• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hej dziewczynki :**

Piekny dzis dzien :> W pracy nawet jako tako, nie ma najgorzej :)

U mnie tempka hmm obudzilam sie o 4.30 - 36.34, poczekalam 5 minut bo znowu goraco mi bylo - 36.25

O co tu chodzi ???????? przez ta pogode chyba na prawde Nam tempki wariuja...

reklama
nuśśśka tempka w sumie na podobnym poziomie-niskim:) na razie ładnie oby później też było tak stabilnie:)
patu$ ale mega wzrost!!!!! super-a ty sie zamartwiałaś:)
co do winy:) tak jakoś napisłam-ale ogólnie troche pogadałyśmy-i pani doktor potwierdziła,ze coraz częściej problem leży po stronie mężczyzny, a czesto kobiety niepotrzebinie łykają leki( np przy tej prolaktynie-żle zbadanej)oj na szczeście banadnie wykonują tylko w innym mieście więc -łatwiej mu bedzei je zrobić:)na razie czekamy na zakończenie tego cyklu, a może wakcji:) zrobimy je w wrześniu, musze troche od tego odsapnąć , m zresztą też

Kasiol super wiesci ze z Toba wszystko ok. a czy z mezem nie jest dowiecie sie po badaniach nie stawiaj na nim krzyzyka.
Ja tez powinnam na kims krzyzyk postawic po prawie 2 latach staran.
Moze byc problem psychiczny tylko.i tego Ci zycze zeby odblojowoanie sie pomoglo.

A co do nasienia go mojej forumowej kol. Maz mial masakryczne nasienie, prawie nieruchliwe itd...chyba 3 miesiace bral jakies leki, ktore niestety byly drogie ale pomogly wyniki sie poprawily, jej cykle sie pomieszaly ze stresu (jeszcze zanim jego zbadali) i tez brala pregnyl na pekniecie pecherzyka. Teraz jest w 7 tyg ciazy chyba 4 czy 5 miesiecy po diagnozie m.
I gdyby nie jej zawirowania w organizmie pewnie by szybciej zaszla.
Ale ona rowniez odpuscila. Ojak to ona mowi ze kochali sie bo mieli ochote a nie ze musieli.

Patuska nie mam pojecia czy spieczenie zmienia tempke, ale przeciez od srodka sie nie spiklas hehe.
Ale w sumie mazda nawet mala rzecz moze zaburzyc tempke wiec pewnie i opalanie do niej nalezy.
Ale nie martw sie tym jestes po owu :-)

Nuska milego dnoa w pracy.

U mnie sie zaczyna 11 tydz.
Macica ma juz wielkosc duzego grejpfruta :-P a dziecko wielkosci sliwki. Zobaczymy co bedzie na usg :-)

patu$ka ok, czyli nanioslam ta pierwsza tempka :) zgodnie z tym co napisalas :> piekny masz wzrost !! mowilam ze bedzie dobrze a martwilas sie tylko niepotrzebnie Kochana :**

kasiol Kochana a moze wcale nie bedzie wina po jego stronie ?? moze wszystko bedzie w porzadku ? masz racje, poczekaj do konca wakacji, moze jak troszke psychicznie od tego odpowczniecie to uda sie ??:-) jak w przypadku akuku :) Ja juz podjelam decyzje, ze ide do tej ginki, ktorej wczoraj link Wam poslalam :) tylko nie wiem kiedy najlepiej :blink:

akuku bedzie wszystko dobrze na usg a poza tym to jak juz mowilam - bedzie dziewczynka :DD

akuku, nuśka macie racje, ja bardziej się ciesze że ze mną wszystko ok, niż szukam winy u m.-broń Boze stawiam krzyżyk na nim, poprosu staram się nie stresoać a z podejściem-"jesteś mega płodna" bo tak gin powiedziała ,czuje się lepiej;) no i też nie mysle ,ze sie udało w tym cyklu ( bo pewnie plemniore nie dają rady) a wole sie zdziwić i ucieszyć, niz liczyc ,ze może jednak sie myli.Taką obrałam startegie na ten ostatni tydzień:) co więcej sama powiedziała, ze jak wyniki ok, to mamy dać siobie odpocząć.Tak tez robie:)
testu nie mam, tempke mierze-bo akurat na wakcajach @ ma przyjśc-a z tempki wszytko wyjdzie:)

Akuku 11 tydzien :szok: O mamciu jak ze ten zas zasuwa...zaraz poznamy plec "naszego bobaska" yupiiii!!!

Kasiol macie core wiec na azie mozecie sie skupic na niej odpoczac psychicznie i sie uda w najmniej oczekiwanym momencie.

No martwilam sie bo ten wykres jest zupelnie inny od poprzednich. Jeszcze dzis wizytka pewnie znowu ekspresowa:-D

No i czekam na rozwoj wydarzen.Wczoraj wieczorem tescior mial nadal tlusta kreche...hmmmm moze lh spadnie troszke po luteinie.

Nie nastawiam sie w ogole...Czekam do terminu @ z testem,a dalej to juz zobaczymy. Ujrzec || to pikus w prownaniu z tym co potem. Jeszcze trzeba utrzymac ciaze. Kurcze i chyba tego sie obawiam najbardziej,z ejak po takim czasie zajde a tu cos sie zle potoczy. Ale dobra zmieniam temat....

Nic mi sie nie chce jest tak goraco. Dzidolek nie moze sobie miejsca znalezc. Szkoda mi kociambra,na cala noc go wypusicialm na dwor ale sobie uzyl chlodu:-)

Kasiol usg mam w polsce we wtorek :-)
A pozniej tutaj ale nie wiem dokladnie kiedy w 12 tyg i iles dni czyli za max 2-3 tyg.

Patuska no ale jak ja mam sie plci dowiedziec jak bede miala usg tereaz to bedzie dokladnie 10 t 4 dni i plci nie bedzie jeszcze widac.
A tutaj w 12 tyg mi nie powiedza nawet jakby widzieli, bo za duzo pomylek jest z tego tygodnia :/:/
Licze na to ze pojedzemy do polski z koncem lipca i to bylby 15-16 tydz i wtedy juz by mi lekarz powiedzial. pod warunkiem ze dziecie sie ladnie ulozy.

Ja mysle ze jak zajdziesz i maluch bedzie zdrowy to i ciaza sie ladnie utrzyma :-)
Tak wiec nie mysl o tym i daj maluchowi sie ladnie zaimplantowac:-) wiesz ze trzymam kciuki i prosze tam budziki nafluidkowane poglaskac :-)

Wiecie zo mam te spodnie ciazowe na sobie i bluzke taka przylegajaca i wygladam jakbym byla w 5 misiaca hahaha :-P
Ale wiem ze to brzuchol jeszcze nie ciazowy..tzn moze troche ciazowy skoro juz tam grejpfrut siedzi, rozpycha wszystko, a ze mam flaka to sie szybko rozciaga :-P
Mam nadzieje ze za jakis czas juz bedzie ladny ciazowy brzuszek a nie trzesacy sie flak :-P

Nuska jak tam pierwszy dzien w pracy ??

reklama
kasiol Slonce ja sie chce zapisac do Niej wlasnie, ale nie wiem na kiedy najlepiej by bylo, tzn w ktory dc. Dowiedzialan sie ile co u Niej kosztuje, na pierwsza wizytke bede musiala naszykowac okolo 200zł a potem jesli uda sie z monitem to usg kosztuje 50zł. Kurcze a moze nie bedzie potrzebne, moze akurat jak pojde do Niej to sie okaze ze jest fasolcia.. ? :blink:

akuku wiesz co nie jest najgorzej ale to chyba przez to, ze w taki upal ludzi nie ma zbyt wiele :cool2: straszny skwar podobno jest cieplej niz wczoraj bylo O.o gorzej bedzie w przyszlym tygodniu bo caly na popoludnie a wysiadl Nam jeden komputer, szefostwo ma to w dupie a o jednym komputerze cokolwiek ciezko zrobic :/

Kurcze chcialabym zeby w koncu sie udalo :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry