• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Nuska u nas tez byl moment ze ja myslalm o rozstaniu, wlasnie przez staranka... Klucilismy sie o glupoty I zastanawialam sie czy warto byc razem. Jejku jak sie myslenie zmienia jak cos nie wychodzi. Teraz wszystko wrocilo do normy. Tego wam zycze :-)

Ja juz na lotnisku za 10 minut ide do bramki I lece :-)

reklama
natka tez pomyslałam że ovu była właśnie tam!!! kiedyś na ovufrend oglądałam ciążowe wykresy i powiem wam -ze niektore były mega zaburzone-a były udane, nie było nawet wyraznego skoku a bobo było:)
wstaw sobie tam granice !!!!

zreszta natka, moje wykresy sa piekne i i tak nic z nich nie wynika, musze czekac do samego konca na spadek... i @ a ile w tym nadzieji zawsze mam/....

Ostatnia edycja:
oj to to tak wlasnie. Strasznie zmienia się nastawienie do zycia, do związku kiedy nie wychodzi tak jakbyśmy tego chciały. U Nas zycie stało się o wiele bardziej napięte i stresujące odkad nie wyszlo za pierwszym, drugim, trzecim razem. Wiem ze nie jestem niestety jedyna osoba, która to przezywa, bo często związki rozpadaly się nawet w takich sytuacjach. Ale czy warto ??

akuku co do bucików, to nie martw się,bede starala się przechwytywać fluidki od tych patu$kowych :blink:

kasiol kochana, udanych wakacji, przede wszystkim wypocznij, widze ze dopiero kiedy wrócisz dowiemy się czy @ zawitala :) obys przywiozła dobre nowinki :happy2:

Nuuuśka u nas na razie nie odbija się to staranie na naszym związku bo nie zmieniła nam się "częstotliwość" przytulanek. Chociaż w sumie można rzec że trochę się zmieniło bo już tylko max raz dziennie a zdarzało się częściej :-)

Kasiol myślałam postawić tam granicę na poprawę humoru hehe.. Ale znając moje szczęście.to jutro tempka poleci :-)

Nuuuśka mam nadzieję że rozmowa mimo wszystko będzie owocna... :*

Akuku powodzenia!

U mnie cala noc lalo. Teraz mrzy. Ale dobrze ze sie ochlodzilo.

U mnie tempka poleciala boli mnie lewa strona (jajnik,jajowod???) Nie wiem...

hej dziewczynki :**

polozylam się spac o 3 wiec tempki nie mierzyłam, mijalo się to z celem. Rozmowa była hmmm dluga i mam nadzieje, ze Ł. cos w końcu zrozumial bo porozmawialiśmy chyba pierwszy raz szczerze :blink: Ciesze się.

Kurcze kolejna ciezarowka na kwietniówkach och..:happy2: nie mam teraz czasu zbytnio musze szykować się do pracy, ale wejde w pracy i napisze Wam dokładnie, chciałam tylko zebyscie wiedziały ze się nie pozabijaliśmy :cool2:

Patu$ u Ciebie tempka poleciała, u mnie dziś z kolei w górę... Dziwne te nasze tempki :-)

Nuuuśka tak właśnie myślałam gdzie jesteś.. Ciesze się ze rozmowa owocna :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry