• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Hej dziewczynki :*
U mnie dziś tempka pięknie w górę! :-) ale jestem niedowiarek więc czekam jeszcze na wizytę u gin :-) jeszcze parę godzin...

Nuuuśka moim zdaniem jak tak dalej pójdzie to chyba będzie cykl bezowulacyjny- być może przez torbiel... Albo i nie przez torbiel, bo w ciągu roku 1-2 cykle bezowu to nic niepokojącego :-) więc czekamy dalej ale nie martw się na zapas :*
A co do testów owu, to nie chcę Cię martwić ale niestety to że wychodzą pozytywne nie zawsze znaczy, że owulacja była...

Kasiol ja bym nie zmieniała terminu owu u Ciebie :-)

Akuku mam nadzieję że już doleciałaś :-)

reklama
natka wiem, wiem, ze nie swiadczy to o tym ze owu sie odbyla ale wtedy w marcu mialam objawy owu, sluz itd...a martwilabym sie gdyby owu wtedy nie bylo, bo od razu mam czarne wizje ze cos ze mna nie tak :-( Dzis 10dc wiec jakos za niedlugo cos powinno zaczac sie dziac..gorzej jak caly czas bedzie taka rozchwiana:baffled:

Piekna tempka Kochana !! Bravo !! :)

Sama jestem zdziwiona tą tempką.. :-) ale nie byłabym sobą gdybym nie zaczela się martwić ;-) i teraz myślę czy ta owu na pewno była w poniedziałek, czy czasami nie np. we wtorek... I czy przytulanek nie było za mało! Ehh e sumie w poniedziałek ból jajnika i podbrzusza był nie do wytrzymania więc sama nie wiem...

Nuuuśka kochana, nie martw się. Jeśli nawet cykl bez owu to pewnie przez torbiel- jeśli akurat miałaś mieć owu z tego jajnika z torbielą to może to być to :* ale czekajmy na kolejne dni, moze jednak cos się jeszcze ruszy :-)

natka na pewno wszystko zrobilscie jak trzeba wiec nie martw sie na zapas. Plemniki zyja do 73h a do zaplodnienia potrzebny jest tylko 1 wiec teraz czekamy cierpliwie na rezultaty !! :-):tak:

a co mojej tempki - tak probuje sobie tlumaczyc ze moze to jeszcze za wczesnie na skoki i spadki, ze moze jeszcze sie ruszy we wlasciwa strone ( znaczy sie do gory ) bo mi wszystko ze zachwiana jest caly czas utrzymuje sie ponizej poziomu 36,4 jak w ostatnim cyklu.

Kasiol - sliczny wykresik. W znaczeniu wysoko ta temp cały czas. Kiedy testujesz?

Natka - ty sie nie zamartwiaj tylko działaj ;) Na pewno USG pokaże owu.

Cos czuję żę ten miesiąc będzie szcześliwy przynajmniej dla częsci z was ;) Mocno trzymam kciuki ;)

Też sobie tak wmawiam że w końcu plemniki długo żyją... No cóż, zobaczymy co z tego wyniknie... :-)

A co do Twojego wykresu to bardzo możliwe że coś się zadzieje jeszcze :-) bo w sumie też może te pomiary niektóre były zaburzone- w końcu dużo się stresowałaś tą laparo i w ogóle.. A stres też wpływa na temperaturę :-)

Tysia o 15:30 wszystko się okaże :-) a co tam u Ciebie kochana?

zobaczymy co Nam sie ujawni w najblizszych dniach :| w ogole siedze teraz na allegro i szukam jakies pizamki do tego Szpitala bo w domu spie w koszuli ale nie chce zbytnio swiecic tylkiem przy kazdym obchodzie i prosbie o pokazanie rany :zawstydzona/y: i kurde nic nie w nomalnych cenach - my good 70zł na kawalek szmatki.
Tesciowa jak sie wczoraj dowiedzialam tez miala laparoskopie ale na usunieciu woreczka zolciowego i nie miala lewatywy w ogole. Wiec pocieszam sie ze moze nie trzeba bedzie - tesciowa wczoraj do mnie - ja Ci moge zrobic jak cos - haha juz wole sama na prawde :rofl2:

Dobre z tą Twoją teściową ;-) chciała pomóc no :-D to może się uda i obejdzie się bez lewatywy :-) czego Ci oczywiście życzę :*
A tą ceną za piżamę to mnie zaskoczyłaś! Ja mam tylki jedną (i to taką której sama nie kupiłam bo to prezent) a tak to same koszulki :-) więc nawet nigdy nie myślałam nad tym ile taka piżama może kosztować... :-)

reklama
hej! U mnie tez tempka w gore, choc nie podoba mi sie ten wykres bo tamte byly ladniejsze:-). Znalazlam przyczyne takich tempek. Baterie w termometrze mi siadaja. Bo juz przy wlaczaniu slabo pika. Qrwa ze tez teraz a nie za tydzien.Musz eszybciutko wymienic.

Natka pieknie tempka w gore. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte.

Akuku tez trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za piekna fasolke.

Nuuska Przestan schizowac! Juz ci mowilam. A w tym cyklu mozesz miec bezowulacyjny przez torbiel. Dopiero 10dc zobaczymy za kilka dni:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry