• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

kasiol Slonce trzymam kciuki za egzamin !!!!! Dawaj koniecznie znac jak poszlo :):**
I przede wszystkim udanej zabawy na weselu, odreagujecie troszkę od tego wszystkiego :tak:

My byliśmy na spacerze, wrocilismy do domu, kolacja i nyny, bo Ł. jutro na 8 do pracy. W ogole nie wiem czy Gafcio się na Nas nie obrazil, strasznie dziwnie się dziś zachowuje. Odkad wrocilam z pracy siedział pod lozkiem, teraz wyszedł na chwile i znowu uciekl pod lozko. Nie wiem co się stało, bo jeszcze rano był normalny..czy go ktoś sterroryzowal jak Nas nie było czy co ? :dry:

reklama
Hej
Jedna dziewczyna z drugiego forum na ktorym jestem zrobila test ciazowy, dwa dni pozytywny, potem trzy dni negatywny a dzis znowu pozytywny... Jejku ile ona stresu przechodzi a najgorsze ze juz kilka razy miala pozytywy I radosc nie trwala dlugo. Trzymam tetaz mocno kciuki by juz w koncu sie jej udalo.
Trzymajcie prosze rowniez kciuki , im wiecej tym lepiej :)

dzien dobry dziewczyny! U mnie tempka wysooooooko i niech tak pozostanie...

Nuuuska nie musial sie obrazic pogoda taka jest nasz Dzidoslaw jest taki sam...

Patuska niech taka zostanie ;):)

Kasiol trzymam kciuki za egzamin :)

A mnie obudzil spuchniety Victor. Cala twarz pouchnieta, oczy a na calym ciele czerwone spuchniete plamy I jeszcze w niektorych miejscach jakies krosty. Zastanawiam sie co to ? Jqkby go cos ugryzlo to nie mialby chyba uczulenja na calym ciele :/Wcziraj wieczorem zbieral kwiatki, wiem ze jest na cos uczulony bo juz go oczy swedzialy od jakiegos czasu, moze teraz go wysypalo na maxa juz.

Zrobilam mu zdjecia, bo zobacze czy mu minie jak tak to pokaze lekarzowu przy okazji jak nie to pojedzemy do szpitala bo ma twarz popuchnieta a to juz niebezpieczne... Zreszta same zobaczcie

Ostatnia edycja:
sorki ze na jednym zdjeciu widac siusiaka :)

Co o tym myslicie ?

_ _ _ _ _ _ _ _

Dalan syrop na uczulenia I prawie zniklo, zobaczymy czy wyjdzie znowu.

Milwgo dnia

Ostatnia edycja:
Uuuuu Akuku a moze zjadl cos na co jest uczulony?

Nie za dobrze to wyglada....

Poczekaj jeszcze kilka godzin jak sie bedzie pogarszac to moze faktycznie warto na pogotowie jechac? Bo opuchlizna na buzi moze byc niebezpieczna.

A ja mam poparzenie 1 stopnia. Smaruje sie masciami zelami chlodzacymi bo nie da sie wytrzymac. Z eja taka nieodpowiedzialna bylam....i koszuli nie zalozylam.

A my zaraz wyruszamy do Wrzesni po samochod :0

Cześć dziewczynki :*
Nie miałam czasu zajrzeć wczoraj, dziś też popołudniu pewnie nie dam rady bo prawdopodobnie jadę w odwiedziny do rodziny (ale mi się ładnie zrymowało ;-))
Nic już nie rozumiem z mojej tempki- dziś znowu poleciała w górę hmmm

Kasiol trzymam kciuki za egzamin :*
Patu$ka cieszę się że chociaż u Ciebie pęcherzyki pękły i trzymam kciuki żeby temperatura została tak wysoko :-)
Nowe auto kupujecie?
Co do oparzenia to znam ten ból :-( przedwczoraj wieczorem tak mnie prąd kopnął (poszło jakieś zwarcie od suszarki i się spaliła) że jak zobaczyłam moją dłoń to mało zawału nie dostałam! Miejscami praktycznie czarna skóra :/ a jak bolało... :/ M to chciał nawet na pogotowie mnie zabrać bo cały wieczór mnie trzęsło ale myślę że to raczej z bólu i nerwów niż przez sam prąd. Już wyglądam trochę lepiej bo w większości poschodziły te ciemne zabarwienia skóry, za to pęcherze dwa mi zostały i nadal pobolewają, pewnie się goją i to dlatego :-(
Akuku ja myślę że warto żeby lekarz jednak zobaczył małego bo jakby się to powtórzyło to może być niebezpieczne... Nie warto ryzykować. Faktycznie nieciekawie to wygląda :/
Nuuuśka obrażony kot mówisz? :-D już mu lepiej dziś?
Miłego dnia :*

hej dziewczynki :**

U Nas dziś chłodniej niż wczoraj, wstałam po 9 z zapalem do pracy a tu od rana nie ma wody...:baffled: kurde uziemiona jestem ze wszystkim, ani zadnego ogłoszenia nie było, ani nic, zapewne to nie tylko u mnie, poczekam jeszcze trochę i zadzwonię do dozorczyni czy jej cos o tym wiadomo..szlak mnie trafi.
Poza tym martwi mnie ta moja temperatura patu$ka ja wiem, ze powinnam dawac ta pierwsza, ale jak ja się budze o 4.30 3 dzień z rzedu normalnie tone z goraca :no: zmierzyłam dziś tempke o 4.30 i wiesz ile było ??? - 36,67 !! A to niemożliwe żeby była tak wysoka. Zmierzylam 2h później o 6.30 i było już 36,54 ( tempka dokładnie zmierzona o 6.45) i zastanawiam się co mam zrobić?? jaka mam nanieść na wykres ? Czy nie nanosić w ogole ? Bo gdybym od tej drugiej odjela 0,2 st. za dwie pelne h i 0,025 st. za te 15 minut to wychodzi 36,31 st. CO MAM ZROBIC ? to nie jest możliwe żeby tempka mi tak do góry skoczyla i by było to normalne :no:Wydaje mi się na prawde ze to przez ten gorąc, bo zdarzylo mi się to trzeci raz z rzedu.

akuku mnie to wygląda jak typowa reakcja alergiczna Kochana, sama miałam cos bardzo podobnego niespełna rok temu kiedy to kupiłam bluzke i glupia nie wyprałam jak zawsze najpierw tylko od razu ja zalozylam. Najpierw była wysypka, a potem rozlao się po rekach i tułowiu, napuchło i swedzialo jak nie wiem co. Poszlam do lekarza, miałam zastrzyki na tydzień i przeszlo. I żeby było smiesznie, wyprałam ta bluzke, zalozylam na siebie i ZNOWU BYLO TO SAMO ! :no:tragedia, mowie Ci. Musisz koniecznie Kochana go obserwować, ale ja bym dodatkowo pojechala do lekarza mimo wszystko.

patu$ka piekna tempka :D brawo !! co do oparzenia pomoz sobie maslanka lub jogurtem naturalnym, zimny schłodzony pomoze w bolu i zmniejszy opuchliznę. I to nie Twoja wina, ta pogoda jest straszna, z jednej skrajności wchodzimy w druga skrajność, najpierw zimno, deszcz teraz nieziemskie upaly..
Jedziecie po nowy samochod ?? :-)

natka no wlasnie nie wiem o co mu chodzi i co się stało, dziś znowu kolejny dzień siedzi pod lozkiem, w rogu...wstal rano, miałam wrazenie ze nie pil cala noc, tak zachłannie pil, zjadł troszkę, zrobil siku i spowrotem pod lozko. Wydaje mi się dziwnie cieply, ale wczoraj mierzyłam mu temperaturę i nie miał, wiec podejrzewam, ze albo zle reaguje na upal, albo co już powiedziałam Łukaszowi doznal szoku po tym obcięciu. Bo on bojaca dupa jest, drze się zawsze w nieboglosy cokolwiek bys mu nie robila. A Desperado ma wszystko w glebokim powazaniu :-D

Nie pojade z nim do szpitala bo po nim nic nie widac teraz, ma lekko oczko spuchniete, ale to tylko ja widze I ma lekka rozowa plaka plame na brzuchu. Nie dam mu juz tego syropu odczulajacego I jak mu zacznie wychodzic to pojade do szpitala.
Choc tu pewnie mi nic nie dadza.
Albo powiedza ze mam dawac ten syrop:-P
No nic zobaczymy na razie go obserwuje.

Nuska moze faktycznie sie obrazil ze go obcieliscie :-P
Moze mu sie futerko podobalo hehe.

Musze isc wstawic rosol I posprzatac w koncu bo ma takiego lena ze szok poprostu, nic mi sie nie chce :/:/
:(

reklama
akuku chyba na prawde sie obrazil :wściekła/y: już wczoraj powiedziałam, ze więcej mu tego nie zrobie, jak ma siedzieć taki nafochowany calymi dniami pod lozkiem to dziekuje :cool2:Akuku Kochana co Ty bys zrobila z ta moja tempka dzisiejsza ( napisałam w poscie wyżej ) ?
A co do Vikiego, to masz racje, poobserwuj go, może to nic poważnego, zastanawiałam sie, może on cos zjadł ??

Napisalam na grupie..zobaczcie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry