• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

W piatek mam wizyte. Do tej pory zawsze mialam usg przed 16 dc a w tym miesiacu zlozylo sie tak ze bedzie w 17 i tak myslalam czy nie poczekac do piatku z ta luteina chyba jeden dzien na niczym nie zawazy? Wie ze prowadze wykres wiec wiem jak odroznic owu ale w tym cyklu to cos tak dziwnie z ta tempka. I chyba jutro odpuszcze. bo i tak bede go brac dluzej i tak

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wlasnie wyruszma autobusem do edynburga.

Jezu jakie ja tu "zapachy" czuje, kurna az taj wrazliwe powonienie mam ??

Dostalam rozwolnienia, pewnie ze stresu przed wylotem, bo ja sie boje latac, boje sie ze ... No ze nie wyladuje :-(
zawsze jak mam leciec o tym mysle , co bedzie jak mnie nie bedzie...

Spedzam noc na lotnisku wiec musze sie w autobusue przekimac :-P
Bo wiadomo nie spij bo cie okradna hehe
Wzielam tableta obojrze kilka rilmow i dam rade :-)
W sumie to moja pierwsza noc na lotnisku, ale sie uparlam to mam :-P

Patuska ja mysle ze jestes po owu juz :-) tylko wlasnie wolny wzrost bo moglas miec owu w nocy, nad ranem, a w poprzednich cyklach np. w ciagu dnia :-)
Tak wiec nie martw sie a z lutka mozesz poczekac, jeden dzien nie zbawi :-) choc ja mysle ze jestes juz po owu, ale lepiej zaczac brac jeden dzien pozniej niz wczesniej :-)

Jejku caly czas mi sie odbija, jestem wzdeta i wogle do doopy sie czuje.

A w pracy powiedzialam managerowi ze w ciazy jestem i wiem ze ludzie beda gadali ze wrocilam do pracy i ciaza, wiec chce zebys ty wiedzial ze staralam sie o to dziecko dlugo.
Przykal do wiadomosci i tyle, nikomu nic nie mowil puki co, bo team leaderka znowu dzisiaj czemu tak wolno pracuje, tak wiec mowie ze sie zle czuje, a ona a czemu sie zle czujesz co sie dzieje, a ja bo w ciazy jeste, wysciskala pogrtulowala i tyle. Ona dzis odchodzi na macierzunskie bo ma 3 tyg. Do porodu.
A tak ze szkotow to jedna babeczka jeszcze wie :-)
Moze faktycznie nie powinnam mowic ze tyle sie staralam ale myslalam ze to bylo sluszne, calej reszcie tlumaczyc nie bede :-)

Ale ulzylo mi bo szczerze gdyby nie to ze niewiedzieli o ciazy dzjs bym do pracy nie poszla :-( mdlosci od rana masakryczne, puki co sie odbija i zbiera na wymioty ale jeszcze nie wymiotuje i mam nadzieje ze mnie ta przyjemnosc ominie, choc kto wie.. Eh

Cycki bola, tak wiec ciaza pelna para.

Wrocilysmy...uch nie wiem dlaczego ale w ciągu ostatnich paru dni stalam się gościem we własnym domu :|
Okulistka więcej rozmawiala ze mna o przychodni, w której pracuje, bo jak się okazało, to i ona swego czasu była tam zatrudniona, niż o oczach Oli. Ale w końcu wydusiłam z siebie pytanie jak tam wzrok Olki no i podobnoz dobrze,za pol roku mamy się pojawić na kontrole.

Akuku super ze w końcu zdecydowalas się powiedzieć :** Na pewno wszystko będzie dobrze, a Ty dzięki temu nie będziesz już musiala udawac :tak:i przejmować się zdrowiem dzidzi, bo mniemam ze jeśli zdecydujesz się pracować dalej to na pewno nie będziesz wykonywala tych samych czynności co teraz.

patu$ka nie znam się dokładnie ale uważam, ze jeden dzień chyba nie zrobi większej roznicy :) Będę trzymać kciukaski za wizytke !! :-)

natka a ja się dalej boje :-D Szefowa się wczoraj dowiedziała ze ide do Szpitala i się mnie pyta czemu jej wcześniej nie powiedziałam - ja jej na to - no yy bo sama się dowiedziałam dzień wcześniej ?! Wypytala się mniej więcej o wszystko, choć nie mowilam jej oczywiście wszystkiego tylko to, co uznałam za stosowne. I zobaczymy co dalej, ma zatrudnić kogos do pomocy, dziś były takie cztery panienki na rozmowie, maja przyjść na pare dni próbnych ale watpie żeby ktoras została na dluzej :sorry2:

Akuku przyjemniej podrozy choc podejrzewam ze w twoim stanie to bedzie meka. mam nadzije ze odezwiesz sie do nas po wizycie u ginka w Pl:)

Nuska postanowilam ze pojde na zwolnie jak tylko dostane jak nie to poprosze o zmiane dzialu, choc wolalabym zwolninie bo nie chce sie denerwowac tekstami typu zaszla w ciaze bo pracowac jej sie nie chce, baby machine czy ze zrobilam to zeby wydusic prace na dziale o ktora tak dlugo walczylam.

Wolalabym sie wysypiac nie stresowac kazdymi mdlsociami w pracy i tym ze za wolno pracuje.
Mysle ze praca na kasie wcale lepsza nie bedzie bo jak sie zle poczuje w trakcie skanowania to kasy zamknac nie moge.

To moja ostatnia ciaza i mam prawo sobie pofolgowac :-P oby zwolnienie dali :-)

Patuska bede z wami na bierzaco :-) a po ginie w piatek odrazu smigqm na lotnisko wiec napisze w autobusie poznym wieczorem, bo z samolotu musze gnac na leb na szyje, bo ostatni autobus mam ehh

No tak teraz wyjazd nie jest przyjemnoscia, w pracy sie nazmiane pocilam i marzlam :/:/:/masakra jakas. Teraz siedze w autobusie zapieta w kurtce i mi zimno.

Ale dziewczyny przezyje wszystko dla tej kruszynki :-( wszystko i nigdy zalowac nie bede.

Wlasnie na telefonie (na tapecie mam ustawione)zdjecie moch chlopcow przy choince. I sie poplakalam bo w swieta w 2015 roku bedzie stala trojeczka przy choince :-)
Autentycznie lzy mi leca, dobrze ze nik kolo mnie nie siedzi.
Tak latwo sie wzruszam, ale jak tu sie nie wzruszyc ?

moj starszy synek dzis mi powiedzial, mamusiu bede za Toba tesknil jak Cie nie bedzie.
Tak kochem te moje skarby mimo ze czasem mnje zloszcza to mysle ze nie ma wiekszej milosci jak matki do dziecka...nie wiek czy kazda matka kocha tak samo, ale zawsze bezgranicznie :-)

Dziewczyny dziekuje ze jestescie, zawsze moge sie wypisac :-P zwierzyc wyzalic :-)

Zycze kazdej z was przynajmniej po jednym , drugim i trzecim takim maluszku , serduszku.
To jest niesamowite jak serce matki sie powieksza :-) bo milosci nie ubywa tylko przybywa :-)

A wiecie co jeszcze mnie rozczula ? Ja ogolnie sie sobie nie podobam bo przytylqm, ale kiedy synek mowi mamo jestes sliczna to wlasnie taka sie czuje, dziecko kocha rodzica bezgranicznie. Oczywosci w trakcie dojrzewania tego nie okaze ale tak jest.

Jeszcze tak sobie dzis myslalam ze jak najmlodszy maluszek bedzie mial 4 latka to Alex juz 10 :-) a Victorek 8.

reklama
Nuuuśka może akurat któraś z tych dziewczyn zostanie na dłużej? Bądź dobrej myśli :-) każde dodatkowe ręce do pracy się przydają :-)
Dobrze, że ze wzrokiem Oli jest ok :-) gdyby było coś nie tak to okulistka na pewno by powiedziała mimo tego małego "zboczenia w tematu" :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry