• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Nie znam się na tym patu$ka ale żeby były bliźniaki musza być cechy genetyczne obydwojga rodzicow prawda ?u nas nie było w rodzinie zadnych blizniakow, choć wiem ze podobno po anty jest wiesze prawdopodobieństwo zajścia w ciaze mnoga ale wiesz ze dla Nas wszystkich chyba im więcej tym lepiej :tak:Pewnie bylby początkowo szok, ale z każdego zdrowego dziaciatka będę się cieszyc tak samo.

reklama
Nuuska niekoniecznie.Chociaz cechy genetyczne w rodzinie tez maja znaczenie. Czasem kobieta normalnie jajeczkuje takz e sa np dwa jajeczka czasem z obu jajnikow i wtedy dochodzi do blizniakow. wiec niekoniecznie musi byc to uwarunkowane genetycznie

Tak Nuuuśka, mają dwie córy :-) rok po narodzeniu pierwszej Tyna znowu zaszła w ciążę co było dla nich niemałym zaskoczeniem bo nie starali się (ale też specjalnie się nie zabezpieczali) :-)
S co do bliźniaków to Patu$ka ma rację :-) to że nie macie w rodzinie bliźniąt to nic nie znaczy ;-)

Hej

Mdlosci mni obidzily, chcialamnzadzwonic do pracy powiedziezlc ze nie przyjde ale nie bede mowic ze w ciazy jestem przez telefon... Ehh

Padne w pracy i chyba na wstepie powiem ze sie czuje okrutniebi tyle, chcialam powiedziec managerowi o ciazy ale jak na zlodc nie widze go wogle wiec musze czekac, no chyba ze powiem reszcie :/?/
Ale ja chcialam jemu powiedziec wszystko tzn. ze dlugo sie staralismy itd. i ze nie mowilam wczesniej bo sie balam ze poronie...
Nie chce zeby najpierw inni mu powiedzieli wiec czekam...

Milego dnia

Hej dziewczynki :*
U mnie dziś tempka w górę! Ale się cieszę! :-D jeszcze tylko czekać jutra, mam nadzieję że nie spadnie i że gin na wizycie potwierdzi owu :-)

Akuku szkoda że tak kiepsko znosisz ciążę... :-( zmykaj na zwolnienie, ale już! :-)

hej
super natka:) wiedziałam ,ze bedzie w gore-czyli pre... podziałał:)
u mnie znów nuda :) choć patrzac na dwa wykresy dalej-może przy ovu z tego jajnika zawsze mam taką tempke,dla mnie troszke za nisko ale czas pokaże... jeszcze pare dni
akuku znajdź menagera i powiedz mu ,ze sie żle czujesz:)

Hej dziewczynki :*:*

Ja sie na temat tempki niestety wypowiadac nie moge, bo taka jakas zbyt ruchawa jak na pierwsz faze w porownaniu z poprzednia :sorry2:

Akuku zglos to jak najszybciej kierownikowi, nie mozesz pracowac jak zawsze skoro jestes w ciazy Kochana !! A L4 na czas ciazy Ci sie nalezy wiec ja jak najszybciej bym szla i nie zastanawialabym sie nawey ani chwili ! Przeciez tu chodzi o zdrowie Twoje i malenstwa a to jest w tej chwili najwazniejsze :tak:

patu$ka no tak, w sumie masz racje :) ale najwazniejsze zeby bylo choc jedno ale zdrowe ! :tak: znowu wieczorem nie umaialam spac, tylko rozmyslalam nad ta laparo :cool: my good....a tu jeszcze 1,5 tygodnia do tego zostalo.

natka super !! a widzisz mowilam ze bedzie dobrze to sie zamartwialas niepotrzebnie. Na pewno gin potwierdzi owu, zobaczysz a to znaczy ze w koncu Twoje jajniki wziely sie roboty !! HURA ! :-):-D

kasiol nie przejmuj się tempką, bo to że jest na niskim poziomie nic nie znaczy tak naprawdę. Najważniejsze, że jest wyraźny podział na fazę niższych i wyższych temperatur :-) a to, że teraz stoi właściwie na jednym poziomie to bardzo dobrze! :-)

nuuuśka
nie przejmuj się tą laparo.. wiem, łatwo mi mówić ale zobaczysz że będzie dobrze! :*

U mnie natka jest to samo co u ciebie jest skok ale nie rewelacyjny wiec czekma na jutrzejszy. Niby mogla bym zaznaczyc faze wyzszych... bo skok byl o 0.2 ale tempka zaburzona zmierzylam o 5.15 i dodalam 0.1 36.4+0.1=36.5 bo musialam wstac na siku i Ł zrobic kanapki do pracy ale potem zmierzylam o 6.16 i bylo 36.6 ale teg nie bralam pod uwage.

natka mowilam ze bedzie skok teraz juz nie spadnie.
Nuuska ty przestan myslec o tej laparo bo zwariujesz!
Akuku idz na zwolnienie

reklama
Aj no staram sie nie myslec, ale wiecie jak to jest :| Czlowiek sam sie niepotrzebnie nakreca jak w przypadku teoretycznej mozliwosci zafasolkowania.

Obydwie macie ladne tempki wiec na pewno ten miesiac bedzie na +,mowie Wam :tak:
patu$ka a Ty kiedy masz wizytke u gin ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry