• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Wlasnie sobie przypomnialam ze w nocy byl u nas Alex i mnie kopal do 2.30 az sie rozbudzialm na maxa... Wiec w sumie morze byc zaburzona tempka.
Postanowilam i schowalam termometr bo sie nakrecam tylko juz nie bede mierzyc.

reklama
Hej!

Nuuska wspanailej kOmunii zycze :)

Akuku nie schizuj z ta temka bedzie dobrze! Teraz w Pl potwierdz ciaze i wtedy bedziemy sie wspolnie cieszyc!

Dziewczyny dziekuj za pocieszenie, raz jest ok a za chwile schizuje, no boje sie, ale chyba dziwne by bylo jakbym sie nie bala...

A mnie cyce bola wiec to dobry znak :-) chyba jednak polece do pl, zrobie sobie to usg, najwyzej w czerwcu znowu zrobie.
Bilety mam zamowione wiec nic nie trace...

Dzis bylismy na car boot sale i kupilam duzo fajnych rzeczy :-) nawet wozek widzialam juz, ale powiedzialam sobie ze nie teraz nic nie kupuje, czekam na plec :-P hehe
kupilam Vikiemu rowerek biegowy za 15f
Rolki alexowi nowe za 5 f no strzal jak nic. A jeszcze sie rozmiar zmienia wiec troche ich pouzywa :-P
Zabawek kilka jak zwykle
Ciuszki dla Victorka :-)
Gre do xboxa za cale 3 f a w sklepie ponad 20 hehe

Jeszcze szukalam fotelikow samochodowych takich zwyklych poddupnikow z plecami :-P
Ale nie bylo.
My mamy teraz 3 auta i musimy przekladac foteliki... A sie smieje ze potrzebowac bedziemy niedlugo 6 fotelikow hehehe
Bo Jarek zawozi dzieci ja odbieram.. Wiec obydwa auta musza miec foteliki hehe
Tak wiec sklep normalnie hahaha

Hej dziewczynki :*
Jak tam minął dzień? my z M. dzisiaj zrobiliśmy sobie długi spacerek jak za dawnych lat :-) także mimo kiepskiej pogody dzień całkiem przyjemny. A teraz pewnie jakiś film sobie obejrzymy :-) miłego wieczoru :*

P.S. Nuuuśka jak komunia się udała?

Natka fajnie ze milo dzien spedziliscie :-)
Ja pisalam post wyzej co my robilismy :-)

Teraz mnie podbrzusze lekko boli, a i przypomnialo mi sie jak moge sprawdzic czy @ sie zbliza, sbadalm szyjke i jest twarda wysoko i zamknieta a to dobry znak uff :-) tak wiec teraz sie troszke uspokoilam.

Jutro jeszcze bete robie dla potwierdzenia, ciekawe czy poda wynik czy tylko powie tak jest ciaza.. Hmm zastanawiam sis czy prosic ja o powtorke po 2 dniach ale chyba nie ma sensu. Czas skonczyc sie stresowac :-)

Dobry wieczor :*:*

Wrocilam, przezylismy choć myy good ciężko było. Pogoda straszna, po prostu straszna, zimno jak nie wiem i co chwile padalo :|
Sama msza około 1,5h, po mszy do domu, obiad i na 15 spowrotem. Goscie zaczeli odjezdzac już o 15, bo to zajecia w szkole ( mój Wujek jest nauczycielem), potem Babcia z ojcem chrzestnym Oli pojechali około 17, bo jechali jeszcze na urodziny mojej dalszej kuzynki, a rodzina Łukasza pojechala przed 19. Posprzatalismy trochę i my przez 20 byliśmy w domu. Oczywiście jedzenia ze 3x za dużo, a mama narzekala ze na pewno zabraknie
rofl.gif
Zabralismy czesc do domu, i straczy Nam chyba do końca tygodnia
realmad2.gif

Malpa nie przylazła a wiec na razie siedze cicho jak mysza. Choc czuje ze chyba jutro już na bank się zjawi, od wczoraj jakas taka nabuzowana bardziej chodze. Ale to tez na pewno zasluga Komunii.

Jutro ma ostateczna szanse, bo w poprzednim cyklu spoznila się dokładnie tyle ile owu - 5 dni. Wiec teraz powinna 2
sorry2.gif
Jedno co mnie meczy - strasznie mnie ciagnie w podbrzuszu
baffled5wh.gif
Jak już musi to niech cholera przychodzi i AKYSZ !

akuku wreszcie dobre podejście- czas przestać się stresować :-) betka na pewno wyjdzie pięknie :-)
A ja wreszcie jutro powinnam mieć moje wyniki, ciekawa jestem jak wyjdą..

Nuuuśka dobrze, że fajnie się udało :-) a Ola zadowolona? Co do jedzenia to zawsze masa zostaje po tego typu uroczystościach :-)
@ może się pojawi, może przez ten stres się przesunęła :-) aczkolwiek coraz bardziej prawdopodobne też że to jednak fasolcia :-) robisz test rano jeśli @ nie będzie? :*

hej:) wróciłam:)
męcza mnie te wyjazdy na weckend, zaległości zawsze później mam i jakos tak na wariata ten tydzień leci;/
w piątek doszły testy ovu odrazu sobie zapodałam-i najlepsze ze ten piątkowy jest najwyraźniejszy z wszystkich wiec nie wiem o co kaman? coś mnie tam kłuje i pobolewa ale kreska słabiutka na maxa,poczekamy do konca tygodnia bo to już ten czas by był:)kiedys juz robiłam testy ale były codzien wyraźniejsze a nie na odwrót-moze to jescze nie pora -choc kłuje , boli jakby własnie tu i teraz:)
AKUKU nie panikuj już:) bedzie dobrze!!!jesteś w CIĄŻY:)
nuśśśka ciesze sie ,ze wszystko sie udało:) szkoda ,że pogoda taka sobie...ciekawe czy @ przylezie jutro?

reklama
Natka tak musze myslec pozytywnie, nic sie nie moze stac, musi byc dobrze :-)
Nie ma plamien a dzis jest 12 -15dc a ostatnie miesiace mialam nawet od 11 dc wiec to mnie podbudowuje dodatkowo. Ale wiesz dalej ciezko mi uwierzyc, ciesze sie, boje, i czekam czekam . Jednak polece do pl za 11dni i zobacze ta fasolinke :-P wtedy juz odetchne chociaz do nastepnego usg :-P hehehe

Nuska super ze komunia sie udala,szkoda ze pogoda nie dopisala.
Hmm zobaczymy jak jutri tempka, zycze Ci zeby jak ma spac to spadla jutro coby sie nie rozregulowal cykl no i zeby szybko zrobic laparo a potem staranka, albo piekna tempke jutro i pozytywny tescik, ale nie bede Cie nastawiac :-)

Kasiol hmm to moze wiesz testy juz nie wychodza, bo w sumie dwa dni przed owu z revuly jest najsilniejszy, a powiedz byl pozytywny ??
A moze najbardziej pozytywny bylby w 8 dc ?? Hmm moze Ty juz po owu co ?
Skok o 1,46 (przy termometrach z jednym miejscem 0,2)ja taki skok teraz mialam i wlasnie dla tego nie bylam pewna kiedy oeu byla.
Ale naeet wg tego digital jestem w 2-3tyg a od 16 dc minelo wlasnke 2 tyg czyli hormon ladnie wzrasta. Widze ze przytulaski byly wiec w razie czego tragedi nie ma ze owu tak wczesnie ;-)
Trzymam kciukiaski :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry