• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Patu$ pięknie Ci tempka podskoczyła :-)
Nuuuśka fajnie że nie jest źle w pracy :-) do której dziś?
Kasiol na pewno się uda, nawet jeśli problem leży po stronie m. Bądź dobrej myśli :-)
Akuku ale Ty masz ostatnio latania do tej PL :-)

U mnie już po ptokach :P dupek wzięty i cóż- będzie co ma być. Nic mi nie da zamartwianie się. Jeśli się nie udało kolejny raz to wtedy będę się martwić bi bedzie czym- jeśli leczenie nie działa to już chyba nie bedzie nadziei...

reklama
Dzis siedze do 14 :))) wiec nie najgorzej :tak: piekna pogoda.
A Ty sie nie martw bo nie wiadomo czy leczenie nie pomaga bo wedlug mnie po Twoim ostatnim cyklu bylo widac, ze cosik sie dzieje ladnego :-( Moze po prostu potrzeba Ci wiecej czasu ???? Nie martw sie prosze Cie Slonce, bo nie wiadomo co los przyniesie.

Swoja droga wczoraj Łukasz mi mowi, ze snilo mu sie ze wypadly mu 3 zeby....sprawdzil w senniku i chodzi mi to po glowie, bo to oznacza nieszczescie/ smierc kogos bliskiego. Nie wierze w takie rzeczy ale jakos tak mi dziwnie teraz....:no:

Natka kochana jak nie bedzie nadzieji, nie chce tego nawet slyszec !! Zawsze jest nadzieja !!
Uda sie ale jak wyluzujesz, niestety tak to dziala.
Przyklad ja.
Przyklad 2 kol. Z forum starala sie o 4 dzidzie, odpuscila i odstawila staranka bo jada na wakacje i chciala sie dobrze czuc.
Kilka dni temu dostala @ trwala dwa dniw tym jeden dzien plamienia.
Dwa dni pozniej zrobila test, pokazal sie cien, dzis zrobila i kreska jest ciemnijsza. Normalnie wpadla w trakcie przerwy starania sie o dziecko!
Dodam ze o 3 starali sie 2 lata !
A miala plamienia po @ ktore trwaly do owu prawie.
Dla tego mowie odpuscic i nie myslec o ciazy, nie zabezpieczac sie ale wmowic sobie ze sie nie uda lub zrobic sobie przerwe w staraniach.
Bardzo duzo kobiet zachodzi wlasnie w przerwie od staran, bo sie nie nastawiaja!!

Trzymam kciuki bys nie musiala wiecej sie martwic i by teraz sie udalo.

Natka no teraz lece ostatni raz, potem jedziemy autem ale to juz wakacje i przyjemnosc :-)
Ja wylatuje teraz w pon. O 21 a w srode o 6 mam samolot do londynu a potem o 10 do inverness . Wiec dwa loty w jeden dzien.

Nuuuśka to już lecisz do domku :-) ja jeszcze godzinka... Mam nadzieję, że przeleci... Choć już mi oczy wysiadają od patrzenia w monitor :/

Akuku to fajnie, że ostatni raz bo na pewno to męczące jest tak latać w te i spowrotem...

Wiecie dziewczynki, nie wiem czy do konca jest tak jak piszecie.. No bo jeżeli po pregnylu pęcherzyk nie pękł to znaczy że leczenie nie działa... Chyba że pękł a tempka po prostu zwariowała... Zobaczymy co będzie w przyszłym cyklu... No nic, na razie staram się nie myśleć, zobaczymy co z tego wyjdzie :-)

Muszę w domu wejść na grupę bo dawno nie byłam a widzę, że sporo napisałyście :-) muszę nadrobić :-)

heja!

ja jestem po wizycie. Pecherzyki pekly pieknie!
Teraz czekac w lipcu ostatni raz z CLO sierpien przerwa a we wrzesniu HSG wreszcie!

Natka jak leczenie nie dziala? Co ty chrzanisz. Pecherzyki rosna rosna! A ze po pregnylu mogly nie peknac to znaczyz ze za mala dawke dostalas i tyle

patu$ka super ze pęcherzyki pekly :DDD wiedziałam ze będzie dobrze, teraz tylko czekamy na rezultaty :tak:Swoja droga czemu piszesz ze we wrześniu HSG skoro do września to Ty już dawno zafasolkowana będziesz :-) Ja w Ciebie wierze wiec i Ty uwierz :**

natka ja nie umiem wytrzymać już przed komputerem, oczy mi wysiadają, glowa boli, musze wreszcie zainwestować w okulary bo masakra po prostu, mysle o wszystkim tylko nie o swoim zdrowiu i skończy się na tym ze będę slepa jak kret :X
A leczenie na pewno przyniesie rezultat, może rzeczywiście dostalas za mala dawke ? kurcze szkoda ze tego Twojego lekarza nie ma :/

akuku masz racje, jak najbardziej Kochana. Mysle o wyluzowaniu się coraz bardziej i odpuszczeniu troszkę, ciesze się ze niedługo urlop, odpoczniemy trochę od wszystkiego :tak: mysle jednak mimo wszystko ze o Nasz spokoj w glownej mierze dba lekarz który Nas prowadzi, bo jeśli czujemy się bezpieczne i otoczone opieka to i spokoj w glowce jest :happy2:

Łukasz poszedł grac w pilke a ja kisze się ....matko jaki upal :no:

Nuuuska bardzo by chciala w to wierzyc ale jak sie nie powiedzie tochociaz mnie tam ogladna od srodka. i bede miec to szczescie ze zabieg zrobi mi moj prowadzacy

oj to super to się chwali, bo ja po swoim wiem tylko tyle ze jajowody drożne i w macicy było czyściutko ale milo by było jakby ktoś powiedział cos więcej w końcu wiele rzeczy pewnie tam widzieli :sorry2: Ale nie będę rozpamietywac, ciesze się ze mam to już za sobą, ciesze się ze wszystko ok.

Zastanawiam się kiedy zapisac się do ginki.

reklama
hej:) wpadłam na chwileczke-jutro egzamin z kursu który własnie kończe:) nie chce mi sie uczyć ,ale mam stresa wiec jescze poczytał, popatrze... jutro wstac musze wczesniej, a po południu na wesele do ciotki więc bedzie "zaburzony"weckend:) mam nadzieje ze pozytywnie zaburzony:)
buziaki i miłego weckendu-nie wiem czy znajde czas zajrzeć na forum,wiec patu$ zycze ,zeby nie spadła za mocno i pozostała na wysokim poziomie, natka wzrostu:)
nuśśka zapisuj sie szybciutko przed ovu jeszcze:)
dobra sapadam, bo m naczynia myje-bo ja mam sie uczyć:) a ja tu gadu gadu:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry