• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Ja tez juppii...nie wierze ale juz bedzie musi byc dobrze...teraz kazdej z was sie uda.

Dziesczyny jak ja sie ciesze ze w koncu mi gratulujecie, bo uwielbiam wma gratulowac na tym I na innych watkach, czekalam na ten moment czekalam dlugo ...warto bylo.

Dzidziunii przytul sie mocno do mamusi, uchronie Cie przed kazdym zlem...czekalam bardzo dlugo I jeszcze poczekam ale rosnij w brzusiu zdrowo :-)

Mam ochote wykrzyczec calemu swiatu jaka szczesliwa jestem.

Smialam sie plakalam juz dzisia, nawet tanczylam ze szczescia, az mama sie zapytala co sie dzieje, ale jeszcze jej nie mowie...poczekam.

Kocham was dziewczyny za to wpsarcie, naprawde duzo dajecie :-)

Akuku piękny wyniczek !! Gratuluje jeszcze raz !! Jak to napisla paulinka - odczarowalas watek !! :-)

A ka uprzejmie informuje, ze wlasnie posadzilam wszystkie kwiatki, Ł. wiesza siatke i sezon kocich wycieczek balkonowych uważam za otwarty :D !!

Nuska jeszcze raz dziekuje.

Patuska jeszcze mialam Tobie napisac, ze baaardzo Ci dziekuje za twoje wsparcie I za gratulacje I wiem ze jest Ci teraz bardzo ciezko tymbardziej ze mialas pozytywny test, wiem co czujesz... Moglysmy sie razem cieszyc, jest mi smutno bo wiem co przezywasz, bo co.innego jak przyjdzie @ poprostu a co innego po pozytywnym tesci.
Kachane sle fluidki cobysmy mogly sie wszystkie razem cieszyc.

Kasiol ja po castangusie mialam wieksze checi na przytulanki, mialam duzo pryszczy na czole a tak to.chyba ok. No I wydluzyl mi cykl.
A tak to ok. Wiesz on potrzebuje czas by zadzialac.

Powiedzialam mamie ze jestem w ciazy, reakcja dziewna... Takie hmm ehh machanie glowa typu co ty zrobilas I dodala jak ty chcesz....

Alex za to sie cieszy I powiedzial ze jak bede robic siusiu lub kupke to mi dzidzia wypadnie I ja spuszcze niechcacy.

Ahh jak moja mama nie umie nawet udawac... Ehh

Akuku pieknie wyszla ta 25! Oj pieknie kurde co zerkne to lzy mi sie kuljaa jak ja sie ciesze twoim szczesiem. teraz musi byc dobprze,poprostu musi!!!!!!

Ja po wizycie lekarz nei powiedzial mi nic innego co ja wiem. ze moglo dojsc do poronienia mimo testu pozytywnego. Kazal dalej brac CLO jeszcze ten i nastepny cykl i przerwa i kazal troche odpuscic i na luzie podejsc. Lutka kazal ostawiac jak do tej pory ale ja chyba bede go brac na wlasna reke.

A i u nas w przychodni punkt poboru na badania przejela DIAGNOSTYKA jak aj sie ciesze.Robie sobie hormonki w tym miesiacu juz LH i FSH nie zdaze ale prolaktyne progesteron i T3 i T4 zrobie mysle nad estradiolem ale on chyba nie jest taki wazny bynajmniej z kasa nie wyrobie w tym miesiacu jak jeden hormon ok 25 zl.

reklama
akuku popieram nuuuśkę, pewnie mama musi się oswoić z myślą że znów będzie babcią :-) nie martw się :*

A ja chciałam się zalogować żeby sprawdzić czy są wyniki i co? I nie umiem! Kurde u nas jest tylko punkt pobrań, a nie laboratorium i jak wchodzę w logowanie i trzeba wybrać punkt w którym było robione badanie to mojego miasta oczywiście nie ma. A nie da się tego obejść- przez inne miasta też zalogować się nie mogę. Napisałam do nich i mam nadzieję że mi odpiszą jak to cholerstwo przejść. Choć coś czuję, że i tak do poniedziałku będę musiała czekać..

Patu$ka myślałam że coś bardziej "odkrywczego" Ci ten gin powie... Może faktycznie spróbuj lutki nie odstawiać hmm...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry