kasiol
Fanka BB :)
jak tak słonko swieci to szkoda czasu na prasowanie, ale niestety taki nasz los ,że samo nie ubywa
ja mam lenia dziś, męczy mnie taka gorączka, a klima w pracy nie odgrzybiona wiec nie używamy...jutro przychodzi hydraulik do naszego przyszłogo mieszkanka
z niskiego parteru-który teraz jest graciarnią -robimy sobie mieszkanie
powoli bo kasy mamy mało -ale hydraulik to grubsza sprawa która otworzy nam "okno" na reszte prac-których wiekszosc zrobimy sami
ogladałam galerie testów i te co mam ja to chyba tej wyzszej czułości i kreseczki sa jaśniejsze
zobaczymy-jak jutro wysoko-to ovu była wczoraj
nuuśśka jestem ciekawa co ci powie ginka...do poniedzialku raz dwa zleci
natka moze spróbuj od nastepengo cyklu wiesiołka z clo?
ja mam lenia dziś, męczy mnie taka gorączka, a klima w pracy nie odgrzybiona wiec nie używamy...jutro przychodzi hydraulik do naszego przyszłogo mieszkanka
ogladałam galerie testów i te co mam ja to chyba tej wyzszej czułości i kreseczki sa jaśniejsze
nuuśśka jestem ciekawa co ci powie ginka...do poniedzialku raz dwa zleci
natka moze spróbuj od nastepengo cyklu wiesiołka z clo?
a tak poważnie to muszę zapytać ginka w razie czego żeby wiedzieć co on o tym myśli. Ale wstępnie to ja teraz w następnym cyklu i tak CLO nie będę brała. Jeśli wszystko jest ok teraz po CLO, co okaże się wieczorem, to prawdopodobnie będę brać co drugi cykl. Zobaczymy...
czego Ci zycze z calego serduszka zreszta sama wiesz :*
bo taka duchota straszna sie zrobila ze szkoda gadac ;X Siedze i modle sie zeby juz byl koniec, bo normalnie jakos dzis dziwny dzien jest do tego nieciekawie sie czuje. Nie wiem czy to kwestia cisnienia czy tej pogody, ale samopoczucie do bani :|