• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Nuuuśka tak właśnie myślałam że pewnie odpoczywasz po impezce :-D ale dokładnie, raz na jakiś czas trzeba odreagować :-) byle do jutra się całkiem poprawiło bo pewnie do pracy hehe ;-) będę trzymać kciuki jutro za wizytkę :-) mam nadzieję, że usg będzie i pokaże jakieś dobre rzeczy- może torbiel się wchłonęła? Czekam jutro na wieści!
U mnie to chyba faktycznie może być owu bo śluz płodny się pojawia :-)

reklama
hej:)

patu$ka , natka ovu czuc w powietrzu:)
nuśśka trzymam kciuki -o której jutro wizyta?
ja cały dzień w biegu:) dziś mieliśmy dzień rodziny w przedszkolu -i piosenka dla mamy wzruszyła mnie do łez:)

hej ja dzis znowu imprezowo. U nas odbywaly sie targi wierzby i wikliny i bylismy z l na festynie. Rynkowski gral koncert,ale ja jego to nie bardzo lubie.

Patu$ka, Kasiol to miałyście przyjemną niedzielę :-) ja dziś u rodziców byłam w odwiedzinach :-D a teraz siedzimy sobie z M i oglądamy film :-) ale zaraz kładziemy się bo jutro trzeba wcześnie wstać :-) dobrej nocki i do jutra :*

Ja do pl lece w czwartek o 6 rano ale w srode o polnocy bede juz na lotnisku wiec czeka mnie dluga noc bez spania...
A wracam w piatek w nocy...

My bylismy na plazy byla super pogoda bez wiatru :-)
Wypstrykalam z 600 zdjec :-P hehe

widze ze wy tez fajnje niedziele spedzilyscie :-)

Trzymam kciuki za jutrzejsze tempki i wizyty u ginka :-)

Cześć dziewczyny :*
U mnie jednak fałszywy alarm, to nie owu bo dziś tempka nisko :-( albo jakiś dupny termometr mam ;-) nie wiem już sama co o tym wszystkim sądzić... Już się zaczynam denerwować, że ten cały pregnyl nie działa :/
Lecę do pracy :* miłego dnia :*

hej
natka ,moze ovu dziś? ja też miałam w tym cyklu spadek duużżzy wzrost i znów spadek i dopiero wzrost-więc do końca nie wiem kiedy była ovu ale staranka lepiej czynić:)

Hej dziewuszki :*

natka no wlasnie, a moze owu dzis kochana ??? mimo wszystko tempka jest ladna, a sama mowilas, ze sluz plodny sie pojawil, wiec moze to to ??
Ja juz wypoczeta mozna rzecz, choc mimo wszystko kiepskawo sie czuje :zawstydzona/y: wstyd. Ł. tez kiepskawo :P

kasiol wiesz co Slonko, dzis okolo 10 sie chce do Niej przejsc bo wtedy zaczyna robic usg, a w pracy i tak jestem bo caly tydzien na rano wiec zobaczymy co sie dzis dowiem ;X Denerwuje sie niestety.
Dzien rodziny pamietam jak my z Ł. chodzilismy na przedstawienia :-)teraz juz tego nie ma i czasem zaluje :zawstydzona/y:fajne czasy - przedszkolne, o polowe mniej problemow ;-)

akuku fajnie ze lecisz teraz juz :)))

patu$ka to widze, ze u kazdej z Nas ten weekend nie odbyl sie bez atrakcji :-)

No nie wiem dziewczynki, niby gin mówił że owu niedziela/poniedziałek więc teoretycznie to możliwe. Zobaczymy jutro... Teraz to już w ogóle dziwnie się czuję, normalnie jakbym zaraz miała @ dostać :-) ale nie będę się nakręcać na razie, dopóki temp nie pójdzie w górę i na usg nie będzie potwierdzenia owu to nie uwierzę :-) choć ogólnie dzisiaj mi naprawdę "dziwnie" :P
Ja też zaraz zaczynam pracę :-( dziś powinno być trochę luźniej, ale zobaczymy... Byle do 16:00 hehe :-) a później do domu, dobrze że mężuś będzie bo mam dzisiaj ochotę na przytulanki :-D

reklama
natka owu moze byc dzis jutro albo nawet pojutrze,nie martw sie.

Nuuska no weekend dosc atrakcyjny.

U mnie po infekcji ani sladu tylko jestem zaczerwineiona i podrazniona nie wiem od czego moze od bielizny albo recznika nie wiem.

Ja tez czekam na owu ale jakos tak bez utesknienia. Z Ł. raczej co drugi dzien bedziemy sie starac,a co z tego wyniknie zoabaczymy za jakies dwa i pol tygodnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry