• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Jesli chodzi o suplementacje to powiem wam ze 3 miesiace bralam castangus, i wiesiolek, 2 mkeskace bralam witaminy, kwas foliowy, zelazo, itd itp.
Moj m bral dwa mieaiace kwas z zelazem.
A w ostatnim miesiacu ja odstawilam wszystko nawet kwas, a jak sie dowiedzialam moj m tez odstawil hehe. i nagle sie udalo :-P
Jeszcze raz mowie nie myslec o tym obsesyjnie, bo ja myslalam nie mowie ze nie ale bardziej w taki sposob ze to co juz wiem to powiem innym, ale ze mi sie teraz pewnie i tak nie uda, a parcia nie ma wiec poczekam ile trzeba. Nie mozna przestac myslec z mysla jak przestane to sie uda, ja sobie tak nie mowielam..ja mowilam sobie ze musze, bo popadam w paranoje, ogladalam swoj wykres kilkanascie razy dziennie, plakalam na widok kolezanek w ciazy.
Wkurzalam ske jak ktors zachodzil w ciaze, mimo ze sie cieszylam to czulam zlosc na swoj organizm..

No chyba pojde do lekarza i powiem ze boli mnie brzuch jak dzwigam i jak mam ciezki wozek. I ze sie strasznie stresuje , tak ze mi powieka lata...
No i dodatkowo mdlosci jjz mam, zobaczymy jak bedzie dalej.

Ide dzieci klasc spac.

reklama
Może i rzeczywiście coś w tym odstawianiu suplementów jest, kto wie. A może to po prostu przypadek :-) najważniejsze, że się udało.
Patu$ka nie jestem w stanie wyobrazić sobie jak bardzo ciężkie jest tak długie staranie... Ale musicie mieć siłę, musi się udać :*
Nuuuśka a ile foliku w tym preparacie jest? 0,2 czy 0,4 mg?

Jakos to bedzie,przeciez musi jakos byc co nie?
Akuku ja nie mysle ze jak przestane myslec to sie uda,bardziej podchodze do tego ze musze odpoczac od tych mysli. Powiedzialm A to i powiem B. Kuracja zaczeta to i te dwa miesiace jeszcze podolam a potem odstawie leki i bede musiala czekac. Zaraz po odstawieniu w czerwcu w lipcu zrobie sobie wszystkie hormony,i wtedy podzialam,moze cos to da.

No coz niech bedzie co ma byc. Notuje tempeature zeby wiedziec ze owu byla i jak z @.

uciekam spac. dobrej nocki :*

Patuska.wlasnie takie podejscie jest zdrowe :-)
Ja takie mialam, ze polece do pl zrobie jakoes badania i sie czegos dowiem, zylam tym ze cos sie ruszy :-) tak wiec bedzie dobrze :-)
I wam sie szybko uda :-)

hej dziewczyny! U mnie dzis piekny dzionek sie zapowiada,a ja mam tyle pracy.Pranie sprzatanie jeszcze mamuska bedzie malowac u siebie wiec ide jej pomoc troche.

Akuku teraz zamiast badac sie w PL potwierdzisz ciaze :) Oby fasolka zdrowo sie rozwijala.

HEJA kochane:)
ja dziś znów zabiegana-pracy tyle że szok, wczoraj miałam pozytywnego teściora ovulacyjnego-choc nie jest mega mega pozytywny-zaznaczam!mysle ,ze do końca tygodnia ovu bedzie:)
dzis bukujemy wakacje nad morzem od 25 do 30 czerwca- i tak mysle,że jak znów nie wyjdzie-to przynajmniej sie pifka napije jeszcze w ten urlop:) więc luzik:-)

Witam się i ja :-)
Piękny dzień się zapowiada, słońce grzeje więc pewnie będzie bardzo przyjemnie dziś :-)

kasiol jest plus tego że roboty dużo, przynajmniej u mnie się tak dzieje- szybko czas mija :-)

Patu$ka to masz co robić dzisiaj :-) ja w wolnej chwili musiałabym ciuchy ogarnąć. Znaczy przejrzeć czego nie noszę i tego się pozbyć :-)) ale ciągle czasu brak :-(

Miłego dnia :*

natka ja juz uszczuplilam swoja garderobe. Kupialm Ł spodnie i co sie okazal sa za duze....Masakra! Rozmiar taki jak nosi a okazalo sie ze sa za duze... GDybym je kupila w sklepie to bym zwrocila,a ze bylam na takim malym targu a jemu kiedys te spodnie sie podobaly to mu kupilam. Teraz szukam APna ktory ma 90-94 w pasie zeby moc je sprzedac.

Czasem to az mi miejsca na te ubrania brakuje ale dwa wory oddalam do Osrodka Pomocy Spolecznej moz ejeszcze ktos ponosi bardzije potrzebujacy bo ja to ubran nie nadazam niszczyc predzej mi sie nudza.

hej dziewczynki :*

natka yyyy tam jest napisane 400ug ( 1 kapsułka ) wiec ja to rozumiem jako 0,4 ? dobrze mysle ? U nas tez dziś piękny dzień :tak:az milo wyjść na balkon.

kasiol my się urlopujemy w tym roku na mazurach - ostatni tydzień lipca i pierwszy tydzień sierpnia. Oby pogoda dopisala :happy2:strasznie mnie dziś glowa boli ! matko...grrr wczoraj z bolem glowy szlam spac, a dziś ledwo wstałam - to samo. Wzielam już cos ale jakos nie pomaga :confused:

patu$ka jak dziś Twoje samopoczucie ? mam nadzieje, ze lepsze :) Co do ciuchow, to u mnie z kolei na odwrot - ja mam wiecznie mało :-pale nie mam tyle ciuchow żeby mi się z szafy wysypywaly, po prostu Ł. jakiś czas temu wyrzucil mi praktycznie cala szafe bo stwierdził ze mam przestarzale ciuchy i od tamtego czasu odbudowuje :dry:

reklama
tak natka ja tez lubie jak jest duzo pracy-bo czas leci szybciej:)
ciuchów tez mam mega mega duzo-a jak chce sie ubrac to nie mam w co;/
a mi jest źal cokolwiek wyrzucić:/
nuśśśka kocham mazury:) mi jezdzimy do Piecek pod Mrągowo-i pływamy Krutynią:) w tym roku nad morze-bo Kalina jeszcze nigdy nie była:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry