• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Tysia chyba najlepiej bedzie oderwac sie od rzeczywistosci.

U mnie tempka stabilnie hoc na linii pomocniczej...

nadal pada...pogoda do kitu ale powiem Wam ze ciesze sie ze popadalo bo moje warzywka to by raczj nie podorsly juz. A najbardzije balam sie o ogorki ale teraz smigaja :)

reklama
tysia hahaha super podejście xDDDDD ale ja wlasnie postanowiłam, ze zostane w tej mojej cudnej pracy do momentu zajścia w ciaze, wiesz mam umowę o prace na czas nieokreślony, to dużo w dzisiejszych czasach i wykombinowałam to sobie tak, ze jak już uda się zafasolkowac, to ide na L4 na okres ciąży, potem na rok macierzyńskiego, a w miedzy czasie szukam innej pracy :tak: bo nie wyobrażam sobie być tam przez najbliższe pare lat za najnizsza srednia krajowa :no:

patu$ka u nas tez pada, już 3 dzień, leje i leje, ale dobrze bo jak piszesz susza była jak nie wiem, a mój Wujek tez hoduje warzywka wiec cieszy się jak popada. Ale pierwsze ogorki już zakisił i wyszly pyyyyszne :-)A ja uwielbia ogorki kiszone :tak:

akuku piekny okruszek :DDDD :-) znaczy sie okruszka, co ja to pisze :-D i tak dokladnie jak napisala patu$ka - pierwszy trymestr za Nami . Jak dojdzie juz do porodu to na bank bede z telefonem w rece spac nawet :laugh2:

AKUKU - super maluszek ;)

Nuuuska, za średnia krajowa to ja moge pracowac, :-D rozumiem ze chodzilo ci o minimalną krajowaą....

U nas tez w pracy coraz gorzej. Na szczescie mam umowe na czas nieokreslony, za to kwota na umowie pozostawia wiele do zyczenia. chcialabym zmienic prace ale uznalam ze nie warto bo zmienic i zaraz w ciazy to tez nie chce. A tu jak na zlosc do tej pory dziecka niet. Tak mysle ze jakbym znalazla inna prace to chwila moment byłabym w ciazy....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry