• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Dziewczyny ja mam mdlosci zaczely sie 3 dni temu, dzis 4 dzien I dzis jest gorzej :/:/
Zjadlam sniadanie a teraz mi tak ciezko I niedobrze, mdli mnie ale do wymiotow daleko. Ale ciesze sie ze hormony daja o sobie znak.

reklama
akuku no to dolegliwości się zaczynają :-)

Patu$ka ja wiem, że ja pewnie panikuję, ale czy to możliwe że po CLO nasiliła mi się intensywność @? Nie jest mega mocna, ale na pewno leci mi mocniej niż przez te 4 dni! Zwykle 5 dnia @ już mam końcówkę albo nawet samo plamienie. Choć może to zbieg okoliczności ale tak jak mowie, panikara się zrobiłam ostatnio :-)

hej dziewczynki :*

Zgodnie z obietnica melduje się wieczorowa pora :)

@ nadal nie zawitala
happy8se.gif
Zobaczymy jak jutro tempka może jutro ma zamiar się ujawnić
dry.gif

Roboty dziś było co nie miara, ale już wszystko mamy ogarnięte jutro będzie pewnie zamieszanie znając Nas, ale damy rade
yes2.gif
Nie ma innego wyjścia.
Już nawet Ł. dziś się niecierpliwil czy ta @ to ma zamiar się zjawic, czy jednak nie, bo jakby na to nie patrzeć na wtorek jesteśmy umówieni na badanie nasienia
sorry2.gif
Pogoda dalej do bani, jutro ma być zimniej niż wczoraj także chyba do Kosciola będziemy jechać autem.

Tak sobie mysle, jeśli @ ma nadjesc, to już wole żeby zjawila się w poniedziałek - jakos nie bardzo jutro co chwile biegac do łazienki, a jak by tak jeszcze brzuch miał bolec to Komunia już w ogole udana z mojej strony bylaby bardzo :|

Patu$ka uff, miło to słyszeć :-) dziękuję :*

Nuuuśka intrygująca ta Twoja @ :-) ciekawe czy zamierza się pojawić czy nie... :-) jutro ważny dzień dla Was więc z jednej strony faktycznie może lepiej żeby się jutro nie pojawiła hmm... życzę Wam żeby wszystko się udało i poszło po Waszej myśli jutro :*

Powiedzcie mi oni licza 2-3tydz od zaplodnienia na tych testach?
Bo ja jestem max 15 dni po owu...a najmniej 12
Dobra jiz znalaslam ze 2-3 tydz to 4-5

Dzewczyny myslicie ze tqk spadek moze byc normalny ??
Spalam 7 godz, nie ma mowy o zaburzeniu...

Załączniki

• 2013-05-12 05.47.01.jpg
    2013-05-12 05.47.01.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki :*
Tempka dziś sie już odczarowala, spadek do 36,44 wiec pewnie malpa sie zbliza jednak dziś. No trudno.
Pogoda do bani, leje cala noc, pelno kaluz, zimno, wietrznie i zastanawiam sie jak te dzieciaki wytrzymają w taka zimnice w samych albach :baffled:Przezycie dla Nas wszystkich.
Wieczorkiem wejde i zdam Wam obszerna relacje :-):-)

patu$ka Kochana Ty sie nie martw na prawde :| ja wierze ze w końcu i Tobie los da upragniona fasoleczke.
Wiesz nad czym ja sie zastanawiałam wczoraj ? Kiedy jakiś czas temu pisalas o niedroznosci jajowodow. hmmm ta moja gin powiedziała, ze to zjawisko bardzo często spotykane teraz u kobiet i ze właśnie zespol policystycznych jajnikow + torbiele to glowny powod nieplodnosci u kobiet.
Dlatego chce zrobić ta laparoskopie, bo wtedy będę mieć czarno na białym czy oprócz torbieli, z reszta jest wszystko ok.
Poki co denerwuje sie wtorkowym badaniem Ł. Powiedz mi Wasze badanka dużo odbiegaly od normy ? Boje sie żeby choć u Niego było wszystko ok eh..

Akuku ale czym Ty sie martwisz ? przecież jesteśmy tylko ludzmi, spadki w ciąży również sie zdarzają i nie znacza to, ze jej wcale nie ma. Testy pokazuja jasno, wiec nie martw sie czyms czego nie ma, bo na prawde niepotrzebnie sie Kochana denerwujesz tylko.

Milego dzionka :**

reklama
Nuska pezede wszystkich wspanialej komuni dla corci i dla was rowniez, zeby ten dzien byl piekny mimo deszczu.:-)
przykro mi ze tempka spada, oby @ jednak poczekala choc do wieczora...
No martwie sie martwie, tyle czasu czekalam i boje sie ze @ przyjdzie... Najpozniej we wtorek powinnam dosatc... Ale test wychodzi na 2-3tydz. Wiec owu byla chyba w 16 dc jak myslalam. To by sie zgadzalo, czyli moze termin @ minal.
No spadki koga byc, ale czemu taki drastyczny i czemu teraz.
Ahh
Dobra zrobilam test na dzis mi starczy.
Jutro jeszcze zrobie i jutro mam ta betke robiona.
Jezu jak ja panikuje, przepraszam ale sie tak boje ze masakra.
Naszczescie test paskowy wyszedl ciemniejszy niz ten dwa dni temu...
Milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry