• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
http://www.wszplock.pl/images/artic...BULATORYJNY_OD_1_CZERWCA_ 2010_(18_05_10).pdf

kurcze wydaje mi się, ze to jest to, ale jutro z ranca jeszcze posznupie w necie Kochana, bo tu jest od 2010 nie wiem czy od tego czasu nie pozmieniali, ale z tego co mi się wydaje to nie.
Wlasnie mielismy ubaw po pachy czytając na jakie alergeny możesz się przebadać - pierze papuzki falistej np.,albo sierść chomika,czy musztarda :-Dboziu haha :-Dbycie uczulonym na musztardę :rofl2:
ale to powinni w tym momencie badac na pare rodzajow :laugh2:
ide się polozyc dziewuszki moje :*:*
Do jutra :*
Trzymam kciukaski za jutrzejsza tempke :)!! a Wy za moja mimo wszystko ! :)

hej przespalam kilka godzin ufff
padlam jak zabita :P

no wlasnie w sumie dla tego usg przylecialam. najwyzej zrobie drugie za 2 tygodnie jakby bylo cos niepewne.

sorki nie mam sily pisac , ale wszystko czytalaam :):)

Dziewuszki ja też idę spać. Źle się coś czuję- podbrzusze mnie coś boli.. Chyba po tej wizycie dzisiejszej, no bo po czym innnym? Ehh dobranoc kochane :* do jutra :-)

TYSIA u mnie też pierwszy cykl z Castagnusem:)
który masz dzień cyklu dziś?

dzis 18 dzien cyklu

AKUKU ja bym poczekała z usg bo bedziesz sie niepotrzebnie zamartwiać-zawsze mozesz zapytac gina czy jest sens:)
**

ja bym tez poczekala, bo serducha poki co nie widac

Jestem dziewuszki... Wiem wiem- strasznie późno ale jeszcze zakupy i apteka... :-) juz Wam wszystko piszę. No więc jeden pęcherzyk pękł, bo jest płyn po nim, drugi jest zapadnięty co może znaczyć że albo pękł albo po prostu się zaczął zmniejszać. Endometrium jest idealne (cokolwiek gin miał na myśli mówiąc to :-D) i teraz od dziś przez 10 dni mam brać duphaston, po 10 dniu zrobić test- najlepiej bete- jak będzie pozytywny to brać dupka dalej, jak nie to odstawić i czekać na @.. Oby się udało :-)

super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Nuuśka - po Castagnusie nie widze różnicy. Czuje się normlanie. Śluz na pierwszy rzut oka bez zmian (ani wiecej ani mnie). Jajniki, brzuch nie bolaly nigdy i nie bola.

reklama
zdecydowalam ze pojde na usg jutro i jak nic nie bedzie widac, tzn serduszka to za 2 tyg tez pojde :)
facet ma dobre usg wiec moze juz byc widac :)
a przynajmniej sie troche wylucuje i nie bede tak o tym myslec :)
bo jednak tylko dla usg przylecialam :P

tak wiec jutro o 16 mam wizyte :)
ale odrazu po ide na samolot wiec odezwe sie najpozniej pojutrze a moze jutro w autobusie mi sie uda :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry