• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

AKUKU ja bym poczekała z usg bo bedziesz sie niepotrzebnie zamartwiać-zawsze mozesz zapytac gina czy jest sens:)

testy mam trzy , może zatestuje w niedziele? juz kiedyś miałam podobnie spokojny cykl ale sie nie udał:( czas pokarze:) dzięki za pozytywne fluidki:*****************

reklama
Akuku a wedlug OM to ktory to tydzien jesli dochodzi juz 5 to spokojnie mozesz zrobic teraz no pecherzyk napewno bedzie iwdac a z serduszkiem ot wiesz jak moze byc. za dwa tyg moze byc go slychac.

tysia Kochana pewnie ze nie oznacza brak seksu, jakos teraz umiemy się wstrzelić razem bo jak nie jedno w drodze jak drugie spi to na odwrot :| W weekend sa targi motoryzacyjne jak co roku,w Spodku w Katowicach, Ł. z dwoma kolegami jak wzeszłym roku przygotowują wszystko ( chyba Wam już kiedyś pisałam, ze pracuje w firmie motoryzacyjnej) no i jak dziś o 7 wyszedł z domu tak jeszcze tam sa i wroci pewnie kolo 21 padniety :zawstydzona/y:Ale dziś mam zamiar go dopaść :rofl2:
Jak się czujesz po Castagnusie ? Pytam bo jak już będę po zabiegu nie wiem czy i ja nie skorzystam z jego pomocy :blink:

natka gdzie TYYYYYYY !!!! JAK WIZYTKA KOCHANA BO DENERWUJE SIE ! :-):-)

akuku ja bym chyba jeszcze poczekala te 2 tygodnie, żeby było już widać serducho :) Ale teraz i sam pęcherzyk może ucieszyć wiec czemu nie ? :) dobrze, ze bol brzucha przeszedł - niepotrzebnie bys się meczyla tylko Kochana.
Na ile w ogole przylatujesz do Polski ?

Ostatnia edycja:
Jestem dziewuszki... Wiem wiem- strasznie późno ale jeszcze zakupy i apteka... :-) juz Wam wszystko piszę. No więc jeden pęcherzyk pękł, bo jest płyn po nim, drugi jest zapadnięty co może znaczyć że albo pękł albo po prostu się zaczął zmniejszać. Endometrium jest idealne (cokolwiek gin miał na myśli mówiąc to :-D) i teraz od dziś przez 10 dni mam brać duphaston, po 10 dniu zrobić test- najlepiej bete- jak będzie pozytywny to brać dupka dalej, jak nie to odstawić i czekać na @.. Oby się udało :-)

natka to by moglo swiadczyc o tym ze tempka powoli szla do gory a nie od razu byl skok. Ciekawe co mi utro powie moz efaktycznie tylko jeden pecherzyk pekl. Patrz to by sie scalalo w jedna calosc. Ja tez myslalam zeby bete zrobic ale musze dopytac czy nasze nowe lbolatorium oferuje.

Wlasnei Nuuuska ty sie orientujesz jak to jest z ta DIAGNOSTYKA? Oni robia wszystkie badania? I ceny wszedzie sa te same czy jak?

Natka ginek mowil o endo bo CLO uposledza sluzowke. A endo w trakcie owulki powinno miec od 10 mm do 12 i tak do @ chyba ze jest ciazowe to jest wieksz ejak u mnie bylo 18 mm a potem krwotok.

Patu$ka a o której masz wizytę jutro?
Co do diagnostyki to wszystkie badania które robią mają na stronie wypisane :-) bete robią na pewno. A co do cen to nie wiem czy w całej sieci jest tak samo, ale w naszym przypadku pewnie tak bo próbki od nas wysyłają do poznania- u Ciebie pewnie tak samo :-)

No wlasnie nie wiem bo jak robilam w Konine grupe krwi przed zabiegiem to wysylali do Łodzi na badanie bo mam tak na tym kwicie z wynikiem. A tu pewnie wysylaja do poznania choc nie jestem pewna.Musze zapytac.Wizyte ma tak jak pojade i wyczekam w kolejce ale jutro jade przed 16 prawdopodobnie

reklama
Strasznie się ciesze natka :*:* Trzymalam kciukaski Kochana caly czas ! i się oplacilo, żeby uslyszec takie wieści ! super :-)

patu$ka Kochanie ceny w Diagnostyce sa wszędzie takie same, wypisane na stronce w internecie. Betka z tego co pamiętam kosztowala 17zł :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry