• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

nuuuśska czytałam gdzieś ,ze beta nie wyszła odrazu - na jakims forum, tempke masz ładniuchną:)
gorzej jakby spadła-jak u mnie w zeszłym cyklu-już wiedziałam ,ze szans nie ma najmniejszych jak spadła:no:
natak od dziś CLO?

reklama
Akuku. Takie mam mieszane uczucia czy juz Ci gratulowac. Moze ja bede inna i pogratuluje jak beda dwie tluste za kilka dni. Bo wiem ze dziewczyny sie pospieszyly i potem u mnie nie bylo co gratulowac.

Ale mam WIELKA ndziejei ze tempka nie spadnie i ze bedzie to piekna fasolka. Wiem jakie masz teraz mieszane uczucia strach w oczach ale ja Cie tule bardzo mocno. Bedziesz w PL to przy okazji potwierdzisz ciaze. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&

Nuuska przykro mi kochana ze u Ciebie betka slabo. Po laparo od razu zajdziesz zobacysz a potem wszyskie po kolei!

NAtka jak bierzesz CLO? od rana czy jak? napisz jak sie po nim czjesz bo moze cie bolec glowa od niego.

Co do badanek nasienia Nuuska jak bedziesz miec wyniki to daj je tu to ja Ci pooge je ogarnac :) A co do twojej tempki to ona moze jutro spasc albo pojutrze takz enie ma sie co martwic.

kasiol ja się absolutnie nie nastawiam na nic, wręcz przeciwnie - już się "odstawiłam", ale jakos tak widzisz,jak nigdy samopoczucie nieokresowe :| Jak ta gadzina ma rzeczywiście przyjść, to niech już przychodzi , bo im szybciej przyjdzie tym szybciej się skończy.

patu$ka to we wtorek od razu się zglosze z wyniczkami Ł. mam nadzieje, ze nic mu tam nie wykaze bo chyba bym oszalala, jakby jeszcze z Nim cos było nie tak. Co do tempki to jak ma spaść, niech spada bo w związku z Komunia mam już takiego stresa, a tu jeszcze mimo wszystko denerwuje się @.
Niech już przylezie i będzie spokoj.
O której masz dziś ta wizytke u gina ?

Wizytke powiem ci ze yyyyyyyyyyyyyyy nie wiem :-) bo on przyjmuje od 14.30 bez numerkow czyli jak kto przyjdzie tak wchodzi.

To daj koniecznie znac jak już będziesz po bo jestem ciekawa co Ci ginek powie :)

natka jak tam po badankach ? Wywiedzialas się wszystkiego ? :rofl2:Wyniczki pewnie będziesz mieć po południu wiec od razu będzie wiadomo co i jak, ale mowie Ci, ze na pewno wszystko będzie w porządku :*

Chyba pozytywny co ??

Załączniki

• 2013-05-10 10.04.40.jpg
    2013-05-10 10.04.40.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 34
  • 2013-05-10 10.03.42.jpg
    2013-05-10 10.03.42.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 38
Akuku no jak dla mnie jasne ze pozytywny, ale najlepiej powtórz jeszcze jutro, żebyśmy jak pisala patu$ka nie cieszyly się znowu za wcześnie, bo szkoda by było. Ale ja osobiście traktowałabym ten wynik jako jak najbardziej poztywny bez dwóch zdan !!!
Możesz tam u siebie zrobić betke ? :-)

Nuska betki tu nie robia, choc hmm moze zadzwonie do gp I zapytam ??
Powiem ze sie boje zeby nie bylo jak kiedys...
Ale sie ciesze... No wtedy az takiej kreski nie mialam, ta jest ladna rozowa I nie ma mowy o pomylce :-)

Byle by sie utrzymala.

reklama
A to ten test z marca, jest roznica co ??
Wlasnie zadzwonilam do gp I ma oddzwonic...

Załączniki

• 2013-03-08 07.27.26.jpg
    2013-03-08 07.27.26.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 29

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry