Hej dziewczynki :*
Tempka dziś sie już odczarowala, spadek do 36,44 wiec pewnie malpa sie zbliza jednak dziś. No trudno.
Pogoda do bani, leje cala noc, pelno kaluz, zimno, wietrznie i zastanawiam sie jak te dzieciaki wytrzymają w taka zimnice w samych albach

Przezycie dla Nas wszystkich.
Wieczorkiem wejde i zdam Wam obszerna relacje :-):-)
patu$ka Kochana Ty sie nie martw na prawde :| ja wierze ze w końcu i Tobie los da upragniona fasoleczke.
Wiesz nad czym ja sie zastanawiałam wczoraj ? Kiedy jakiś czas temu pisalas o niedroznosci jajowodow. hmmm ta moja gin powiedziała, ze to zjawisko bardzo często spotykane teraz u kobiet i ze właśnie zespol policystycznych jajnikow + torbiele to glowny powod nieplodnosci u kobiet.
Dlatego chce zrobić ta laparoskopie, bo wtedy będę mieć czarno na białym czy oprócz torbieli, z reszta jest wszystko ok.
Poki co denerwuje sie wtorkowym badaniem Ł. Powiedz mi Wasze badanka dużo odbiegaly od normy ? Boje sie żeby choć u Niego było wszystko ok eh..
Akuku ale czym Ty sie martwisz ? przecież jesteśmy tylko ludzmi, spadki w ciąży również sie zdarzają i nie znacza to, ze jej wcale nie ma. Testy pokazuja jasno, wiec nie martw sie czyms czego nie ma, bo na prawde niepotrzebnie sie Kochana denerwujesz tylko.
Milego dzionka :**