• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Hej Patu$ka :-)
Super że u Ciebie też tempka w górę! Czyli prawdopodobnie mamy potwierdzenie owu :-) wymieniaj szybko te baterie żeby pomiary były wiarygodne :-)

Ja lecę na śniadanie, później odwiedzić mamę. Nie wiem czy zdążę jeszcze tu zajrzeć przed wizytką u gina, ale jak tylko wrócę to dam Wam znać co i jak :-) dziękuję za kciukaski kochane :*

reklama
Dobra dobra wiem wiem :P:P Ja zawsze panikuje, rasowa baba ze mnie nic dodac nic ujac :rofl2:
Dzis jest taka zimnica ze siedze w pracy i trzesawki dostaje :szok: mamusiu i to ma byc wiosna ? Juz lato za pasem a zimno jak z poczatkiem jesieni :|
patu$ka super ze tempka w gore !! Cudownie ! a wykres masz bardzo ladny nie czepiaj sie :rofl2: spojrz na moj ooo :wściekła/y:

1 faza zawsze jest taka do kitu. Bo tempka albo skacze labo ciagle w lini prostej. Najwazniejsza jest druga faza.

no tak pewnie, masz racje. Mnie nawet nie zalezy zeby w tym cyklu wszystko bylo cudnie, tylko zeby po prostu jakos bylo...no i zeby mimo wszystko owu sie pojawila, bede na pewno spokojniejsza :tak:

Nom nie bardzo sie starac bo jak bede miec zabieg bede w 23dc wiec nawet jakbysmy sie starali to i tak by to nie przynioslo rezultatu bo podcza laparo wszystko narusza wiec wolalam odlozyc bo i tak chyba mijalo by sie to z celem :zawstydzona/y: choc bardzo zaluje bo jakos tak przyzwyczailam sie mimo wszystko nawet do staranek

Też sobie tak wmawiam że w końcu plemniki długo żyją... No cóż, zobaczymy co z tego wyniknie... :-)

A co do Twojego wykresu to bardzo możliwe że coś się zadzieje jeszcze :-) bo w sumie też może te pomiary niektóre były zaburzone- w końcu dużo się stresowałaś tą laparo i w ogóle.. A stres też wpływa na temperaturę :-)

Tysia o 15:30 wszystko się okaże :-) a co tam u Ciebie kochana?

a u mnie....Pierwszy cykl z Castagnusem. Róznicy nie widzę. Ale psychicznie się lepiej czuję że mam wspomagacza ;)
Staranka od przypadku do przypadku, bo nareszcie budowa ruszyła pełna parą i mijamy się z moim G. Mam nadzieje ze wstrzelilismy sie w dni płodne. Cykle mam 28-33 dni, ale nadal leń ze mnie i tempki nie mierze zeby dokladniej cykl monitorowac. wydaje mi sie ze jakbym jeszcze temp mierzyla to za duzo bym o starankach myslala a wtedy blokadfa na całego. Za to jak w tym cyklu nie wyjdzie to robie badania hormonów na poczatku i uderzam do gin.

Nom nie bardzo sie starac bo jak bede miec zabieg bede w 23dc wiec nawet jakbysmy sie starali to i tak by to nie przynioslo rezultatu bo podcza laparo wszystko narusza wiec wolalam odlozyc bo i tak chyba mijalo by sie to z celem :zawstydzona/y: choc bardzo zaluje bo jakos tak przyzwyczailam sie mimo wszystko nawet do staranek

ale przeciez nici ze staranek nie oznaczaja zero seksu. No chyba ze przed zabiegiem macie zakac.

reklama
Patuska piekna tempka prosze sie nie czepiac :):)

Natka trzymam ckiuki za ginka :):)

tysia mam nadzieje ze sie wstrzeliliscie :)

Kasiol a Twoja tempka jest cudowana :) ja przy takim wykresie mialam pozytywa , ale niestety sie nie utrzymalo...ale trzymam kciuki mocno bo cos czuje ze cos z tego wyjdzie :D

Kiedy testujesz??

Dziewzcyny mam pytanie bede w pl za 2 tygodnie znowu, a potem za 4 i sie zastanawiam czy robic usg jutro czy lepiej za 2 tyg ??
co wy myslicie ?? bo ja sie nie oge doczekac a zdrugiej strony hmmm boje sie ze nic nie bedzie widac.

doradzcie :)

na lotnisku zle sie nie spalo :) moglabym to powtorzyc :P

a bol podbrzusza minal, mysle ze gazy mi sie zebraly, bo wydelo mnie na maksa i wiatry mma takie ze szok :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a mialam budzik nastawiony i nie zadzwonil dobrze ze sie sama obudzilam na samolot :P haha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry