• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Czyli w sumie najwazniejsze to przed przytulankami cos wypic, najlepiej cole albo choc duuuuzo zwyklej wody :happy:
wiesz co patu$ka Ł. od samego poczatku dostaje to samo ( pisalam wyzej ) i w sumie na razie nie daje mu nic wiecej. W zeszlym miesiacu podawalam mu jeszcze witamine A + E ale nie wiem jak myslisz, dzialac z tym dalej ?
Ty w ogole Ł. podajesz cos w tej chwili ?

natka a Wy sie witaminizujecie ? :):):) bo zastanawiam sie co by tu jeszcze mozna, zeby te Nasze zolnierzyki udoskonalic troszke bardziej w budowie :>

Ostatnia edycja:
reklama
Hej

Nuska wszystko w nirmie wiec moim zdaniem nie ma o powtarzac ;)

Patuska szkoda z jednak zab usuniety, ale czasem lepiej usunac.

Tysia bbaaardzo dzekuje za gratulacje, w koncu sie udalo :D
Oczywiscie przesylam fluidki :P:D

Wy tu o suplementacji, a moj m przez chyba 2 miesiace bral kwas foliowy z zelazem, a ostatni miesiac ani on ani ja nic nie bralismy i dziwnym trafem teraz bez wielu staranek bez suplemdntacji udalo sie.

Ja dzis w oracy mdlosci ciag dalszy dodatkowo zawroty glowy dosc mocne, az sie kolysalam.

Mysle czy nie prosic onzwolnienie bo sie boje...jecnak pcham ciezkie wozki dzwigam zgrzewki piwa, wody itd. Duzo stresu mam a nie chce sie stresowac...ehh nie wiem co mam robic noo.

Akuku tez mi sie wydaje, ze wszystko mniej wiecej ladnie miesci sie w normie tylko troszke malo tych plemniczkow o prawidlowej budowie jak pisze patu$ka, ale mimo wszystko dedukujac norma jest od 4 % wiec nie ma az takiej tragedi, ale moglo byc lepiej :|
Myslisz wiec ze Ł. mozna wykluczyc z kregu podejrzanych ?
Akuku a L4 na czas ciazy ?? Szkoda by bylo zeby cos sie stalo nie daj Bog...:|

Nuuuśka my się nie witaminizujemy. Tzn M. nie bierze nic, ja tylko folik. Widziałam w rossmannie fajny zestaw witamin specjalnie dla staraczek, chyba vitaminer to był. I tak mysle czy teraz czegoś takiego nie kupić bo folik akurat mi się kończy. Zapytam gina w piątek jak nie zapomnę, może doradzi :-)

Akuku jak masz możliwość to może idz na zwolnienie, nie ma co ryzykować zwłaszcza że masz taką pracę...

Nuuska my z Ł bralismy jakis czas folik ale potem stwierdzilam ze bez sensu sie faszerowac i odstawilismy,co ma byc to bedzie.

Zreszta teraz to ja nie bardzo mam ochote szukac kupowac te wszystkie suplementy,zdrowa dieta narazie nam wystarczy.
Wczoraj mialam lekki kryzys ryczalam wieczorem z bezsilnosci ale po chwili sie pozbierala do kupy, mowie sobie Patrycja! Dajs obie sokoj szkoda nerw,odpusc. I tak sobie dzis to tez powtarzam i funkcjonuje. nawet nie bardzo chce mi sie na wizyte w piatek isc ale coz wiem ze musze miec wszytsko pod kontrola a dalej to juz niech los i Matka Boska Płodna zdecyduje :)

No akurat nie widze straty w tym zebie bo to 5 to jej nie widac az tak. Ale wsciekla jestem bo poprzednia dentystka zamiast go zatruc wlocyla opatrunek i korzen mi zgnil i ropa podeszla tez nie bylo co ratowac! :(

natka ja w tej chwili oprocz magnezu i foliku biore wlasnie taki preparat.Nazywa sie Vita-Mim Plus Mama, dla kobiet w ciazy, karmiacych i starajacych sie.Ma wszystkie potrzebne witaminki :tak:

patu$ka wiem i rozumiem Cie doskonale,zreszta po przykladzie akuku widzimy ze chyba kiedy sie odstawi wszystko co tylko mozliwe - nlos plata Nam figla :happy: wiec moze to dobry sposob ?
Ja wiem, ze moze to nie pora, wiem, ze moze to nie czas, ale ja mysle, czy u Was nie sprawdzilaby sie KLN na prawde Kochana. Zal mi Ciebie i tego co przechodzisz, a tam mialabys grono fachowcow pod reka i moze w koncu by sie udalo :-(

Tez o tym myslimy i nawet rozmawialismy o tym i jesli do konca roku sie nie uda naturalnie (wtedy minie dwa lata) to zaczniemy szukac od stycznia Kliniki i pojdziemy w ta strone teraz odkladamy kazdy grosz ciezko jest bo remont za miesiac ale to co sie uda odlozyc bedzie na poczatek leczenia albo na pierwsza wyprawke. Wlalabym to drugie ale jak to bedzie sie zobaczy.

Odpuszczamy jak sie da staramy sie nei rozmawiac ja probuje przestac ogladac za wozkami kobietami w ciazy,a do tej pory to mialam manie zagladania do wozka albo nosidelka jak widzialam gdzies mame z bobaskiem. Musze sie oderwac bo tak jak Akuku zwariuje. Za dlugo to trwa.

Ale mam nadzieje ze wam sie uda jak najszybciej zaciazyc zebyscie sie nei musialy meczyc tak jak my.

patu$ka widzisz u kazdej z Nas jest chyba podobnie,kazda ma problem a jak mysli ze nie ma to nagle okazuje sie, ze jednak sie mylilysmy. Ja wiem, ze jesli po roku staran sie nie uda ( tfu tfu ) to od razu zmieniam tok leczenia na Klinike Leczenia Nieplodnosci. Juz to przezywam,a minelo dopiero pol roku. Co bedzie to ma byc, ale wiem na pewno sie nie poddam. I Ty tez nie mozesz ! :tak:

Dodaje moj ostatni tescik z dzisiaj rana :-)

Wszystkie paskowe z 10 oddalam kolezance :-) stara sie to chociaz na 3 miesiace jej starczy hehe.
Choc mam nadzieje ze szybciej sie jej uda, o pierwsze.dziecko sie stara, ale tak wiecie na luzie, bez wyliczania jeszcze.

Załączniki

• 2013-05-15 18.59.13.jpg
    2013-05-15 18.59.13.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 34
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry