• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Dzien Dobry dziewczyny! Z infekcja troche lepiej to chyba raczej podraznienie. A ja to zaraz panikuje w tych kwestiach.

U mnie tempka niziutko.

reklama
Patuska to dobrze ze lepiej :-) ale swojego m mozesz tez wysmarowac czy co tam sie uzywa.

Ja mialam grzybka raz w zyciu, a przynajmniej o tym wiem bo bylam u ginki jeszcze przed wyjazdem do uk, ale nie wiem bo wtedy nic mnoe nie swedzialo nie pieklo, sluz zwyczajny.
Nie wiem jak mam to sama rozpoznac .
Ciekawe co teraz mi gin powie.

Zjadlam sniadanie i mdlosci mnie zlapaly

Cześć dziewczyny :-)

Patu$ka no tempka rzeczywiście w dół, ale na dniach na pewno będzie piękny skok :-) dobrze, że już Ci lepiej, co prawda nigdy nie miałam żadnego grzybka (odpukać!) ale wyobrażam sobie jak musi być to uciążliwe... W Kaliszu byłaś? Czyżby na juwenaliach czy tak tylko? :-) słyszałam że chłodno było...

Akuku objawy coraz częstsze :-) dzidzia zdrowo rośnie :-)

U mnie dziś kurcze tempka zaburzona. Znaczy spałam jakieś 2,5 godziny krócej niż zwykle więc dodałam do zmierzonej temperatury 0,2 st ale i tak zaznaczam jako zaburzoną.. A szkoda kurczę, że tak wyszło bo jakby nie była zaburzona to mogłabym bardziej zastanawiać się czy to owu...

Nuuuśka jak tam wczorajsza impreza? :-)

Miłego dnia dziewuszki :*

Patuska to dzialajcie bo na dniach owulka ;):D

Natka no zobaczymy jak tempka jutro jak taka sama lub wyzsza to owu prawdopodobnie za Toba jak spadnie to jeszcze nie, tak wiec prosze sie ladnie przytulac.

No wlasnie wycztalam ze mojej dzidzi tworzy sie mozg , oczy, uszy, lozysko.....na usg juzpowinno byc widac serduszko

Natka my w sumie bylismy w Warcie w szpitalu mojej kolezanki sasiad ta lezal a oni byli mu zawiezc jakies rzeczy wiec sie z Ł zabralismy i potem Kalisz, Ostrow i do domu. Bo pozno juz bylo.

Akuku grzybka to wszedzie mozna zlapac od podraznienia od antybiotyku po toalecie publicznej latem jak jest goraco a grzybki lubia ciepelko jak drozdzaki,
A jak poznac grzybica to procz sluzu cos w stylu serka wiejskiego nie daje objawow potem jak sie rozwinie to swedzi i piecze i okolice inrtymne sa czerwone. zkaazenie rzesistkiem daje przykry zapach i zielone uplawy. A drozdzyca i grzybica to tylko bialawe uplawy z grudkami swedzenie i zaczerwienienie. Caly czas obserwuje jak jutro jeszcze cos bedzie sie dziac to clotrimazol w ruch. Niby sie rzytulalaismy rano i nic mnie nei pieklo ani nic wiec pewnie tylko sie podraznilam. hmmm zobaczymy.

natka owulka juz!!!! Gwarantuje ze jutro nie spadnie. tylko pojdzie w gore! :)

Akuku u mnie no na dniah licze na skok jutro alo najpozniej pojutrze bo w 10 dc pecholki byly dosc duze 20 mm wiec zaraz pekna. A co z dzialaniem to nie planuje. Niech bedzie tak jak nami ochota pokieruje. Nie bede sie zastanawiac ze juz trzeba bo jajeczko czeka. Bedziemy meic ochote to i ze 4 razy w dzien a jak nie to i nawet dwa dni bez. Jak ma sie zaplodnic to sie zaplodni.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Patu$ka to sobie pojeździliście trochę :-)
Mam nadzieję, że masz rację i owulka już u mnie :-) gdyby nie ta zaburzona w sumie tempka to byłabym prawie pewna :-) no cóż, czekam niecierpliwie jutra żeby zobaczyć tempkę... Mam nadzieję, że nasze przytulanki dają pożądany efekt :-) dziś rano to pół godziny prawie sobie leżałam z nogami w górze, może to pomoże ;-) bo miałam problem z nogami, znowu popuchły i żyły się ciemniejsze zrobiły i bolą. Pewnie to po pregnylu..
A u Ciebie to już faktycznie jutro powinna owulka być, w końcu kilka dni minęło od wizytki a już wtedy pęcherzyki spore :-) działajcie, ale tak jak mowisz- bez presji :-) będzie co ma być :*

Akuku hehe senność coraz większa? :-) w końcu to niedziela więc korzystaj i odpoczywaj :-)

Natka a no znowy 3 godz spalam.:-P

Dzieciom na obiad pizze daje, i sie jeszcze popazylam.

Mialan w planach posprzatac w domu wczoaj nie wyszli dzis tez nie ehh

reklama
hej dziewczynki :*

Powrocilam :D

natka impreza bardzo udana, tylko dochodzenie po Niej do ladu ciężkie :P ale raz na czas trzeba odreagować. Fajnie było, choć ja się nie nadaje na takie imprezy chyba już - staruch ze mnie :-D
Widze owu :D super, działajcie Kochana.

patu$ka a widzisz, mowilam, ze to na pewno nie ta infekcja co ostatnio. Mam nadzieje, ze jutro przejdzie do końca :tak:Szkoda stracic staranka mimo wszystko.Masz bardzo dobre podejście do tego w tej chwili Kochana - jak ma się zaplodnic, to się zapłodni niezależnie od tego czy będziesz patrzyla na objawy, sluz i ilość przytulanek czy tez nie. Ale mam nadzieje, i zycze Ci Slonce żebys w końcu zobaczyla te dwie upragnione krechy :tak:

Akuku pamiętam ze kiedy bylam w ciąży z Ola, mogłam spac calymi dniami i ciagle było mało :cool2: Ale sen i odpoczynek jest teraz bardzo wazny zarówno dla Ciebie jak i dla Fasolci wiec wypoczywaj ile tylko się da ! :tak:
I powielam pytanie natki, bo tez mi umknelo : Kiedy lecisz do Polski Kochana ??

Denerwuje się trochę już przed jutrzejsza wizytka u gin. W sumie nie wiem czemu bo niczego nowego się nie dowiem, a i pewnie do owu jeszcze daleko, ale zależy mi i dazyc będę do ustalenia co dalej z torbielą i przede wszystkim poproszę ja o usg żeby można było sprawdzić jak wygląda po trzech tygodniach :|

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry