tysia123
Fanka BB :)
Hej, dawno mnie tu nie było. To znaczy nie pisałam. Miałam, w ramach odwyku od nałogowego myslenia o zajściu w ciążę, w ogóle na BB nie zaglądać, ale oczywiscie nie wytrzymałam i co widze - AKUKU w ciąży !! Tak mi sie buzia cieszy 

Gratulacje!!!!!!!!!!!!
Teraz prosimy przesyłać ciążowe fluidki zeby reszta z nas za miesiąc miała pozytywne testy
U nas nadal staranka. W tym cyklu biore Castagnus, ale nie widze roznicy. Caly czas obiecuje sobie zrobic badania, ale przez budowe i ciagle chorowanie małej (poszla do przedszkola i zaczela chorowac
) nie mam do tego głowy.

Gratulacje!!!!!!!!!!!!
Teraz prosimy przesyłać ciążowe fluidki zeby reszta z nas za miesiąc miała pozytywne testy
U nas nadal staranka. W tym cyklu biore Castagnus, ale nie widze roznicy. Caly czas obiecuje sobie zrobic badania, ale przez budowe i ciagle chorowanie małej (poszla do przedszkola i zaczela chorowac
) nie mam do tego głowy.
Czy taka ilosc plemnikow o prawidlowej budowie - 11 % to bardzo malo, czy przez to moga byc trudnosci z zajsciem w ciaze ? Pytam dlatego, ze chcialabym Ł. wykluczyc z kregu podejrzanych a teraz to nie wiem, czy Twoim zdaniem tych wynikow nie trzeba powtarzac ? Bo musimy pamietac ze okres wstrzemiezliwosci byl dosc dlugi - te 12 dni,moze to przez to... ?
uśmiejecie się, ale ja naprawdę nie wiem więc postanowiłam zapytać :-) co do tego pregnylu - to gdzie jest ten zastrzyk? W tyłek?