• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Jj jeszcze jednak zmjerzylam dzis tempke (wwiem nie powinnam i przepraszam) ale wlasnie ona mnie uspokoila jest 37,05 coprawda budzilam sie w nocy bo balam sie ze zaspie do pracy hehe.

Tescik powtorzony pozytyw rzecz jasna :-) chyba wszystki obsikam zeby miec radoche :-)

Milego dnia laseczki :-)

Ps teraz wierze :-) jestem w ciazy i w to wierze uff , kilka dni mi to zajelo ale dzis mam juz 13 lub 16 dc wiec no @ dozobaczenia ale za kilka miesiecy :-)

reklama
hej
akuku własnie sama nie wiem , bo jak zawsze robiłam to była bardziej widoczna codziennie a nie na odwrot, czułam sie w prawdzie ,źle ale biore te ziołowe na prolaktyne wiec wszysko mogło sie poprzestawiać... testów mam dużo wiec codziennie sobie zrobie i sie okaże, najgorzej przetrwac ten pierwszy miesiąc z tym Castagnusem:)

mam nadzieje ze już spokojna jesteś:) to styczen 2104 :)ale fajowo-z lutego masz już synka:)

Hej! Akuku nie martw sie Kochana z fasolinka napewno jest szystko ok. Ja w to wierze. A my z Ł wczoraj przegadalismy caly wieczor i od tego cyklu Nie licze juz dni. tempke tylko bede notowac bez zadnych tam ceregieli. I tu bede rzadziej zagladac. Musze chyba jak akuku oderwac sie od tych staran od mysli i tej panicznej checi posadania malenstwa. Mam teraz troszke inne plany na zycie,chce znalez w koncu stala prace a nie na telefon i dorywczo,mamy remont kaska potrzebna. CHce zacza cieszyc sie zyciem przytulankami i byciem z mezem a nie tylko fasolka zyc ktorej na swiat sie nie spieszy.

Musze odreagowac te poltorej roku staran. Akuku myszko, zycze ci duzo zdorwka i maluszkowi,twoj maluszek bedzie czesciowo moim maluszkiem bo tez myslalam ze bede w styczniu rodzic a termin wypadl by na 11 stycznia przed toba. Ale coz nei tak zycie chcialo. Ciesze sie twoim szczesciem

Nuuska tobie zycz ejednak pozytywnego testu i zeby @ nie przyszla,wytrwalosci i sily bo starania to ciezki kawalek chleba jest jednak.

Reszcie dziewczyn owocnych staranek i pozytywnychh testow w tym miesiac aby Wasze fasolki porodzily sie w zimny zasypany sniegiem luty,a najlepiej w Walentynki!

Trzymajcie sie cieplutko Kobitki :)Bede do was zagladac i sprawdzac co u was :)

hej dziewczynki :*

natka Ola bardzo zadowolona i strasznie przejeta była wczoraj - raz sama uroczystoscia, bo dwa razy mowila na srodku podziękowania, a poza tym prezenty wywolywaly coraz to większe zaszklone oczka wiec mysle, ze szczęśliwy był dla Niej ten wczorajszy dzień :)
A jak u Ciebie ?

kasiol pogoda to wlasnie jedyny minus tego wszystkiego. Podobno od srody ma już być ladniej no ale niestety o pare dni za pozno :dry:Temperatura dziś mi spadla do 36,41 wiec o 3 oczka bo wczoraj było 36,44 a @ dalej nie ma. No szlak mnie trafi :no::no:...
Jak Ty się czujesz po Cast....? zastanawiam się czy nie kupic go sobie i tez nie zacząć jak tylko @ się pojawi. Myslisz, ze a znaczenie ta torbiel ?

Akuku wiesz ze ja bym już chciała żeby ta malpa przylazła bo od 3 dni tempka spada i nic zupełnie się nie dzieje... :dry:w zeszłym cyklu spadla raz i w tym dniu dostałam @ a teraz co się dzieje ?nic :|
dobrze, ze w końcu uwierzylas w to, ze jesteś w ciąży !! :-)i na pewno wszystko będzie dobrze tylko nie panikuj i nie stresuj się Kochana niepotrzebnie.

patu$ka ja ma Ci to pomoc to pewnie :* Zycze Ci wszystkiego co najlepsze Kochana.

nuuśśka sam nie wiem czułam sie pare dni jak na @ i co najlepsze w czwartek było to bardzooooo uciążliwe-myslałam ze przyśpieszyło mi ovu, w piatek przyszły testy i była kresta druga ale słaba( wiem bo juz maiałam kiedys testy-i miałam co dzień wyraźnijsza az do mocnej) a ta była taka średnia, a w osbote i niedziele tylko cień -wiec albo jestem przed -a ze mam ich sporo to sie okaże-albo juz po-w co wątpie po tempce:)na razie nie odstawiam choc ciekawi mnie ten miesiąc:) niech dni lecą-od dziś mam pracowity tydzień choc tez mysle czy nie odpuścić sobie troche -bo tez wymiekam już :/

Nie martw się na zapas Kochana, jak napisalas niech dni leca, bo jak ma pomoc to niech pomaga i to już ! :tak:A co z Twoimi wyniczkami ? odebalas już wszystkie ?
Czyli mówisz, ze jak na razie nic strasznego ze tak powiem się nie dzieje...to może i ja go sobie kupie. Akuku w końcu brala jakby nie było i wtedy na krotko ale się udało.
A odpuscic ? może troszkę psychicznie musimy wyluzować, i nie patrzeć na wszystko tak intensywnie, choć sama nie wiem co lepsze. Boje się ze jak powiem stop - to przeocze cos ważnego :-(

Cześć dziewczyny :*

Patu$ka jeśli tak będzie Ci lepiej to odpuść, skup się na czymś innym :* ale zaglądaj czasem do nas, pisz co u Ciebie :-) życzę Ci żeby wszystko się dobrze poukładalo :*

Nuuuśka fajnie że Ola zadowolona :-) to byl w końcu jej dzień :-)
U mnie średnio dzisiaj... Odebrałam wyniki (tzn. Sprawdziłam przez neta) i nie jest dobrze.. Znaczy nie jest beznadziejnie ale całkiem dobrze też nie.
TSH mam w normie, testosteron też. Prolaktyna niby w normie (mam 17,81 przy normie 5,18-26,53) ale wydaje mi się, że to jednak wysoko... FSH mam 3,36, norma dla fazy folikularnej to 3,03-8,08 więc też niby ok. Ale za to LH mam 12,99 a norma w fazie folikularnej to 2,39-6,60 czyli mam znacznie podwyższoną...
I ten stosunek LH/FSH wysoki a powinien chyba być równy 1 (lub blisko 1) .. Czyżby to pcos? Cholera denerwuję się teraz strasznie...

A poza tym tempka wysoko (jak na mnie) utrzymuje się poziom z wczoraj, ale kto wie może to clo tak działa że podnosi podstawową temp? Bo w sumie wzrosła odkąd zaczęła z CLO... Co myslicie?

Luknelam do was na momencik bo widze natka masz watpliwosci co do tempki z CLO. U mnie np nie CLO nie ma wplywu na temperature chociz rzy nim troszke sie unormowala bo kiedys podstawowa mialam 36.4-36.5 teraz jest ladnie 36.6-36.7. Wiec moze tobie podnisi,ale to tez w fazie lutealnej bedzie wysoko. Napweno jak beda pekac pecholki to bedzie ladny wykres tak jak moje teraz. Wszystko czytelnie i nie ma problemu z interpretacja.

Zobaczysz przy drugim cyklu. Oby nie ale skoro stosunek LH/FSH jest taki wysoki to moze bedziesz miec problem z pekaniem pecholi. jak LH jest za wysokie to nie masz owulki poprostu bo pecherzyki nie pekaja. Wiec w twoim przypadku powinnas obnizyc LH i dostawac pregnyl na pekanie. Albo lekarz jesli CLO nie zadziala moze przepisac ci gandtropiny, podobno lepszy efekt ale cena tez duuuuzo lepsza. (czyt.wyzsza):-D

Po zdejmowalam firanuszki po zmienialam nastawilam pranko. Sprzatami nie mysle. Lykam co mam lykac i czekam. Na cud...

Milego dzionka

reklama
natusia Kochanie ale jak patrze na te wyniczki to na prawde nie sa zle. Wszystko masz w normie oprócz tego Lh...hmmm myślisz o zespole policystycznych jajnikow ? Wiesz ja zaczelam się ostatnio zastanawiać czy oprócz torbieli nie dolega mi wlasnie to, dlatego bardzo bym chciała żeby to wyjasnilo się jak najszybciej.
A @ nadal nie ma. I co ja mam o tym myslec ?Zatestowalam rano...oczywiście jedna krecha. niczego innego się nie spodziewałam, ale denerwuje się bo nic się nie dzieje. A @ nie spoznial mi się nigdy, jeśli owu się spoznila okreslona ilość dni, tyle samo spoznial się @..

patu$ka co Ty o tym myślisz ? tempka spada od trzech dni i nic się nie dzieje...beznadzieja.
Jutro dam Ci od razu jak tylko będę mieć wyniki Łukasza.
co w ogole pokazuje podstawowe badanie nasienia ? ruchliwość, ilość prawidłowo rozwiniętych i cos jeszcze ?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry