• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

natka od ciebie w nasza strone idzie bo widze jak sie chmurzy od poludniowego zachodu. Moj teraz edzie mial pelno nadgodzin po tych deszczamic tyle opryskow. No ja na miejscowe powiedzialam ze nie pojde w ogole. ale na szczescie tam dawali ogolne

reklama
U Nas było cieplutko,ale już teraz ochłodzenie widać, a ma być podobno jeszcze chłodniej niestety.
A powiedz mi natka ile Martyna starala się przed laparo o dzidziusia ? Dlugo ?

Mam nadzieje, ze u mnie wszystko przebiegnie bez problemu. Dzis dowiadywałam się o tego ordynatora,ktory będzie mnie operowal.Podobno jako człowiek jest kawalem chama, ale jako lekarz - znakomitym specjalista. W sumie jak już dziś powiedziałam Łukaszowi - przyjaciolmi nie musimy zostać, ważne żeby zabieg wykonal jak najlepiej potrafi :tak:

No i takie myslenie jest ok. Od tego jest bo mozesz sie tylko jeden jedyny raz z nim spotkac.a jego osobowosc nie jest potrzebna wazne ze jako specjalista jest fachowcem

szczerze patu$ka przelkne kazde jego osobiste zagrywki i uwagi jeśli tylko ma pomoc. Mam zamiar co prawda obdarzyć go jakas bomboniera co by się nie zdegustowal calkiem na wstępie ale jeśli on rzeczywiście taki oschly facet to watpie żeby go to wzruszylo :wściekła/y:

Długo się starali przed laparo, ponad 3 lata. Już prawie nie mieli nadziei, a teraz mała ma już 2 lata a jej siostrzyczka- 2 miesiące :-)
U nas już się przejaśniło :-)

A co do ordynatora to nieważne że cham grunt że doskonały fachowiec :-)

A może kto go wie :-D pamiętam jakiego chama miałam ordynatora jak Ole rodziłam...jesssuuu...wszyscy na Niego "siwy" wolalu, bo wylysiawy staruch po 60-tce na pewno. Jak lezalam na podtrzymaniu w 34tc to darl się na mnie, ze mam liczyc co ile mam skurcze, jak mu powiedziałam, ze ja ich nie czuje bo sa jeszcze tak slabe,a lekarz stwierdzial obniżenie lozyska poprzez usg, to mnie wysmial, zbluzgal i sobie poszedł.
Jak już Olusia się pojawila na swiecie, lezalam z taka kobiecina, kolo 40-tki, mowi do mnie ze to jej czwarty porod, ale najcięższy, prosila o znieczulenie bo bardzo bolalo to uslyszala w odpowiedzi od ordynatora - Mogla się Pani nie ruchac to by Pania nie bolało...:nerd::no: brak slow. Teraz już pare lat nie zyje ale kawal chama z Niego był nie da się ukryc. I mimo, ze o zmarłych nie powinno się mowic zle, to ja niestety nie mogę o Nim inaczej powiedzieć, bo nie poznałam go z innej strony.

natka o kurcze to super ! czyi obydwie dziewczynki po laparo urodzone ?! :D ale cudownie musiala się czuc. Przynajmiej widze, ze to jest w stanie pomoc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry