Akuku nie martw się, wiem, ze to przykre, jeśli czujesz ze nie masz wsparcia w tak ważnej dla Ciebie chwili od najbliższej jakby na to nie patrząc Ci osoby, ale może jeszcze mamie się odmieni...nie wiem od czego to zależne, ale zauwazylam już dawno, ze kazda z Nas w jakims choćby najmniejszym stopniu miała podobne zycie, podobne smutne przejścia...ale teraz będzie lepiej

Wazne ze macie siebie, to najważniejsze, Alex z Victorkiem pewnie nie dość ze z radości, to za niedługo z dumy będą pekac :-)A Ty chciałam powiedzieć, w takim razie nie możesz przez najbliższe 9 miesięcy robic siku ani kupy żeby fasolka nie wyleciała
patu$ka a jakie masz odczucia odnośnie tego lekarza do którego teraz chodzisz ? czujesz się "zaopiekowana " ? Bo to ważne, jeśli czujesz ze cos może być nie tak, może warto zmienić...choć wiem ze znowu szukac kolejnego, zaczynać wszystko od nowa, od nowa tlumaczyc i opowiadac historie jest meczace i ciężkie, ale kurcze jeśli tylko odczuwasz niedosyt po wizytkach u Niego to może warto zmienić ?
Hormony to dobry pomysl na pewno. Tez chciałam je robic w tym cyklu, ale z racji torbieli nie wiem jak gin się na to zapatrzy :| nie wiem czy torbiel nie może zaburzyć wynikow.
Jutro będzie dzień zalatany Kochane, wiec nie będzie mnie dużo. Wejde raniutko zameldować temperaturę, i czy @ przylazła. W niedziele chyba w ogole nie zawitam , z wiadomych powodow, ale za to będę mieć pewnie dużo do opowiadania Wam w poniedziałek

Trzymajcie na Nas kciukaski żeby wszystko się udało i pogoda dopisala, bo ponoc ma od jutra już być ochłodzenie