dobrze ,ze wziełam tego Castagnusa bo boli mnie lewy jajnik znów i rozpiera jak na @-nie rozumiem dlaczego co miesiąc czuje lewy jajnik skoro na zmiane pracuja-a na usg powiedzieli ze z nim wszysko ok? boli mocno-nie wiem co sie dzieje-mam nadzije ,ze testy ovu przyjdą dziś-wysłane były wczoraj priorytetem-i jakby był pozytywny to miałabym jasność-a jak nie to nie wiem czy odstawiać tego CASTAGNUSA?
normalnie czuje jakby @ miała przyjś za chwile ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry