• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Zaaenlam na takiej kanapie u gory na lotnisku i po 15 min przyszedl facet i powiedzial ze mam zejsc na dol... Znalazlam ostatni fotel krzeslo ppd nogi i jakos sie przekimalam.
Jeszcze 2,5 godz. do wylotu uff.
Nie bylo tak zle:-)

hej
akuku ale miałaś nocke, pamietam ten specyficzny klimat lotniska;/
na szczeście masz to juz za soba i za chwile , albo juuz jesteś w Polsce:)
u mnie dziś wzrost i tak sie zastanawiam czy aby nie zmienic ovu na 14 dc-bo zawsze w 7 dpo miałam wzrost a teraz w 9 dc,to jakby ta różnica w ovu między 12 a 14 dc? co myslicie
a dzis moja kuzynka ujżała 2 kreseczki:)ale sie ciesze:)

Akuku milej podrozy :*

natka halo halo Kochana jak tempka ???? mozemy sie juz cieszyc ? :-)

U Nas strasznie sie ochlodzilo....brrr jak zimno. Rano bylo na pewno troszke powyzej 10stopni.

kasiol dobrze ze u Ciebie tempka w gore :* Oby i Tobie sie udalo. Grarulacje dla kuzynki :):)

Ten moj wykres jakis dziwny jest w tym miesiacu :| podobny do natkowego z zeszlego miesiaca.

Ostatnia edycja:
kasiolku myslisz ze to moze byc to ? mnie to wiecznie cos nie pasuje :wściekła/y::wściekła/y: w zeszlym cyklu pisalam, ze jakis taki poczatek ospaly byl ale teraz wolalabym zeby byl taki sam, a nie jakis taki zachwiany w te i we fte.Raz do gory, a raz na dol :blink: Przy takim wykresie, jesli nawet dziala tylko jeden jajnik w tym cyklu myslisz ze da sie uchwycic owu ? Pytam tylko dlatego zebysmy wiedzialy co sie dzieje przed zabiegiem i po. Ta tempka po bardzo mnie ciekawi

reklama
zobaczymy co sie podzieje, z ciekawosci podzialam z testami owu ale tylko po to zebysmy wiedzialy czy w ogole sie odbyla. No zreszta tempka Nam pokaze :) Dzis 10dc wiec w przyszlym tygodniu powinno zaczac sie cos dziac :tak:
Ja patrzac na te moje wykresy zastanawiam sie czy ten z marca ( kiedy zaczelam robic pomiary pod koniec drugiej fazy ) nie byl bezowulacyjny...choc testy pokazywaly jednoznacznie ze owu sie wtefy odbyla mimo wszystko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry