• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

To fajnie, że od rana idziecie, szybko będzie z głowy i Ł. nie będzie musiał się denerwować cały dzień :-)
Wiesz, u mnie to jest tak dziwnie. Bo z jednej strony wolę, żeby "wina" (a właściwie problem) leżała po mojej stronie bo M to by się załamał.. Ale z drugiej strony to że to moja wina sprawia że czuję się psychicznie źle.. Nie wiem jak to określić, czuję jakbym nie była 100 procentową kobietą bo nie potrafię dać dziecka mojemu mężczyźnie. Oczywiście on na każdym kroku upewnia mnie że tak nie jest, że to kwestia czasu i w ogóle.. Ale nie umiem inaczej myśleć ehh... Jakaś "inna" jestem :-)

reklama
Nuska to ja trzymam kciuki za dobre wyniki m :-)

Natka jak ja powiedzielam mojemu ze pojdziemy sie przebadac, to on powiedzial ze syosunkowo niedawno urodzil sie Victor i Alex i ze on nie zmienil pracy, klimatu, nie palil i nie pali, nie pije tylko sporadycznie, nie pracuje ciezko fizycznie, pozim stresu nie zmienil sie, wiec czemu maloby byc cos nie tak ??
A ja plamilam przed @, wykresy do doopy, kazda faza lutealna z inna dlugoscia.
Tak wiec wiadomo bylo ze to cos z mojej strony, ale mimo.wszystko powiedzial ze jak to mnie uspokoi to sie przebada, ale dobrze ze juz nie trzeba :-)

Ja sie przezebilam, gardlo boli, katar leci,przespalam kilka godzin bo w mocy spac nie moglam i padlam.
Pewnie teraz w nocy znowu nie zasne.
Ide cos sobie do picia zrobic.

Nuuska podstawowe badania na razie wystarcza w razie wyszly by kiepskie mozna by je poszerzyc ale to w zupelnosci pokaze co moze byc nie tak. ja akurat nie maialm problemu zŁukaszem jak mu powiedzialam ze diagnostyke zaczynamy od niego nie maial nic przeciw poddal sie badaniom i tyle bez marudzenia. Ale czasem mezczyzni nie dopuszczaja do siebie mysli z e znimi moze cos nie byc w porzadku.

Uciekam pod prysznic i do wyrka zab mnie boli a w srode wizyta moze jutro mnie przyjmie jak jej powiem ze z bolem. maialm miec dzis wizyte to babka wolne sobie wziela

Akuku to kuruj się szybko :* mam nadzieję że szybko wrócisz do zdrowia :-)

Patu$ka oj ząb to nic przyjemnego :-( Tobie też zdrowia życzę w takim razie :-)

Idę do łóżka zmęczona dziś jestem... A jutro rano trzeba wstać, praca czekać nie będzie :-( do jutra :*

do jutra dziewczyny :) ja ostatnio nie mam na nic czasu-w pracy kocioł, w domu pranie czeka, zaległe rozliczenia, bałagan w papierach,od środy remont, kurs i egazmin;/ mysle o wakacjach i planuje wydatki na hohoho na przód z naciskiem na planowanie-bo kasy na styk;/ ale musze sie wziąść w garsć i powoli wygrzebać z tego bałaganu:) i tak prawde mówiąc nie mam czasu na wizyte u gina-wyniki odebrane przez mame-musze teraz od niej je odebrać;/wyniki niby dobre-okiem mojej mamy-ale ja je prześwietle jak tylko wpadną w moje ręce :)
nuuśśśka myśle czy twój brak @ nie jest spowodowany ta torbielą(?) tempka nisko,za nisko na fasolkę:( chyba ze coś podskoczy jutro :tak::tak::tak::tak:
natka kochana masz pierwszy miesiąc kuracji moze twój organizm szybko zareaguje na hormony i zaraz będziesz mamą !!!!
patu$ka masz podejscie!akuku jescze niedawno tez tak zrobiła i poskutkowało:) i to jak:)ja tez postaram sie troche odpuścić ale wątpie ,że mi sie to uda-taka już jestem ,że co w sercu to w głowie ;/

Kasiol jak pisze z nastawiniek ze watpisz ze Ci sie uda to na pewno sie nie uda odpusci, pamietak jak ja pisalam milion razy ze musze odpuscic, myslenie stop...pisalam ale jak zaczynalam o sobie to znowu ze za duzo mysle i sie wyla cz alam troszke.
Musisz uwierzyc ze potrafisz sie odizolowac cieszyc sis z przytulanek i nie myslec non stop o moze sie udalo :-)
Bo wtedy wlasnie sie blokujesz..ja nawet jak orzeczucie mialam ze sie udalo, to wmawialam sobie ze nie, mowilam ze wszystko co czuje to przed @
Wykorzystaj czas kiedy jestes zapraciwana :-)

Patuska oby jutro dentysta przyjal.
Wiesz mi sie wydaje ze Ty ladnie ostatnio odpuscilas :-) tak wiec oby tak dalej i tym razem nie odstawiaj lutki no chyba ze 14 dpo wyjdzie negatywny.
Wtedy @moze sie spuznic dwa dni ale lepiej to niz zeby niedajborze znowu bylo co ostatnio.

A i jeszcze chcialam napisac o testach kupilam zwykly w tesco i wyszla ladna kreska po poludniu a to chyba byla 25 chyba, bo nigdzie nie bylo napisane.
A na paskowej 10 ledwo bylo widac. Tak wiec ja polecam plytkowe testy :-)

A jaki mam wech mocny hahaha, wczoraj w aucie czulam psa a dzisiaj juz robola hehehe, chodzi mi o to ze faceci jak pracuja w jakims smarze, przy aucie czy gdzies ... I wlasnie to dzis czulam.

hej dziewczynki :*

kasiol nie wiem z czego to może wynikac, ale denerwuje się już . Dzis tempka poooooleciala w dol - 36,28.:eek:
Spojrzalam na wykres, na początku cyklu w 1dniu kiedy dostałam @ tempka była identyczna wiec może to dziś....? Chyba już dawno nie czekałam na ta malpe tak jak teraz. Ale tempka może być zaburzona bo przed 2:00 kiedy Ł. wrocil z pracy przebudziłam się na dobre pol h, bo jeszcze zdazylismy chwile pogadać :wściekła/y:

zmykam z Ola do szkoły, potem o 9:00 budze Ł. i lecimy na badania :zawstydzona/y:

witam:)
tak -czas wziąść sie do pracy -nadrobić zaległoście-a na dodatek skutkiem ubocznym moze byc -odcięcie od myslenia!!
dziś ładny spadek-mam nadzieje na wzrost jutro:)macie racje-moze zle sie nastawiam do nie myślenia :zawstydzona/y:
nuuśśka wiem co czujesz-mi spadała tempka chyba z dwa dni i strasznie mnie to męczyło i ulżyło jak przyszła wredota:eek:

miłego dnia :*

kasiol cos się chyba wreszcie zaczyna dziac, bo kremowy sluz się pojawil jak bylam w wc wiec jest szansa :wściekła/y:
Ja staram się nie nastawiac na fasolke, ale ciężko wylaczyc myslenie. Nie zawsze wychodzi tak jakbyśmy tego chciały i potem jest myslowka wlasnie taka jak napisala wczoraj natka ze spada samoocena bo co to za kobieta która nie może dac swojemu mezczyznie dziecka.

reklama
kasiol no byłabym bardzo zdziwiona gdyby w pierwszym cyklu z CLO się udało, ale oczywiście też niezmiernie szczęśliwa bym była :-) ja też mam ostatnio sporo roboty, ale mam nadzieję, że szybko się z wszystkim uwinę...

nuuuśka trzymam kciuki za badanko :-) i za to, żeby @ się rozkręciła!

A u mnie jeszcze delikatne plamienie rano jak wstałam, teraz już na razie cisza (odpukać!). Wydaje mi się, że to jednak przez CLO. I powiem Wam, że ogólnie kiepsko się po nim czuję, na szczęście dziś ostatnia tabletka :-) ale słuchajcie jakieś stany depresyjne mam i zmiany nastroju! Normalnie to co dzieje się przed @ to nic w porównaniu z tym co mam teraz... Cały czas płaczę bez powodu, krzyczę na męża (opierdzieliłam go wczoraj, że nie idzie spać tylko przed kompem siada, a to w sumie nic nowego - zwykle to robi po przyjściu w pracy na parę minut...), nawet wczoraj mamie marudziłam bo byłam w mieście i weszłam na chwilę do niej do pracy pogadać. No szok, współczuję że rodzinka się musi ze mną męczyć teraz bo doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że jestem obecnie nie do wytrzymania! A poza tym to wczoraj nie mogłam zasnąć, bo żebra mnie bolą nie mogłam się położyć tak, żeby było mi wygodnie, a jak w końcu mi się udało (w poprzek łóżka prawie :-D) to M przyszedł do spania i się przebudziłam. A i tak jestem prawie nieprzytomna i już wczoraj najchętniej przespałabym cały dzień :-) ahh te hormony....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry