• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

kasiol ale wiesz nad czym ja się zastanawiam ? Czy tam nie wkradl się blad w tej ogolnej liczbie plemnikow w ejakulacie.
bo to wychodzi na to ze w 1ml ma ich 146 mln a ogolnie 350 mln. Jakos za dużo mi się to wydaje..
nie wiem nie znam się kompletnie na interpretacji, może dlatego, ze tu jakos po chińsku napisali bo nie ma normalnych norm od - do tylko jakies pojedyncze wiec nie wiem ile może być najwięcej ze tak powiem.Choc na ilość pewnie ma wpływ czas od ostatniego wspolzycia,bo 12 dni to jednak dość długo :eek:

a go ginki ide Kochana jutro :tak:
Co do warunków powiem Ci , ze gdybyśmy musieli to powtórzyć jak bozie kocham zadzwoniłabym do sanepidu z pytaniem jakie powinny być warunki do oddania nasienia w tym wypadku. Czy powinno odbywać się to w toalecie dla pacjentow, czy obowiazuje SWOJ POJEMNICZEK i czy po nie powinno być przypadkiem tak, ze pojemniczek z materialem zostawia się w pokoju/pomieszczeniu specjalnie do tego przygotowanym a nie maszeruje przez cale laboratorium i kladzie się je na ladzie w rejestracji pod nosami innych pacjentow ! :no:

reklama
Kasiol już mi lepiej po tym CLO ale mówię Ci - to co było to był szok! Od dwóch dni generalnie boli mnie prawy jajnik, a dziś dla odmiany lewy ale lekko. Więc mam nadzieję, że to znaczy, że coś tam się dzieje i jakiś pęcherzyk urośnie. W piątek wieczorem mam wizytkę więc wszystko powinno się wyjaśnić... zobaczymy :-) już powoli zaczynam się stresować :-p

Nuuuśka no wszystko się wydaje być w normie także jest ok moim zdaniem! Ale niech patu$ka sie wypowie jeszcze bo ona najlepiej z nas sie na tym zna :-) a co do błędu to raczej go tam nie ma bo przeważnie ejakulat ma 2-5 ml więc jest ok moim zdaniem :-)

natka ale i tak jakos tak dużo tych zolnierzykow :-)choć tez mi się wydaje, ze wszystko dobrze, mimo tych 12 dni. Jutro pokaze wyniki gin i zobaczę co ona powie :tak:Dobrze ze Ci lepiej już po CLO, o której ta wizytka w piątek ? :):)

Ja myślę nuuusia że lepiej więcej niż mniej ;-) ale najlepiej to Ci powie ginka jutro - o której wizyta?

Ja w piątek dopiero na 19:30 :-( zapomniałam w zeszły piątek dzwonić się umówić, a jak zadzwoniłam w poniedziałek to już nie było wolnego terminu :-p więc jestem na szarym końcu, już po godzinach przyjęć nawet :-)

tak pewnie :) Ciesze się, ze jest dużo zywych,co prawda tylko 11 % prawidłowej budowie, ale norma jest od 4 % wiec chyba nie ma tragedii. A może na liczebność ma wpływ Salfazin i witaminki jakie Ł. dostaje ? tez możliwe.
Nie mam określonej godzinki, ale pojde tak kolo 10 do Niej na spokojnie. I mam nadzieje, dowiem się więcej na temat laparo o tego czy według Niej na prawde warto ja robic, czy może by tak sprobowac farmakologicznie..hmm.

Co do Twojej wizytki, ważne ze masz :* a wiec pozostaje trzymać kciukaski :**

kasiol ale wiesz nad czym ja się zastanawiam ? Czy tam nie wkradl się blad w tej ogolnej liczbie plemnikow w ejakulacie.
bo to wychodzi na to ze w 1ml ma ich 146 mln a ogolnie 350 mln. Jakos za dużo mi się to wydaje..
nie wiem nie znam się kompletnie na interpretacji, może dlatego, ze tu jakos po chińsku napisali bo nie ma normalnych norm od - do tylko jakies pojedyncze wiec nie wiem ile może być najwięcej ze tak powiem.Choc na ilość pewnie ma wpływ czas od ostatniego wspolzycia,bo 12 dni to jednak dość długo :eek:

a go ginki ide Kochana jutro :tak:
Co do warunków powiem Ci , ze gdybyśmy musieli to powtórzyć jak bozie kocham zadzwoniłabym do sanepidu z pytaniem jakie powinny być warunki do oddania nasienia w tym wypadku. Czy powinno odbywać się to w toalecie dla pacjentow, czy obowiazuje SWOJ POJEMNICZEK i czy po nie powinno być przypadkiem tak, ze pojemniczek z materialem zostawia się w pokoju/pomieszczeniu specjalnie do tego przygotowanym a nie maszeruje przez cale laboratorium i kladzie się je na ladzie w rejestracji pod nosami innych pacjentow ! :no:
NUUŚŚKA kochana mój M pracuje w Sanepidzie :)

hehe to ja Ci powinnam chyba bliżej opowiedzieć o mojej pracy :P
Bo tu to ludzie często mowia,ze powinno się zadzwonić do Sanepidu i zglosic to w jakich warunkach pracujemy :X

Musze pomalu zbierac się do pracy a tak mi się dziś nie chce :| kolejny ciezki dzień uch, nie lubie popoludniowek.

Nuuuśka Ja też trzymam kciuki za dobre wiadomości :-) a może okaże się, że torbiel się mimo wszystko wchłonęła jak @ przyszła? To w sumie też możliwe :-) o większych nawet torbielach dziewczyny pisały, że się wchłonęły, także kto wie :-)
A co do laparo to mimo, że ja jestem za tym sposobem leczenia to na pewno najlepiej doradzi Ci ginka :-) ona zna Cię osobiście, badała i ma wgląd w dokumentację więc na pewno wybierze metodę leczenia najlepszą akurat w Twoim indywidualnym przypadku :-)

miłej pracy :-) też nie lubiłam popołudniówek jak pracowałam na zmiany... ale co zrobić :-(

Nuuska wyniki jak najbardzije w normie. Jesli chodzi o ejakulat to np do badania oddane zostalo 10 ml i oni licza ile est w tych 1 ml a potem ile jest w 1 ml.

Ruchliwosc jest ok ale martwi mnie morfologia 11 % prawidlowych w budowie. Moglo byc lepiej al enie jest najgorzej. Wyniki uwazam za dobre bez koniecznosci powtarzania,

Co do mojego zeba niestety nei udalo sie uratowac zostal wyrwany i w sumie dobrze.

Natka jak jajniki kluja znaczy ze cos sie dzieje i pechole urosly i rosna dalej teraz wazne zeby pekly.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
patu$ka czyli wszystko jest ok, tzn, ruchliwość, ilość i zywotnosc ale minus to budowa tak ?
z czego może to wynikac kochana i jak można to poprawić ?
A co sadzisz o zywotnosci i ilości procentowej martwych plemnikow ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry