Nuuuśka
..kocia mama ;]
hej dziewczynki :*
patu$ka kurcze znowu ? ;/ ostatnio tez to samo dziadostwo chyba Ci się przyplatalo, i to tez z tego co pamiętam zaraz po wizytce u gina
jakiś pech normalnie. Ale może przejdzie do wieczora, może to cos przejściowego bardziej :| A co wtedy bralas ?
natka ja uważam mimo wszystko ze ważne ze pechole sa i to wcale nie male
Bo ja ani razu jak miałam usg w tych wlasnie dniach nie uslyszalam o więcej niż jednym :-( Dzialajcie Kochana, i oby to wreszcie przyniosło skutek, widać ze trafilas na fajnego i doświadczonego lekarza wiec chyba o to ze dobrze Cie poprowadzi możemy być spokojne 
Akuku i co, postanowilas cos odnośnie pracy ?
Dzis idziemy na urodziny do kolegi Ł. wiec pewnie jutro nie będę mierzyc tempki bo będzie się to mijalo z celem
Pogoda troszkę se psuje, ma padac po południu podobno.
patu$ka kurcze znowu ? ;/ ostatnio tez to samo dziadostwo chyba Ci się przyplatalo, i to tez z tego co pamiętam zaraz po wizytce u gina
jakiś pech normalnie. Ale może przejdzie do wieczora, może to cos przejściowego bardziej :| A co wtedy bralas ?natka ja uważam mimo wszystko ze ważne ze pechole sa i to wcale nie male
Bo ja ani razu jak miałam usg w tych wlasnie dniach nie uslyszalam o więcej niż jednym :-( Dzialajcie Kochana, i oby to wreszcie przyniosło skutek, widać ze trafilas na fajnego i doświadczonego lekarza wiec chyba o to ze dobrze Cie poprowadzi możemy być spokojne Akuku i co, postanowilas cos odnośnie pracy ?
Dzis idziemy na urodziny do kolegi Ł. wiec pewnie jutro nie będę mierzyc tempki bo będzie się to mijalo z celem
Pogoda troszkę se psuje, ma padac po południu podobno.
a teraz czeka mnie samotny wieczór bo M w pracy. Ale cóż poradzić... Miłego wieczoru kochane :*