• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hej dziewczynki :*

patu$ka kurcze znowu ? ;/ ostatnio tez to samo dziadostwo chyba Ci się przyplatalo, i to tez z tego co pamiętam zaraz po wizytce u gina :zawstydzona/y:jakiś pech normalnie. Ale może przejdzie do wieczora, może to cos przejściowego bardziej :| A co wtedy bralas ?

natka ja uważam mimo wszystko ze ważne ze pechole sa i to wcale nie male :tak: Bo ja ani razu jak miałam usg w tych wlasnie dniach nie uslyszalam o więcej niż jednym :-( Dzialajcie Kochana, i oby to wreszcie przyniosło skutek, widać ze trafilas na fajnego i doświadczonego lekarza wiec chyba o to ze dobrze Cie poprowadzi możemy być spokojne :)

Akuku i co, postanowilas cos odnośnie pracy ?

Dzis idziemy na urodziny do kolegi Ł. wiec pewnie jutro nie będę mierzyc tempki bo będzie się to mijalo z celem :wściekła/y:Pogoda troszkę se psuje, ma padac po południu podobno.

reklama
Cześć dziewczynki :*
Może i macie rację, ważne że są pęcherzyki :-) no nic, będziemy działać i zobaczymy co będzie :-)
Dziś u mnie tempka w dół, ale trochę się dziwię z tego powodu bo nie spodziewałam się że spadnie tak szybko.

Patu$ka coś pecha masz do tych infekcji... Ale mam nadzieję, że przejdzie szybko. Oby :*

Nuuuśka to czeka Cię dzisiaj mała imprezka :-) rozerwiesz się trochę :-) miłej zabawy :*

hej
natka jak dla mnie to super wiadomość-są pechole i to jakie:) zastrzyk dostałaś wiec trzymam kciuki żeby zadziałał i była piękna ovulacja:)
patu$ka współczuje-ale może przejdzie samo-ja też czuje jakies pieczenie i ciągle sikam-dlatego pije dużo żeby przynajmniej mieć czym,zupełnie jak dwa miesiace temu;/
akuku nie ma co się przejmować -co myslą inni-jak coś bedzie nie daj boze nie tak -to nie oni będą mieli problem-a ty!!
zmieniłam termin ovu na 12dc:) wczoraj negatywny test
nuuśśka już nie czuje się jakoś inaczej po Castagnusie-nie czuje tez (oprócz odrazu po @) tego cmienia lewego jajnika,zobaczymy czy cos pomoże:)

Natka to dzialajcie dzisiaj :-) nie zaszkodzi :-P

Nuska, no zapytam gina w pl.co on mysli, najwyzej wezme od niego zwolnienie i wtedy jak mi tu nie da to wykorzystam to z pl.

Ogolnie mysle ze lepiej by bylo jakbym byla na zwolnieniu, ale jeszcze mam 6 dniu urlopu z zeszlego roku ktory musze wykorzystac i najwyzej w trakcie urlopu pojde do lekarza i wtedu.sie zobaczy:-)

Dziasia wypisalam sobie wszystkie imiona dla chlopca i dziewczynki ktore mi sie podobaja, teraz beda czekac do okreslenia plci lub nawet porodu, a potem bedziemy wybierac :-)

Choc Alex mowi ze bedzie Wojtus :-P ladne imie ale ja mieszkam w uk i nie za bardzo mi wie widzi :-)

No właśnie akuku też tak pomyśleliśmy i rano podziałaliśmy ;-)

Kasiol to że nie czujesz tego ćmienia to może być dobry znak :-)
My mamy za to problem inny- pieczenie i ból z powodu mojej suchości :-( potworne to jest! Chyba kupię tą maść którą mi gin zapisał. Ma w składzie hormony i ponoć powinna pomóc bo ta suchość spowodowana jest właśnie brakiem tych hormonów po CLO.

Nuuska,natka ostatnio niby wydawalo mi sie ze cos bylo ale lekarz spojrzal i mowil ze nic sie nei dzieje ale moge brac lacto. A wczoraj po wizycie czylam lekkie pieczenie,potem sluz mnie zaniepokoil bo niby przezroczysty ale z malymi bialymi kropkami taki mini grudki i pomyslalm osz qrwa pewnie znowu grzybek. Wzielam dwa illadiany na noc dzis rano trzeci. i czekam do wieczora jak nadal bedzie to samo albo gorzej to clotrimazol mam w globulkach i tyle i wtedy nici ze staranek chyba ze do owu mi przejdzie w co watpie. A w piatek kaze sie obejrzec.

Hej.
Znowu was tylko podczytuje, kurcze, jakos nie moge sie wkrecic w temat ;/ Moze jak zaczne cos dzialac w kierunku zdiagnozowania przyczyn problemow z ciaza to popisze więcej....

Ale ja co innego chciałam - Patu$ka, a dlaczego jak infekcja to nici ze staranek???

I jak tam Patu$ka, poprawiło Ci się coś z tą infekcją? Mam nadzieję że jest lepiej :*

Ja właśnie wróciłam do domu bo byłam u dziadka i babci :-) posiedziałam sobie na świeżym powietrzu :-D a teraz czeka mnie samotny wieczór bo M w pracy. Ale cóż poradzić... Miłego wieczoru kochane :*

Tysia fajnie że chociaż co jakiś czas się odzywasz :-) a myślę że Patu$ka miała na myśli to że grzybek latwo się przenosi na partnera.

Ostatnia edycja:
reklama
Tysia jak jest infekcja to po pierwsze nie bede sobie sprawiac bolu a po drugie zaraze mezola i ciagle wszystko bedzie wracac.

Natka no niby sie troszke poprawilo biore illadian i zrobilam sobie plukanke z kory debu moze pomoze. Juro rano bede wiedziec czy jest bardzije na ok czy to jednak zapalenie.

ja jestem padnieta popoludniu pojechalismy do kalisza i Gorzowa ze znajomymi i padam na twarz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry