• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Nuuuśka kochana, moim zdaniem to dobre decyzja. Super że masz już ustalony termin :-) będzie dobrze, musi być :-)
Szkoda, że usg nie wyszło, to dopiero złośliwość rzeczy martwych... Ale widać tak miało być :-) podczas zabiegu wszystko dokładnie obejrzą i ani się obejrzysz a zafasolkujesz :-)
Narkozą się nie martw, jedyne co może być niefajne to nudności i wymioty już po przebudzeniu, ale szybko mijają :-) także głowa do góry i będzie dobrze :*
I fajnie że wyniki Ł są według ginki takie.dobre- jeden problem już Ci z głowy odejdzie :-)

Nuuuśka co do staranek mojej kuzynki to zapytam jej jutro bo będę się z nią widzieć popołudniu :-) a lewatywę niestety miała... Ale pamiętam że pielęgniarka powiedziała że wierzy jej i może sobie zrobić sama i ona tak zrobiła. Dostała "zestaw" i sama dała sobie radę. aha, i ona wyszła ze szpitala na.trzeci dzień po zabiegu.

A co do mojej owu to mam nadzieję, że to to. Oby tempka jutro pięknie podskoczyła :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Nuuska co do laparo to si enie znam,Natka wie wiecej.

Po weekendzie nawet fajnei caly weeknd gdzies w domu tylko gosciem i na spanie.

Ja przy migdalkach miaalm narkoze i Boze jak ja rzygalam po niej jak mi sie w glowie krecilo dwa dni bylam nie do zycia.

natka dziekuje Ci Sloneczko :*
O lewatywę tez poproszę, zebym mogla ja sobie sama zrobić. I tak nie będzie to komfortowe, a jak sobie jeszcze wyobraze ze miałaby to robic pielegniarka to proszę Cie....:zawstydzona/y:
Wymioty i mdlosci...eh czyatalam wlasnie ze to podobno strasznie meczy po przebudzeniu się. Ale w sumie jesteś na czczo wiec pewnie i nie za wiele Twoja kuzynka z siebie "wyrzucila". Jak możesz wypytaj się jej Kochana o wszystko, tzn. czy tez jak ja, miała najpierw jednego dnia robione badanka a następnego dnia zabieg. Domyslam się, ze po zabiegu lezysz pod kroplowa i nie jesz pewnie do wieczora. Kurcze boje się ajjj...:no:

Ciesze się, ze termin jest tak szybko, wtedy wypada 22 dc wiec na bieżąco będę mierzyc tempke i notować na kartce a potem w domu naniosę na wykres. Pokaze Nam to jak mój organizm będzie się zachowywal po zabiegu, bo ginka powiedziała, ze przeważnie jest tak ze @ po zabiegu się może wachnac o pare / lub parenascie dni :zawstydzona/y:

A i w ogole mowie gince w ile po zabiegu mogę wrocic do pracy - ona mi na to, ze po zabiegu to na L4 i odpoczywać, bo pewnie ze mogę wrocic zaraz natepnego dnia, ale po co skoro mogę wypocząć. Ma racje bo na pewno będę potrzebowala paru dni żeby dojść do siebie. Mysle, ze L4 do końca tygodnia powinno wystarczyc. Nie chce tez zawalać mimo wszystko pracy choć zdrowie w tym momencie jest najważniejsze. Ale nie masz pojęcia natka jak już teraz robie pod siebie, a co dopiero tego 3-go :eek: a mama Ł. jak jej to mowie to mi jeszcze dowalila pytaniem - I co nie boisz się ?
..nie ma to jak wyczucie teściowej..yhmm.

Ostatnia edycja:
Wypytam ją jutro szczegółowo co i jak i wieczorem Ci wszystko napiszę.
Ja miałam co prawda narkozę 15 lat temu przy operacji ale wymioty miałam przez parę godzin po przebudzeniu. A jutro zapytam jak było u Martyny :-) i jej też po zabiegu @ spóźniła się parę dni, jakoś około tygodnia jeśli dobrze pamiętam ale jutro potwierdzę Ci czy na pewno :-)
Nie bój się kochana, bedzie dobrze :*

No to ale Ci powiedziała rzeczywiście teściowa :-) ale na pewno nie miała nic złego na myśli..

Ostatnia edycja:
natka w takich chwilach dziekuje Bogu ze tu trafiłam. Bez Was byłoby ciężko w tej chwili. Na prawde dziekuje Ci, ze jesteś :*

Tobie patu$ka oczywiście tez i kasiolkowi i akuku :*

Staram się nie myslec negatywnie, ale wiesz jak to jest - jedna polkula swoje, a druga swoje. I tak mimo ze to jeszze cale dwa tygodnie ja już chodze nerwowa.
Wydalam już dyspozycje Łukaszowi co trzeba robic jak mnie nie będzie :laugh2::laugh2:Ale na bank napisze mu jeszcze liste 5-kartkowa co najmniej żeby o niczym nie zapomnial. Jak to facet :rofl2:
Zapomnialam się spytac ginki o te 15% plemnikow Ł. o prawidłowej budowie, ale jutro się spytam :cool2:ale powiedziała, ze wyniki sa na prawde dobre, wiec nie będę starac się doszukiwać znowu jak to ja negatywow.

nuuśśka ginka wie co robi! i dzięki jej za to ,że to tylko 2 tygodnie niespełna czekania, a później napewno zafasolkujesz!!!napewno poświecenie wynagrodzi ci się szybciutko :)
natka bóle jajnika mimo dyskonfortu to bardzo dobry znak:)
patu$ chyba też ovu na dniach:)hmmmm chyba zmieniłaś suwaczek:)

a ja jestem ciekawa jutrzejszej tempki-odkąd ja mierze zawsze w 7 dni po ovu wzrasta znacznie w tym dniu-a patrząc na ten cykl-pierwszy z Castagnusem nie wiem czego sie spodziewac-bo tempka jakas leniwa jak narazie ;/
do jutra miłego wieczoru :*

Nuuuśka no na pewno przydałoby się na wszelki wypadek napisać Ł wszystko bo wiesz jak to jest z facetami :-D a co do tych 15% to nie ma już po co pytać, skoro ginka powiedziała że wyniki są super to takie są! Nie doszukuj się drugiego dna bo szkoda Twoich nerwów :-) zreszta i Patu$ka i dziewczyny na kwietniówkach pisały Ci że wyniki ok a tyle osób mylić się nie może :-D także proszę się już tym nie przejmować!! :-)

Kasiol jutro rano chwila prawdy przy mierzeniu tempki ;-) i u Ciebie i u mnie ;-) ja zmierzyłam sobie z ciekawości popołudniu i miałam 36,81 :-) wiem że taka tempka nic nie znaczy bo w dzień i w ogóle ale jakoś tak mi lepiej :-)

Ostatnia edycja:
Natka suuiper.i jest termin :-) narkozy sie nie boj :-) ja mialam 7 operacji i tyle samo narkoz :-)
Nie kazdy wymiotuje i ma mdlosci ja tez nie mialam :-)
A co do lewatywy to w pl chyba przed porodem tez robia wiec.taka probka :-)
Bede trzymac mocno kciuki, ba ja juz trzymam :-)

No i trzymam kciuki za wasze tempki jutro :-)

Milego wieczoru :-)

hej jestem

tempka leniwa jak wczesniej :/ jak za wa dni bedzie większy skok to moze ovu była jednak w 14 dc:) a szkoda bo mniej staranek było w tym czasie;/albo to Castgnus mi tak te tempki uspokoił:rofl2:
natka ja tes sobie czasem mierze po południu i cos w tym jest -bo w okres mam niska tempke po południu tez, a teraz 37,2 , 37,1 -wiem ,ze to sie nie liczy :)
musze popracować:)miłego dnia

reklama
hejka!

U mnie dzis owulka jestem na 90 % pewna tempka poleciala jajnik boli wiec pewnie to dzis. Wczoraj sie poprzytulalismy. Dzis poprawimy o ile ł bedzie miec sile po pracy bo dzis wczesniej musial jechac.

Nuuska bedzie wszystko ok a przy okazji bedziesz miec droznosc zrobiona. Nie trzeba bedzie dwa razy ingerowac.

Ja nadal podrazniona i to o wiele bardziej. Hmmm uplawow nie widac za bardzo bo mam jeszcze pozostalosci po zolnierzykach. Ale chyba czuje ze to grzybol. Biore lacto na wszelki wypadek podmywam sie vagosanem moze do piatku dam rade i jeszcze dwa dni staranek chociaz tak na spokojnie o i le dam rade jesli nie to trudno.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry