• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

jak tak słonko swieci to szkoda czasu na prasowanie, ale niestety taki nasz los ,że samo nie ubywa:(
ja mam lenia dziś, męczy mnie taka gorączka, a klima w pracy nie odgrzybiona wiec nie używamy...jutro przychodzi hydraulik do naszego przyszłogo mieszkanka:) z niskiego parteru-który teraz jest graciarnią -robimy sobie mieszkanie:) powoli bo kasy mamy mało -ale hydraulik to grubsza sprawa która otworzy nam "okno" na reszte prac-których wiekszosc zrobimy sami:)
ogladałam galerie testów i te co mam ja to chyba tej wyzszej czułości i kreseczki sa jaśniejsze:)zobaczymy-jak jutro wysoko-to ovu była wczoraj:)
nuuśśka jestem ciekawa co ci powie ginka...do poniedzialku raz dwa zleci:)
natka moze spróbuj od nastepengo cyklu wiesiołka z clo?

reklama
kasiol ja mam nadzieję, że nie będę potrzebowała kolejnego cyklu z CLO :-D a tak poważnie to muszę zapytać ginka w razie czego żeby wiedzieć co on o tym myśli. Ale wstępnie to ja teraz w następnym cyklu i tak CLO nie będę brała. Jeśli wszystko jest ok teraz po CLO, co okaże się wieczorem, to prawdopodobnie będę brać co drugi cykl. Zobaczymy...

nuuuśka taka piękna pogoda dziś to naprawdę nie chce się pracować :-) ja dziś od rana na wizytacjach u klientów i dopiero teraz do biura dotarłam... I mam multum roboty :-( ale przynajmniej czas szybko zleci i nie będę myśleć o wieczornej wizytce :-)

akuku ovuf. własnie mi tak wskazał:) na razie jeszcze zostawie tak,ty tez zmieniałaś dzien ovu po paru dniach pamiętam:)
wole miec zaznaczone później bo z moja niecierpliwością:)

NATKA TY JUŻ 10 DC,na wizycie bedziesz miała usg? ciekawe czy już coś widać czy się szykuje do ovu:)
patu$ka tez dziś wizyta u gina,trzymam kciuki:)

Ostatnia edycja:
Hej nie bylo mnie rano czasu nie mialam. Kasiol przy kuracji CLo monit wskazany jest 6-9 dc potem 12-16 i po 20 dc. Takze 10 dc bedzie pieknie widac wszystko. Ja juz po wizycie szybciej przyjmowal. Dzis 10 dc w prawym jajniku 2 pecherzyki po 20 mm a lewy odpoczywa niby sa dwa ale malutkie. Owu mam sie spodziewac na dniach.

Takze zaraz po stymulacji widac pecherzyki bynajmniej powinno byc widac.

Akuku ja bym od razu na zwolnienie poszla.Najwyzej cos podkolorowala jaby to byl problem.

No to patu$ka fajnie, że dobre wiadomości :-) pęcherzyki są, także nadzieja jest :-) wiem, że się nie nakręcacie tylko tym razem tak na luzie, ale trzymam kciuki żeby mimo wszystko jednak się udało :-)

Ja już odliczam tą ostatnią godzinę w pracy... mam dość na dzisiaj! Jeszcze na dodatek jajnik mnie zaczął pobolewać trochę także tym bardziej chciałabym już być w domu :-) tylko że dzisiaj jeszcze nie odpocznę bo najpierw do gina, a później jeszcze po męża do pracy bo dziś to ja wzięłam auto do pracy,a nie on więc cóż - jechać muszę bo ma daleko... :-D

patu$ka no i super ze sa pecherzyki :) Wiem ze odpuscilas troszke, ale mimo wszystko sie ciesze, bo znaczy to ze cos sie dzieje i podziac sie moze przy odrobinie szczescia :tak:czego Ci zycze z calego serduszka zreszta sama wiesz :*

natka a u Nad chyba na burze sie zapowiada :zawstydzona/y: bo taka duchota straszna sie zrobila ze szkoda gadac ;X Siedze i modle sie zeby juz byl koniec, bo normalnie jakos dzis dziwny dzien jest do tego nieciekawie sie czuje. Nie wiem czy to kwestia cisnienia czy tej pogody, ale samopoczucie do bani :|

kasiol a zebys wiedziala jaka ja jestem ciekawa co mi powie w poniedzialek :tak: oczywiscie chcialabym uslyszec same dobre rzeczy ale nie zawsze wychodzi :|
a jak u Ciebie po Cast... samopoczucie lepsze juz mam nadzieje ? :*

Kasiol tak ale.ja mial maly skok a Ty wyrazni wiec mysle.ze tu nie ma nad czym sie zastanawiac :-)

Patuska super pecherzyki. Trzymam kciuki a wy dzialajcie z namietnoscia i czuloscia, bez obowiazku :-)

Ja przespalam 4 godz. m ok mo ze o 5 wstalam wyspana bez budzika, tak zasnelam po 12 i wstalam po 16 hehe, zaczyna sie :-P
Wlasnie rozmawialam z kol. Ktora ma synka i jest w.ciazy z terminem na wrzesien i lekarz jej na usg powiedzial ze na 80%corka :-) superr.

no wlansie mysle zeby osc np. w poniedzialek po pracy i powiedziec ze w piatek plamilam ...

Albo hmm teraz w czwartek i patek bede w pl, wiec wykorzystam moj zalegly urlop z zeszlego roku, za niego i yak mi nie zaplaca, musze zurzyc, wiec jeszcze 4 dni wezme i wtedy wezme zwolnienie...
czyli wzielabhm jeszcze urlop 4 dni n aprzyszly tydz. K wtedy wbym wrocila popraciwala i poszla do lekarza, powiem ze bardzo musze sie napinac (bo to prawda) no i ze wlasnie plamilam i ze sie boje... A jak wlasnie miallabym wymiotowac w pracy skoro ja z wozkiem chodze po sklepie wielkim ??
Praca na czas i, a ktp by po mnie wprzatal fuu.

Nie wiem, bo z dziecmi raczej nke wymiotowalam ale kto wie.

Jiz mi dzis jaja smkerdzialy :-P a z Alexenm jwielbialam.

Dobra ide zjesc pieczarkowa.

reklama
Wiesz Akuku ja bym wolala dmuchac na zimne i poszla bym na zwolnienie.

Natka Nuuska Akuku dzieki :* Ja jakos tak sie za bradzo nie przejmuje tymi pecherzykami wizyta byla ekspresowa bo lekarzowi sie spieszylo bo porod mial przyjmowac wieczorem powiedzial tyle zeby dzialac a za tydzien an sprawdzenie czy pekly. Nawet nie zdazylams ei zapytac o ta luteine ale to jeszcze zdaze za tydzien. A czy podzialamy to nie wiem bo sie popsztykalismy troche,iby o glupstwo ale kazdy z nas uparty jak osiol.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry