• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Patuska masz racje nie mysl o zagniezdzeniu..ja milion razy mialam spadki i sie nie udalo, wiec wykres wykresem a ciaza moze byc albo i nie wiec trzeba czekac.

Natka tak jak wyzej czekaj do terminu @ i sie nie nakrecaj :)

Nuska ciesze sie ze sie nie pozabijalisci :P ja dzis mialam ochote na taki krok ale stwierdzilam ze rodzic w wiezieniu nie bede !!!

Kasiol a Ty kiedyna wakacje jedziesz ?? i nie nakrecaj sie ani pozytywnie ani negatywnie :)

jezuu dziewczyny ja wchodze na grupe jak zdaze zanim brat przyjedzie bo jak przyjedzie to jade z nimi oki kupuja auto a potem ze mna na usg :P

reklama
Patu$ka ci nasi faceci to ale się nakręcają :-) my przy nich to pikuś :-D

Akuku ja się zupełnie nie nakręcam. Tak jak pisałam Wam wcześniej- dotarło do mnie jak mało prawdopodobne jest to że w ogóle zajdę w ciążę także wcale się nie nastawiam. Miłej wizytki i podglądania malucha :*

hahahahhaa akuku prosze Cie kogo chcialas zabic ?? :-D:-D moze sie przylacze, bo od paru dni mam niesporzyte poklady energii i to tej negatywnej :dry:

patu$ka za niedlugo Nasze chlopy beda wiekszymi znawcami od Nas, zobaczysz, ale jak patrze na ten Twoj wykres to moze ma racje ????? ale by bylo super . Dzis patrzylam sie na Nasza liste na kwietniowkach i stwierdzilam ze jeszcze troche a zostaniemy same jak palec zobaczycie. Trzeba sie wreszcie wziasc za siebie.

Nasze godzenie bylo jednym z przyjemniejszych w ostatnim czasie musze Wam powiedziec :-p Ale nie znaczy to, ze cokolwiek zapomnialam, zeby bylo dobrze on musi teraz na prawde sie postarac

Wlasnie to godzenie jest najfajniejsze z tego wszystkiego....

A co do chlopow to tak. Moj to juz tak przezywa kazdy cykl ze szok. Dzis bylam w aptece zamowic Pregnyl na nastepny cykl a ten mi mowi a jak ci nie bedzie potrzebny???Ale ja cos czuje ze jednak bedzie potrzebny. jakos nie mam w ogole przekonania do tego cyklu...

Nuuuśka najważniejsze że się pogodziliście :-) a nie od dziś wiadomo, że godzenie się jest najfajniejsze :-)

Mój M też jest strasznie nakręcony... Teraz to już mowi ze na pewno jestem w ciąży bo drugi dzień z rzędu mi słabo i mam nudności... Ach ci faceci... :-)

aj kochana na pewno w koncu sie ulozy wszystko po Naszej mysli. Zobaczysz Kochana. Wykres angelii z kwietniowek spowodowal to, ze juz wiem, ze wszystko moze byc omylne i chyba musimy zawierzyc same sobie :tak: Zobaczysz ze pregnyl nie bedzie juz potrzebny :)

natka my sie jeszcze nie godzilismy chyba nigdy w taki sposob - malo sie klocilismy zawsze :P

No powiem Ci że byłabym naprawdę bardzo zdziwiona gdyby pregnyl nie był już potrzebny bo wiem że szansa na to jest prawie zerowa.

My jakiś czas temu sporo sprzeczek mieliśmy i bardzo polubiłam to godzenie się haha :-)

A Ty w pracy już Nuuuśka? Do której dziś? :-)

haha to moze czesciej trzeba sie klocic ( zartuje ) :-p tak kochana ja w pracy od piatku juz. Ten tydzien caly na popoludnie, wiec dzis hmmmm mam nadzieje, ze nie pozniej niz o 20.30 wyjdziemy. Strasznie jestem zmeczona powiem Wam. Dzis zasnelam po 3, o 9 juz bylam na nogach grrr....

hej ja po usg :D:D

dzidzia ma prawie 4 cm :) kopie nogami macha recami :P:P hehe
ale jakos zdjecia dr porobil, wstawie jutro na forum :)
ogolnie wybilo mi brzuszek, chyba to prawda ze przy 3 ciazy szybciej, bo jem teraz mniej niz przed ciaza ;/
lekarz powiedzial ze tonormalne i mam sie nie martwic :)
dziecko ma przepukline i powiedzial ze na nastepnym usg nie powinno jej byc, wiec mam w uk o to zapytac.
aaa i dogadalam sie co do zwolnienia, jezeli w uk mi nie dadza, to on bedzie mi z londynu co 3 tyg. wysylal tylko bede placic...ale nie bede dziwgac w ciazy wiec wole placic :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry