Nuska postanowilam ze pojde na zwolnie jak tylko dostane jak nie to poprosze o zmiane dzialu, choc wolalabym zwolninie bo nie chce sie denerwowac tekstami typu zaszla w ciaze bo pracowac jej sie nie chce, baby machine czy ze zrobilam to zeby wydusic prace na dziale o ktora tak dlugo walczylam.
Wolalabym sie wysypiac nie stresowac kazdymi mdlsociami w pracy i tym ze za wolno pracuje.
Mysle ze praca na kasie wcale lepsza nie bedzie bo jak sie zle poczuje w trakcie skanowania to kasy zamknac nie moge.
To moja ostatnia ciaza i mam prawo sobie pofolgowac

oby zwolnienie dali :-)
Patuska bede z wami na bierzaco :-) a po ginie w piatek odrazu smigqm na lotnisko wiec napisze w autobusie poznym wieczorem, bo z samolotu musze gnac na leb na szyje, bo ostatni autobus mam ehh
No tak teraz wyjazd nie jest przyjemnoscia, w pracy sie nazmiane pocilam i marzlam :/:/:/masakra jakas. Teraz siedze w autobusie zapieta w kurtce i mi zimno.
Ale dziewczyny przezyje wszystko dla tej kruszynki :-( wszystko i nigdy zalowac nie bede.
Wlasnie na telefonie (na tapecie mam ustawione)zdjecie moch chlopcow przy choince. I sie poplakalam bo w swieta w 2015 roku bedzie stala trojeczka przy choince :-)
Autentycznie lzy mi leca, dobrze ze nik kolo mnie nie siedzi.
Tak latwo sie wzruszam, ale jak tu sie nie wzruszyc ?
moj starszy synek dzis mi powiedzial, mamusiu bede za Toba tesknil jak Cie nie bedzie.
Tak kochem te moje skarby mimo ze czasem mnje zloszcza to mysle ze nie ma wiekszej milosci jak matki do dziecka...nie wiek czy kazda matka kocha tak samo, ale zawsze bezgranicznie :-)
Dziewczyny dziekuje ze jestescie, zawsze moge sie wypisac

zwierzyc wyzalic :-)
Zycze kazdej z was przynajmniej po jednym , drugim i trzecim takim maluszku , serduszku.
To jest niesamowite jak serce matki sie powieksza :-) bo milosci nie ubywa tylko przybywa :-)
A wiecie co jeszcze mnie rozczula ? Ja ogolnie sie sobie nie podobam bo przytylqm, ale kiedy synek mowi mamo jestes sliczna to wlasnie taka sie czuje, dziecko kocha rodzica bezgranicznie. Oczywosci w trakcie dojrzewania tego nie okaze ale tak jest.
Jeszcze tak sobie dzis myslalam ze jak najmlodszy maluszek bedzie mial 4 latka to Alex juz 10 :-) a Victorek 8.