• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Patu$ka no faktycznie skok mały ale ważne że jest! Jutro na pewno pójdzie jeszcze bardziej w górę :-)

Ja dziś ostatni dzień w pracy w tym tygodniu - czwartek i piątek wzięłam sobie wolny żeby się zacząć uczyć na weekendowe egzaminy ;-) więc czekam tylko do 16:00 :-D a jutro specjalnie umówiłam się na wizytkę do gina wcześniej żeby znowu cały dzień nie przeżywać :-p

tez tak mysle kasiol bo sluz zanikl a wczoraj byl taki piekniusi szklisty i taki rozciagliwy :)

jestem pewna ze owu byla wczoraja le czekam chociazby na jurzejsza tempke

Może to jeszcze po owu? Chociaż sama nie wiem czy to jeszcze by Cię bolało...
Mnie dziś też podbrzusze boli, a poza tym mam jakieś wzdęcia dzisiaj :/ mam wrażenie że mój brzuch dziś jest ogromny.. Ach bardzo rzadko takie coś mam ale dzisiaj to wybitnie jakoś :/

ja to sie zastanawiam czy owu nie dzis. tak przyjrzalam sie wykresowi i za maly skok bo powinna skoczyc conajmniej do 36.8 zeby byla na rowni z najwyzsza z najnizszych temperatur. Nie pasuje mi ten wykres. Czekam do jutra jak jutro bedzie tempka oscylowac. Dzis przycisne Ł jeszcze i zobaczymy.

No, podziałajcie na wszelki wypadek i zobaczymy jutro jak tam tempka. Teoretycznie może tak być że owu dziś, ale nie wiem.. W końcu wczoraj ten spadek, no i śluz? Hmm czekamy na jutrzejszą temperaturę i wtedy zobaczymy.

No tylko ze sluzu albo dizs nie ma albo jest go malo ze na zewnatrz go nie widac. mam nadzieje ze poecherzyki pekly bo od jutra musze zaczac brac lutka wiec lepiej zeby skoczyla jakos wyraznie .

reklama
A to gin kazał Ci brać lutke przed monitoringiem? Bez upewnienia się, że pęcherzyki pekły? Dziwię się bo mój kazał z dupkiem wstrzymać się do usg.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry