• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
hej dziewczyny a mi tempka podskoczyla ja juz nie wiem.... laskotanie minelo,bol podbrzusza tez... hmmm a tu jeszcze tydzien do testowania. Ale juz widza ta jedna tlusta kreche!
Lece do miasta...
kasiol - termin @ 29.06
90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07
tysia123 - termin @ 05.07

Nuuuśka - termin @ 14.07

hej dziewczynki :*

patu$ka taaaaa jasne, jedna tlusta kreche (!!) To ja mam propozycje, może my totka nadamy jak Ty tak wszystko dobrze wiesz to może choć milionerkami się staniemy :wściekła/y::wściekła/y: Wiesz co ja widze ???? Ze ja będą dwie to osobiście posle Ci poczta moja noge żeby nakopala Ci do tylka :-D

Ta moja tempka jest tak okropna ze ja się obawiam czy teraz nie będzie bezowulacyjnego :/

kasiol - termin @ 29.06
90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07
tysia123 - termin @ 05.07

Nuuuśka - termin @ 14.07

Ostatnia edycja:
Patu$ piękna tempka :-) oby tak już została w górze! Trzymam kciuki :-)

A co do Twojej tempki Nuuuśka to może to być spadek przed skokiem :-) także nie mysl o tym ze moze byc bezowulacyjny bo na pewno owu się pojawi!:-)

No tak właśnie pomyślałam że skoro dupek nie blokuje owu to wygląda jakby faktycznie była później. Nie nastawiam sie choć nie powiem- ciekawa jestem jak z tempką w kolejnych dniach u mnie.

mi tez sie nic nie chce dzis :zawstydzona/y: lenia lapie przed weekendem a tu weekend pracujacy caly :no:

mam nadzieje natka ze owu sie pojawi, bo chyba by mnie szlak trafil :-(

patu$ka piekna ta Twoja tempka, najpierw spadek, teraz wzrost - no no :-) To Ty mi cos pisalas pod wykresem ?? bo chyba nie wyszlo hah :P:P

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry