• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Kasiol ja bym nie odstawiala daj mu podzialac.

Ja bralam 3 miesiace a zaraz po odstawieniu zaszlam wiec moze I cos pomogl, bo prawie dwa lata staran...
Jestem.tak szczesliwa, az mam cale poliki czerwone

reklama
Akuku ja mialam bledsza lekko kreske od twojej teraz. Ale u ciebie jest o wiele widoczna. Czkemay i rob jutro znowu test. A jaka czulosc?10 czy 25? jak 10 to 25 moglaby nic nie pokazac ale jak 25 to napewno jutro kreska bedzie mocniejsza. Az mi sie lzy pokulaly kurde rycze jak bobr bo obie staramy sie podobnie dlugo. O mamciu jak ja sie ciesze z twojego szczescia! Ciotks Patrycja sie cieszy ze bedzie BB ciocia :D No nie moge, zadzownilam do meza i mowie mu sluchaj ta dziewczyna z watku co sie tak dlugo stara ja my ma pozytywnego tesiora a ona "O qrwa jak fajnie,nam sie tez uda zobaczysz Kochanie" Nie spodziewala sie ze tez ebdzie sie cieszyl z cudzego szczescia ale on wie ile mi daje to forum i jak potrafi mnie motywowac.

Akuku BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUZIAKI!

natka a ja wlasnie już Ł. pokazałam czy mi się wydaje, czy mnie na prawde ta lewa piers cala się zylasta zrobila. No rzeczywiście jakas dziwna ona jest :eek:
a może mi tak cos się zrobilo ? może uderzyłam się gdzies a nawet nie wiem..

kasiol a może to rzeczywiście w wyniku brania castagnusa masz te bole ?..sama nie wiem :|

patu$ka Ł. zna Was wszystkie z pseudonimow, i tak samo cieszyl się jak mu ostatnio o Tobie powiedziałam :) Oni wiedza ile daje to forum oj wiedza

Ostatnia edycja:
No właśnie to mnie zastanawia Nuuuśka bo nie wydaje mi się żeby ta pierś to Cię tak bolała np od tej torbieli, jakoś nie chce mi się w to wierzyć... A skoro nigdy tak nie miałaś przed @.. Hmm ;-) ale z drugiej strony wiesz jak to jest z objawami jak sonie coś same wkręcamy... Naprawdę z całego serca życzę Ci żeby się udało, żeby to była fasolcia :*

Patu$ka a powiedz mi jakie jeszcze miałaś objawy po CLO? Tylko te bóle głowy?

natka no wlasnie - swiecie przekoane jesteśmy ze nie wkręcamy sobie nic a nic, a potem nagle się okazuje,ze @ nadeszla a Nasze "objawy" ustapily jak reka odjal.
Denerwuje się ta Komunia coraz bardziej. Po południu idziemy do mamy troszkę pomoc, Ł. teraz maluje balkon, ja potem zabieram się za sadzenie kwiatkow :)
A jutro czasu na nic nie będzie - nie wiem czy w ogole powinnam się klasc, bo tyle do zrobienia, ze przydalyby mi się ze dwa klony :rofl2:

Nuuuśka oj wiem jak to jest, wydaje się że jeszcze tyyyle roboty i że się nie wyrobisz :-) ale będzie dobrze :-) i położyć się musisz, bo jutro będziesz nieprzytomna :-) ja pamiętam w przeddzień ślubu- myślałam ile to jeszcze roboty! A ja jeszcze sama robiłam księgę na wpisy gości i pudełko na kartki z życzeniami... I byłam pewna że nie zdążę ale oczywiście wszystko było na czas gotowe i nawet zdołałam się wyspać :-D

Heh o do zamieszanai przed slubem to wiem co to jst. u nas na dzien przed weselem kucharka przywiozla ciasta i wstawilismy je do chlodni a w nocy chlodnie h.... strzelil i 15 ciast tez. Dobrze ze tort byl robiony w sobote rano. Kucharka cala noc piekla jeszcze raz te ciasta a my bylismy 600 zl w plecy bo tamte trzeba bylo wyrzucic.

Ja dekoracje sali robilam sama z tipsami na dlonaich myslalam ze do polnocy nei zdaze ale jakos wyszlo i tez o dziwo sie wyspalam. Potem fryzjerka zorbila mi inna fryzure niz chcialam,ale co sie cieszylam ze ja to mam pecha do rajstop i jak zakladalam ponczochy do sukni to w zapasie maialam 3 pary i o dzwo oczko nie poszlo,mam je do dzis :)

Ja po CLO procz tych bolow glowy nic nie maialam ale one zaczynaly sie diwe godziny p wzieciu tabletki a po dwoch godzinach ustepowaly. Ale to tylko przy pierwszym cyklu.Potem juz dobrze reagowalam

No to też miałaś stresu pewnie Patu$ka :-) ja akurat dekoracji sali nie robiłam bo my mieliśmy wesele na sali która jest hotelu więc to wszystko hotel robił :-) my tylko mielismy wybrać kolor dekoracji i kwiaty :-)
A tak to zaproszenia, zawiadomienia, winietki nastół i to co pisałam wcześniej robiłam sama bo uwielbiam takie ręczne robótki :-)

Co do CLO to ja się trochę boję tego ryzyka ciąży pozamacicznej..

reklama
Patuska ten z rana to byla 10 wlasnie zrobilam 25 I tez pozytyw :-) :-)
Dzownila gp I powiedziala ze jak bardzo chce moze mi zrobic test z krwi (mimo ze tu tego nie robia )i dopiero.w poniedzialek, a w srode,czwartk wynik. Zrobie dla swietego spokoju.
Ale juz jestem pewna ze to ciaza :-)

Wiec dziekuje za wszystkie gratulacje

Dodaje zdjecie nowego tesu czulosc 25 miu.

Mam jeszcze drugi to jutro zrobie a w niedziele zrobie ten digital :-)
Uff

Jak sie ciesze ze dzis test zrobilam :-)

Załączniki

• 2013-05-10 12.31.04.jpg
    2013-05-10 12.31.04.jpg
    8,7 KB · Wyświetleń: 37

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry