• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Cześć dziewuszki :*
U mnie dziś doooopa :/ tempka poszła w górę, ale tak niewiele, że praktycznie nie wiem nic. Obawiam się, że w czwartek u gina nie będzie za dobrych informacji... Do bani to wszystko! Jajnik na dodatek (przynajmniej na razie) przestał boleć i śluzu płodnego na razie nie zauważam- zobaczymy jeszcze później...
Generalnie chyba cały czas myślę o tej temperaturze choć wydaje mi się, że nie. Ale nawet dzisiaj mi się śniło że mierzyłam i była wysoko. To obłęd jakiś po prostu! :/
Zapowiada się kiepski dzień... :(

Patu$ka mam nadzieję, że to jednak nie grzybek :*
Kasiol moim zdaniem jesteś już po owu :-)
Akuku jak tam się dziś czujesz? Mdłości nadal są?
Nuuuśka mam nadzieję że dziś samopoczucie dobre i już się tak nie martwisz :*

reklama
Natka wlasniie taki wzrost powolny ja mialm, wiec sie nie martw na zapas:):)

Czuje sie masakrycznie, coraz gorzej z dnia na dzienn ... w pracy tak zwolnilam ze chyba nie ma ze mnie zadnego pozytku ... jak sie schylam a musze przeciez zakupy pakowac...wtedy takie mdlosci mnie lapia ze masakra jakas ...ehh

Jeszce jutro i do pl uff

Aa dzwonilam o ta bete i jest wynik jedyne co sie dowiedzialam to ze pozytyw czyli bezsesu bo myslalam ze bedzie wynik jakis podany...a ona najpierw domnie ze normal a ja mowie ale co normal jestem w ciazy czy nie ?? bbo dla mnie normal to brak ciazy...

DObra dziewczyny musze zadzwonic w kilka miejsc...bede pozniej.

Aowulk jak ma sie udac to sie uda, z grzybkiem cz bez

Kasiol ale masz ladnny stabilny wykre, a podobno wlasnie tym sie wyrozniaja te ciazowe :P:P

Tak wiec kciuki trzymam mocno, a staranek bylo wystaraczajaco... u mnie byly 3PP

wiem dziewczynki że to możliwe, znam tą regułę trzech wyższych temperatur (albo czterech jesli trzecia nie jest wyższa o te 0,2 od najwyższej z sześciu temperatut fazy nizszej) ale powiem Wam że u mnie zawsze był albo duży skok od razu albo cykl bezowulacyjny... Myślicie że mogło mi się coś poprzestawiać że ten skok będzie powolny?

tak natka ja tez miałam chyba zeszły cykl powolny wzrost, a ovu po środku:)

oj akuku kochana tak był chciała żeby w takim razie stabilny pozostał:)

natka u nie kotrych kobiet moz ebyc od razu skok jak np u mnie widoczna owulacja. A moze byc tak ak kasiol i akuku pisza ze powolny wzrost. A co do sluzu to CLO uposledza sluz wiec mozesz go nie zauwazyc ale to w niczym nie przeszkadza.

Akuku ja wiem czy z infekcja czy bez ale wolalbym zeby to szybko przeszlo i zaraz przelecze Ł na wszelki wypadek.Kiedys obilo mie sie o uszy ze podczas infekcji zmienia sie ph i ze latwiej sie zachodzi ale czy to prawda to nie wiem.

Dziękuję Wam dziewczynki :*:-)

kasiol ja trzymam kciuki żeby Twój wykresik taki stabilny pozostał :-)

Patu$ka nie słyszałam nigdy o tym ale kto wie, może tak jest z tymi infekcjami że ułatwiają :-) trzymam kciuki żeby tak było :* a Ł przelecz na wszelki wypadek, nie zaszkodzi :-)

Z tym co wczesniej pisalam to taki paradoks bo niby sie latwiej zachodzi ale zapalenie czasem sprawia tyle bolu z ejak tu stosunek odbyc? My zawsze przy kazdyej infekcji leczymy sie razem.

Lekarz mi mowil ze jestem wrazliwa na wszystko bo przeciez ile ja w zeszlym roku infekcji mialam czy dwa lata temu z 7-8 razy ale to przy anginei bylo zawsze lekar zpodawal mi Augumentin a podobno bo dowiedzialam sie dlugo po fakcie ze to najgorszy antybiotyk jaki moze byc ze po nim grzybica albo drozdzyca jest murowana.Dlugo uzywalam tamponow nawet na noc zebym nie musiala wstawac i tez po @ mialam grzybka az w koncu rzucialm to dziadostwo w cholere. Uzywam tylko przy jakis imprezach kiedy wypada mi @ a potem od razu nasiadowka i lactovaginal albo illadian.Moja kolezanka bedac w ciazy ani razu nie maial grzybka mimo ze to zdarza sie dosc czesto,pytajac ja mowila ze nigdy nie maial dopiero jak namowilam ja na cytologie bo po porodzie nie byla a maly ma 4 lata juz:szok: to sie okazalo ze ma IV grupe i nie wyleczona infekcje.Mowila ze kiedys ja tam pieklo i swedzialo ale olala to i teraz juz pol roku sie leczy.

Takze mimo dbanai o siebie to dziadostwo zawsze se przyplacze. Tym bardzije przy staraniach kiedy to w naszych pochwach jest ciagle wilgotno i sprema wyplukuje to co dobre.

Utworzylam GRUPE dla nas. kiedys Nuuska chciala aby moc sie blizej poznac,w koncu jakas wiez nas laczy. A ze tu jest watek publiczny stworzylam grupe zamknieta. tam bedziemy mogly pisac o sobie wrzcac fotki nasze naszych rodzin jesli bedziecie maialy taka ochote. Pisac o tym o czym krepujemy sie publicznie. Mam nadzieje ze pomysl sie spodoba. A ja juz wysylam zaproszenia do grupy :)

Jesli kogos pominelam prosze o priv :)

tak przegladalam watek i zniknela gdzies Hanqa, Sailor_mun i katherinne. Zapodzialy sie czy jak

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
patu$ka super pomysł z tą grupą zamkniętą! Ja tutaj staram się jakoś bardzo dużo o sobie nie pisać prywatnych rzeczy bo nie wiadomo kto czyta :-D także jak dla mnie pomysł genialny, że w tej naszej małej grupce będziemy miały szansę poznać się bliżej :-)

co do katherinne to ona chyba udziela się w wątku majowym jeśli dobrze kojarzę. Od nas już niestety dawno zniknęła. A pozostałe dziewczyny to nie mam pojęcia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry