• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

natka a w ile to udalo sie Twojej kuzynce ? dwa miesiace , dobrze pamietam ? :) Moze i tobie by taka laparo cos pomogla ? myslalas o tym moze ?

Ja Ci powiem co do wiesiolka, ze u mnie potop wlasnie zrobil sie po Nim :-D Ł. tylko zawsze marudzi, ze on nie lubi jak tam tak mokro jest bo nie umie sie skupic :-D Ale wiesiolek pomaga to moge stwierdzic na pewno :>
w tym miesiacu tez biore, mimo ze chyba staranek nie bedzie, no bo jak...ale kusi mnie mimo wszystko :|

reklama
ona zaszła po dwóch miesiącach, a dokładniej to w w trzecim cyklu po laparo :-)
A już prawie nie mieli nadziei wtedy :-)
U mnie na razie laparo nie ma sensu bo mój problem tkwi w braku owu. Liczę na to, że po CLO owu wróci i uda się zaciążyć :-) a jeśli nie to będę myślała co dalej... :-)

Kupiłam sobie provag przed chwilą, mam nadzieję że pomoże. Chyba nie ma przeciwwskazań do brania tego przy kuracji CLO i pregnylem? W końcu to tylko pałeczki kwasu mlekowego. Co sądzicie? Jutro dopytam gina dla pewności :-)

A mój M na początku, jak zaczęliśmy się umawiać to się dziwił że u mnie taki potop i taki "dobry poślizg" :-D a teraz to już taki przyzwyczajony że jak nie mam tak bardzo mokro to pierwsze co to robi to pyta czy na pewno mam ochotę na przytulanki ;-) :-D

natka hahaha xD No to jescze opiekunczy potrafi byc jak "wyczuje" cos nie tak :wściekła/y:
A pregnyl przepisal Ci gin tak ? Na co on jest, na pekanie pecherzykow dobrze pamietam ?
A provag ? :D matko gubie sie juz w tym co ktora bierze :-p

a z jakiego powodu Twoja kuzynka miala laparo ?

Hej wiesiolek pomaga ze sluzem na oewno bralam i 3 miesiace to mnie zalewalo, a w ostatnim odstawilam sluzu malo a bobo w brzuchu, no nie wiem serio jak to sie stalo...

Kupilismy dzis aparat nikona, wiem wczoraj tablety dzis aparat ale ja to jestem mega oszczedna i taki sposobem dzis aparat ktory kosztuje 318f + karta 36gb jakas szybka za 65 f a zaplacilam lacznie cale 40 f , nke 400 a 40 hehe
A juz mowie jak pracuje w tesco wiec mam 10% znizki, oprocz tego zbieram punkty ktore pozniej zamieniaj na vochery czyli kaske, uzbieralam w jakies pol roku vochery o wartosci 145f ale teraz w zwiazku z tym ze przyszly nowe mozna podwoic ich wartosc na dany dzial, a ze j upatrzylam aparat to podwoilam na 290 f .
383f odjelo 38.30 i kupony za 290 f i jeszcze jeden za 10 f (jak wydasz 75f na elektryke) takwiec zamiast 383f zaplacilam 44, 70 :P:P:D czyli jakies 200zl. A tyle czasu odmawialismy sobie ten apartat no i w koncu sie doczekalismy.

Hehe no opiekuńczy ale w sumie to mi się zawsze śmiać chce jak on z taką powagą nagle to pytanie zadaje :-D

Pregnyl jest na pękanie pęcherzyków właśnie, a ten provag to suplement na Przywrócenie naturalnej flory bakteryjnej i poprawę ph w pochwie więc na tą suchość moją kupiłam :-)

Moja kuzynka miała problem z nawracającymi torbielami, najpierw leczyli ją farmakologicznie ale co cykl znowu jej się pojawiały. Ona miała tak że pęcherzyki zupełnie jej nie pekały tylko rosły do mega rozmiarów i przekształcały się w torbiele. Dostawała zastrzyki na pękanie i nic! Poza tym mój kuzyn miał fatalne wyniki nasienia więc leczyli się równocześnie. i w końcu leczyli się w jakiejś klinice w Poznaniu i tam zaproponowali jej laparo i się zgodzili i sukces, w następnym cyklu torbieli nie było, ale pęcherzyk nie urósł w ogóle. Później już było ok, owu pojawiła się normalnie ale akurat w tym cyklu miała grzybice więc staranki nie wyszły. No i w rrzecim cyklu po laparo trafili :-)

Akuku to super Ci się udało :-) żeby zawsze takie znizki byly to byłoby super :-D

Ostatnia edycja:
Natka provag nie ma zadnego wplywu na CLO. Po CLO moze byc tak ze naturalna owulka powroci bo lek pobudza jajniki do pracy a moze byc tez tak ze bez CLO nie bedzie w ogole mowy o jajeczkowaniu,ale to wszytsko okaze sie po leczeniu i odstawieniu. Ja w lipcu powiem wam jak jest u mnie czy jajniki zaczely same pracowac czy nadal trzeba bedzie sie wspomagac.

Akuku jak fajnie taka okazja! teraz to za ciuszkami la bobusia bedziesz sie ogladac.

Ja jestem padnieta caly dzien cos robilam a to pranie zrobilam trzeba bylo wywiesic w sumei to pralka sama sobei je zrobila ale coz,potem malowanko i jeszcze Ł pomoglam panele polozyc w pokoju mamy. Ale za to nei mam czasu myslec o nie potrzebnych rzeczach. Jtro wizyta u ginka ale powiem Wam szczerze ze jakos nie specjanie mnie interesuje o mi powie. Tempka tez jest taka seeee.

Uciekma pod prysznic i spac bo zaraz zasne przed tym monitorem.

Dzięki Patu$ka :-) jesteś niezastąpionym źródłem wiedzy o CLO :-) :*

Ja niedawno upiekłam ciasteczka bo musiałam się odprężyć przed jutrem :-D i sobie z mężusiem wcinamy, choć pewnie będziemy cierpieć w nocy bo o tej godzinie słodkości ;-)

ja też zaraz lecę pod prysznic i do spania :-) dobranoc dziewczynki :*

wlasnie mysle zeby jednak isc na to zwolnienie, bo dodatkowy stres ludzmi nie jest mi potrzebny juz i tak sie margwie czy wszystko bedzie ok. ale zwolnienia na zmartwienia nie dostane.
co jakis czas boli mnie podbrzusze jak pcham te wozki wiec jej to powiem, zastanawiam sie czy nie dodac czegos.
Np. ze jak dzwignelam alkohole to mialam wrazenie ze @ orzyszla i ze lekko plamilam ??
Kurde boje sie ze zwolnienia nie da , tylko powie ze to wszystko normal...ahh
Juz sama nie wiem co mam robic noo...
Co myslicie ??
Ja nie lubie koloryzowac, ale tu chodzi o dzidzie, a kurde dzwiganie nie jest dobre napewno...
Jeszcze te moje biodra, no nie wiem, doradzcie.

Hej wiesiolek pomaga ze sluzem na oewno bralam i 3 miesiace to mnie zalewalo, a w ostatnim odstawilam sluzu malo a bobo w brzuchu, no nie wiem serio jak to sie stalo...

Kupilismy dzis aparat nikona, wiem wczoraj tablety dzis aparat ale ja to jestem mega oszczedna i taki sposobem dzis aparat ktory kosztuje 318f + karta 36gb jakas szybka za 65 f a zaplacilam lacznie cale 40 f , nke 400 a 40 hehe
A juz mowie jak pracuje w tesco wiec mam 10% znizki, oprocz tego zbieram punkty ktore pozniej zamieniaj na vochery czyli kaske, uzbieralam w jakies pol roku vochery o wartosci 145f ale teraz w zwiazku z tym ze przyszly nowe mozna podwoic ich wartosc na dany dzial, a ze j upatrzylam aparat to podwoilam na 290 f .
383f odjelo 38.30 i kupony za 290 f i jeszcze jeden za 10 f (jak wydasz 75f na elektryke) takwiec zamiast 383f zaplacilam 44, 70 :P:P:D czyli jakies 200zl. A tyle czasu odmawialismy sobie ten apartat no i w koncu sie doczekalismy.
hehheh:) akuku jak z tego programu "łowcy promocji" ja tez kocham promocje i przeceny:) a w Londynie jak mieszkaliśmy to czekałam na vouczery:)z clabkart w polsce jest mniej promocji ;/
co do zwolnienia-to u nas jest o tyle lepiej ,ze dają w wiekszości bez problemów-nawet od pierwszych tygodni,może powiedz ,ze wymiotujesz cały czas i jak on sobie to wyobraża-praca a ty co po chwili w toalecie, brak sił...

ja dziś zła jestem bo tempka zaburzona-wstałam w nocy po Kalina sie posikała w łóźku;/ dalej przebudziłam sie przed budzikiem i zmierzyłam tempke 36,47, jak sie zorientowałam ze za wczesnie to niby spałam ale myślałąm zeby nie przegapic i jak tylko budzik zadzwonił 36,66-a ze to budzik męza,żeby sniadanie zrobił -ja jeszcze 15 minut leniu****e znów zmierzyłam tempke i 36,77... wpisłam 36,66 bo po srodku,ale ten pomiar miał byc ważny wiec zobacze co sie bedzie działo i zmienie.W dodatku te testy ovu pozytywne ale słaba ta kreska-kiedys miałam napewno wyraźnijsze chyba ze sa różne czułości, a śluzu juz brak tempka wyroko wiec raczej mimo ze słabe te kreski to pozytywne-co myślicie?

a ovufrend-pierwszy raz pokazuje mi inną ovu niz myśle-bo wskazuje na 12 dc;/a tescior byl negatywny-na bank;/

Ostatnia edycja:
reklama
kasiol a ja bym obstawiala raczej na dzień wczorajszy z tego co już zdazylam od Was podlapac. Nie martw się zaburzona tempka, ja od początku tygodnia strasznie niespokojnie spie,budzie się pare razy w nocy a potem to już nie wiem czy mam dodawać taka zaburzona czy nie. Dzis znowu się przebudziłam choć tylko raz kolo 2 w nocy ale nie spalam z dobre pol h bo Ł. jeszcze z pracy nie wrocil,a jak jego nie ma obok to ja więcej nie spie niż spie :no:

Nic mi się dziś nie chce :| Az wstyd. Zrobilam pranie, posprzatalam trochę, ale od początku tygodnia czeka na mnie sterta ciuchow do prasowania i nie wiem jak się za to zabrać. Ale postanowiłam ze jutro zaraz z samego rana się za to wezme. Ł. idzie na 8 do pracy wiec wstane razem z Nim i ogarne to wreszcie, bo po południu idziemy na urodziny do kolegi i pewne znając ich to zabalują do późnych godzin nocnych a ja znowu będę robic za ochroniarza :wściekła/y:

Akuku moim zdaniem jeśli sama wiesz i zdajesz sobie sprawę z tego, ze dużo tam nosisz, podnosisz i taszczysz to ja bym chyba nie ryzykowala. A nie możesz poprosić o przeniesienie na inny dzial ? Nie wiem jak jest u Was ale moja kolezanka wlasnie pracuje w Tesco i przed ciaza pracowala np. na dziale spożywczym czyli multum roboty i dźwigania, ale kiedy zaszla w ciaze poszla do kierowniczki i poprosila ja ze z racji wlasnie tego, nie chce isc na L4 ale nie chce tez narazac siebie i dziecka na zagrozenie przez zbyt ciezka prace fizyczna. No i kierowniczka przeniosła ja na dzial odzieżowy, gdzie praktycznie nie robi nic oprócz wieszania ciuszków na wieszaczki. Jest bardzo zadowolona z takiego obrotu sprawy bo dzięki temu nie martwi się ani o prace ani zdrowie swoje i fasolci:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry