Cześć dziewuszki :*
U mnie dziś doooopa :/ tempka poszła w górę, ale tak niewiele, że praktycznie nie wiem nic. Obawiam się, że w czwartek u gina nie będzie za dobrych informacji... Do bani to wszystko! Jajnik na dodatek (przynajmniej na razie) przestał boleć i śluzu płodnego na razie nie zauważam- zobaczymy jeszcze później...
Generalnie chyba cały czas myślę o tej temperaturze choć wydaje mi się, że nie. Ale nawet dzisiaj mi się śniło że mierzyłam i była wysoko. To obłęd jakiś po prostu! :/
Zapowiada się kiepski dzień...
Patu$ka mam nadzieję, że to jednak nie grzybek :*
Kasiol moim zdaniem jesteś już po owu :-)
Akuku jak tam się dziś czujesz? Mdłości nadal są?
Nuuuśka mam nadzieję że dziś samopoczucie dobre i już się tak nie martwisz :*
U mnie dziś doooopa :/ tempka poszła w górę, ale tak niewiele, że praktycznie nie wiem nic. Obawiam się, że w czwartek u gina nie będzie za dobrych informacji... Do bani to wszystko! Jajnik na dodatek (przynajmniej na razie) przestał boleć i śluzu płodnego na razie nie zauważam- zobaczymy jeszcze później...
Generalnie chyba cały czas myślę o tej temperaturze choć wydaje mi się, że nie. Ale nawet dzisiaj mi się śniło że mierzyłam i była wysoko. To obłęd jakiś po prostu! :/
Zapowiada się kiepski dzień...
Patu$ka mam nadzieję, że to jednak nie grzybek :*
Kasiol moim zdaniem jesteś już po owu :-)
Akuku jak tam się dziś czujesz? Mdłości nadal są?
Nuuuśka mam nadzieję że dziś samopoczucie dobre i już się tak nie martwisz :*
to sie okazalo ze ma IV grupe i nie wyleczona infekcje.Mowila ze kiedys ja tam pieklo i swedzialo ale olala to i teraz juz pol roku sie leczy.
także jak dla mnie pomysł genialny, że w tej naszej małej grupce będziemy miały szansę poznać się bliżej :-)