• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

dokładnie patu$ka jak wiadomo kiedy ovu to tylko sporadycznie sie dzieje ze w 10 dpo test negatywny mimo ciąży,tak mi się przynajmniej wydaje:)
akuku to ze kolezanki jeszce pracuja to znaczy ze czują sie świetnie, a nie każdy sie tak musi czuć:) więc nie myśl o innych a o sobie i maleństwie:)

reklama
Kurcze dziewczyny, ale mnie jajnik boli od jakiegoś pół godziny, Normalnie najchętniej chodziłabym zgięta w pół :P ale przynajmniej dzisiaj w domu czeka na mnie obiadek bo mężuś pichci także przynajmniej będę mogła sobie usiąść i nic nie robić :-)

Nuuuśka wciąż trzymam kciuki :-)

Natka to dobry znak. Przy pierwszym cyklu z CLO tez ledwo chodzilam ale z kazdym cyklem bedzie lepiej,oczywiscie mam andzijee ze ten pierwszy bedzie szczesliwy.

reklama
Wrocilam !!
biggrin.gif

mamusiu co za dzień był dzisiaj, już dawno nie pamiętam takiego poniedziałku. Nie miałam czasu na nic, o sikaniu, jedzeniu a nawet piciu mogłam zapomnieć. Po ostatnim poscie jaki rano napisałam miałam wrazenie ze jakies normalnie fatum do bitej 14 kolejka ludzi...
eek.gif

A po pracy szybko po Ole, obiad i na zakupy. Dopiero niedawno wrocilismy.

Już Wam wszystko pisze.
A wiec porozmawiałam z Nia długo dość. Jak na zlosc cos Nam się stało z usg i nie dalo się w ogole dziś robic
cool.gif
Na wstępie trochę o wynikach Łukasza. Pani Doktor stwierdzila, ze już dawno tak pięknych wynikow nie widziala ! Powiedziala, ze cudowne po prostu, ze normalny orientacyjny czas wstrzemiezliwosci to około 7 dni, ale nawet jeśli było 10 a wyniki sa tak dobre, to swiadczy tylko o tym ze na prawde wszystko z Nim ok i możemy spokojnie wykluczyć go z kręgu "podejrzanych".
No i ide na zabieg.Ginka powiedziała, ze jej również zależy na zbadaniu droznosci jajowodow u mnie, także termin mam ustalony na 3 czerwca na 7.15 . No i tak. To poniedziałek, wtedy będę mieć wszystkie badania, rozmowe z anastezjologiem, zabieg z samego rana we wtorek. Do domu prawdopodobnie wyjde w srode, najdalej w czwartek. Mocz ze sobą mam wziasc, temometr, aktualne badania, dowod osobisty i wszelakie rzeczy osobiste. MATKO CO JA BEZ WAS ZROBIE 4 DNI ???!!!!
Jutro chce jeszcze podejść do Niej i spytac, czy ona będzie chciała mi robic wcześniej usg, czy dopiero na oddziale. Operowac będzie mnie ordynator, podobno jest bardzo dobrym lekarzem, jutro musze się dopytać o jego nazwisko.
Przepraszam Was, ze nie umiem wszystkiego poskladac do kupy, ale jakas taka troszkę jestem przygaszona. Ciesze się, bo powiedziała jasno - Zrobimy laparoskopie a potem zobaczysz Kochana, ze będzie ciaza. Będziemy dzialac.
Wiem, ze ma doświadczenie, ze na pewno będę pod fachowa opieka, ale boje się narkozy jak ognia. Boje się,ze cos się stanie, ze się nie obudze....wiem, głupie te moje myslenie
embarrassed.gif
Wiem i zdaje sobie doskonale sprawę z tego, ze ten zabieg na prawde może pomoc, poza tym i tak nawet jeśli torbiel by się wchlonela a ciąży dalej by nie było, chciałabym żeby wykonano u mnie badanie droznosci jajowodow, a tak zrobia to na miejscu od razu i będzie jasne, czy tam wszystko ok, a jeśli byłoby cos nie tak - udroznia je.
Nie chce myslec, czy to na pewno dobra decyzja. Musi być dobra ! Mam racje ? co o tym myślicie ?

natka to może to jednak owu ??? Trzymam kciukaski za jutrzejsza tempke, ona chyba już Nam pokaze czy cosik się podzialo czy tez nie ale wierze ze to to !! i ze w końcu Twój organizm zaczal dzialac jak należy :)

patu$ka co u Ciebie Kochana? jak po weekendzie ?
U Nas z racji laparo staranka majowe stana w miejscu ale mam nadzieje ze nadrobimy w czerwcu :tak:myślisz ze już będzie można ?
natka w którym dniu po laparo Twoja kuzynka zaczela staranka ? i w ogole mam pytanie za milion - lewatywa....:zawstydzona/y:miała ja robiona przed zabiegiem ? Bo ginka nie wiedziała dokładnie, ale z tego co czytałam wykonuje się lewatywy wlasnie przed laparo z przyczyn wiadomych :X nie powiem żeby mnie to cieszylo, no ale jak trzeba to co zrobić ?
Ginka powiedziała ze będzie rozmawiać z ordynatorem i zaznaczyla ( dzwonila przy mnie na Oddzial )ze będę mieć również podany kontrast żeby wlasnie można było wykonać droznosc.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry