• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Hej dziewczynki :*
Ja tak jak myślałam pierwsze co zrobiłam po pracy to poszłam spać. I niedawno wstałam bo zgłodniałam :-) ale zaraz prysznic i kładę się dalej. Źle się czuje, trochę tak jak Ty, Patu$ka. choć u mnie To chyba bardziej żołądek :/

reklama
u mnie tez zoladek ale to z przejedzenia chyba jeszcze. Jak bozie kocham, nie umiem dojść ze sobą do ladu po Komunii. Brzuch jak balon :eek:
w ogole smialam się dziś tam, bo Ł. przed oddaniem probki musial wypelnic jakies tam zaświadczenie i musial wpisac ilość dni od ostatniej ejakulacji. No wiec bidny nie wiedział co to - na oko wpisal 10 dni bo ja tez dokładnie nie pamietalam, w domu policzyłam i wyszlo ze 12 ale dramatu chyba z tego powodu nie będzie ?

Klade się spac, obiecałam Ł. ze jutro rano ja polece z Ola, bo chce te wyniczki zaraz po 8 odebrać. Denerwuje się jak nie wiem.
Spijcie dobrze :*

Mnie dzis mdlosci mecza na maxa, tzn juz przeszly, pierwszy posilek zjadlam o 15 teraz zjadlam.drugi no i jeszcze slodkie na noc hehehe. od rana mi sie odbijalo i wlasnie mdlosci, jeszcze nie wymiotuje ale kto wie.

Sorki ze nie poodpisuje

kurde wiecie co ?
wnerwiłam się teraz. Bo się okazuje, ze przed samym badaniem nasienia najlepiej zachować około 3-5 dni wstrzemiezliwosci płciowej, a u Nas było az 12 dni...:no: wiec te wyniki mogą być kompletnie niewiarygodne.

U nas bylo 7 dni i nie bylo zle. 12 troszke za duzo,ale mysle ze te 10 dni to nie jest jakas tam tagedia.

Milego dionka dziewczyny!

Wlasnie troszkę za dużo :|...nie wiem patu$ka Kochana jak myślisz, zapisac na kolejne dla porównania czy zostawić te ? bo zdaje sobie sprawę ze one mało będą wiarygodne, w końcu po 12 dniach większość plemnikow chyba będzie martwych :| ale nie wiem dokładnie, nie znam się na tym.
Wszedzie jednak pisza ta granice nie mniej niż 3 ale i nie więcej niż 5 dni.

hej
nusssska , jak wyniki beda w normie to ok-mimo tych 12 dni, jakbybyły złe to wtedy mozesz domniewywac ,ze moze przez to ,ze aż tyle dni mineło:-)

a ja dzis zaspałam do pracyu i jestem jakaś zakręcona;-)czy jak tempke mierzyłam 25 minut później to mam coś dodawać czy odejmować:)?? wczorajszy test ovu troche wyraźniejszy -ciekawe czy dzisiejszy bedzie ładny bo tempka rośnie:)??
miłego dnia:)

Cześć dziewczynki :*
U mnie już samopoczucie lepiej, wyjątkowo od paru dni nic mnie nie boli i nawet obudziłam się w dobrym humorze :-) powiem Wam, że jak zasnęłam koło 22:30 tak obudził mnie dopiero klucz przekręcany w zamku jak mój mąż z pracy wrócił :-) i dosłownie parę minut z nim pogadałam i dalej spać poszłam :-)

Nuuuśka nie wiem co Ci doradzić w związku z tymi badaniami bo kompletnie się na tym nie znam... Myślę, że trzeba zobaczyć jak te wyniki będą wyglądać a jak będziesz u ginki to może ona coś doradzi czy są wiarygodne czy nie :-) chociaż jak ja myślę nad tym to prędzej odwrotnie mi się wydaje- że będzie dużo plemników a nie że będą martwe. Tak mysle, że one się tworzą "na bieżąco". Ale nie wiem ile w tym prawdy bo tak jak pisałam- nie znam się na tym tylko tak na logikę biorę :-)

Patu$ka mam nadzieję że z zębem już dzisiaj wszystko zostanie "naprawione" ;-)

Ja właśnie jestem w drodze do pracy i niedługo będę na miejscu. Miłego dnia Wam życzę i czekam na info jak wyniki Nuuuśka :-)

Kasiol generalnie mówi się że pomiar przesunięty w czasie do pol godziny jest ok i nic nie trzeba poprawiać. Chyba że bardzo chcesz to możesz uznać że pomiar był ok pół godziny później więc powinnaś wtedy odjąć 0,05 stopnia ale jak widzisz dużej różnicy nie ma :-)

Ostatnia edycja:
a wiec wrocilam :) Nie wiem nie znam się, ale wydaje mi się ze wyniki sa mimo wszystko nie sa najgorsze.Proszę o pomoc w interpretacji patu$ka :*

Seminogram

liczba dni od ostatniej ejakulacji :
10
upłynnienie : 10,00 min. ( wartość max - 60min )
objętość ejakulatu :
2,4 ml ( wartość min - 1,5 ml )
pH :
7,80 ( wartość min - 7,20 )
barwa :
biaława
lepkość :
prawidłowa
Aglutynacja :
brak
Liczba plemników w 1ml :
146,00 mln/ml ( wartość min. - 15,00 )
Liczba plemników w ejakulacie : 350,40 mln ( wartość min. - 39,00 )
Ruch postępowy : 65 % ( wartość min. - 32 )
Ruch całkowity :
85 % ( wartość min. - 40 )
Ruch plemników -
brak ruchu : 15,00 %
Żywotność ( % żywych ) : 86,00 % ( wartość min. - 58 % )
Liczba plemników o prawidłowej budowie : 11,00 % ( wartość min. - 4 % )
Liczba komórek spermatogenezy w 1ml : <5 mln/ml ( wartość max. - 5,00 mln/ml )
Liczba leukocytów w 1ml : <1 mln/ml ( wartość max. 1,00 mln/ml )

Testosteron : 481,70 ng/dl ( norma 249-836 )

Ostatnia edycja:
reklama
w normach sie mieści :)
:-)
kiedy masz wizytke?
natka jak po CLO?juz lepiej?

ja wczoraj jak opowiadałam mężowi w jakich warunkach twoj mąż musiał ... to powiedział,że on by to gdzieś zgłosił:angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry