• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Dziewczunki chcialabym by to byla dziewczynka, ale juz prosze nie piszcie mi ze na pewno, bo niestety nie zalezy to oni ode mnie ani od was. A wiadomo jak bedzie syn to bedzie syn I musze tak myslec zeby nie cierpiec pozniej. Wiec nastawiam sie na synka, z wielka nadzieja na core :-P hehe

Milego dnia

reklama
Hejka! u mnie cieplo w miare dzis :)

Widzicie moja tempke? Szlaenstwo po dwa dni takiej samej temperatury i coraz to wyzej. Podbrzusze mnie boli pryszcze juz mi wyskakuja wiec cos czuje ze to nie fasolka i @ nadejdzie.

Nuuuska no na razie twoj wykres nie jest imponujacy ale poczekajmy do 14-16 dc:)

Akuku a ja uwazam ze bedzie chlopak i tego sie bede trzymac najwyzej potem pokornie sie przyznam ze bylam w bledzie :)

Patuska a ja wiem ze bedzie dziecko a czy chlopiec czy dziewczynka nie wie nikt puki co... Jak sie dowiem to bede myslec co dalej, choc ja mam jakies przeczucie ze dziewczynka .
Ale wiadomo ja sie sugeruje tym jak przechodze ciaze, a kazda ciaza inna.
Z Alexem czulam.sie super, a z Vikim beznadziejnie, u nich mnie laczyla gladka cera, brak apetytu na slodycze, nie moglam jesc miesa,
A teraz jakie sprzebarwienia na skorze mam, pryszcze , jem mieso I slodycze. Miewam mdlosci ale nie jest tak.zle jak z Vikim I nie jest tak dobrze jak z Alexem.

Tak wiec kazda ciaza inna czy na chlopca czy na dziewczynke.
Nie ma zadnego czynnika ktory by wskazywal ze 100% pewnoscia na dana plec. Nawet usg nie jest pewne. Zadko sie lekarze myla ale jednak.

Nie wiem juz sama czy teraz bede pytac o plec , bo jak mi powie ze na 70% dziewczynka a za dwa miesiace ze jednak 100% chlopiec to raczej.bym szczesliwa z pomylki nie byla. Ale w sumie dopiero po porodzie bede pewna kto to :-)

Patuska a Ty po czym twierdzisz ze chlopiec?

patu$ka bardzo ladna ta Twoja tempka :tak: wiec może to jednak nie na @ wcale ? kurcze sama chciałabym mieć taka wysoka :happy: Martwie się ta moja tempka, bo jakos tak nic się nie dzieje, wiem wiem ze co miesiąc mowie to samo, ale gdyby owu miała przyjść planowo to już powinny być jakies zalążki a tu wczoraj spadek, dziś do góry, ale temperatura dalej nisko :no: wykoncze się !! :crazy:

akuku no wiec pozostaje Nam wspólnie czekac na rozwiazujace usg i zobaczymy czy tam synus czy coreczka sobie rosnie :happy:

My już po zakończeniu, teściowie mieli jechać na week na wies z Ola ale pogoda taka ze odpuścili. Może w przyszłym tygodniu będzie lepsza pogoda.

Akuku nie wiem w sumie czemu,cos od srodka mi mowi ze to jednak chlopiec :) Ale masz racje objawy nie pwoiedza w 100 % jaka to plec.Kiedys kobiety dowiadywaly sie po urodzeniu dopiero i tez bylo ok...

Nuuuska no moja ciotka dzwonila dzis i mowila ze do dooopy macie pogode.

patu$ka do dupy to malo powiedziane :no:leje jak nie wiem, zimno sie zrobilo brrr a za oknem tylko deszcz i nic wiecej :////

I jedno Ci napisze tylko KOCHAM CIĘ :*

Wiesz za co ???? Jak nie wiesz to sie domysl :*

Nuuuska ty wariatko....

Za to jaka kochana wariatka!

Boszeee zeby moje kolezanki rozmialy mnie tak jak Wy wszystkie tutaj

A Twoja tempka tez nei dlugo bedzie ladniusia i wysoka.... Zobaczysz :)

Cześć dziewczynki :*
Ja dziś zalatany dzień, okropnie dużo pracy.. Ale jeszcze pół godz i do domu.
Kiepsko się czuję :-( teraz dla odmiany boli mnie brzuch tak w okolicach pępka :/ cholera zaczynam się bać czy to nie jakaś torbiel mi sie robi albo coś.. Sama nie wiem... Ale nigdy tak nie miałam :/

Patu$ piękna tempka :-) mam dobre przeczucia :-)

patu$ka rozumiem Cie doskonale, w kazdym calu i centymetrze, w kazdej minucie i ciezkim dla Ciebie momencie. Pamietaj ze chocby sie walilo i palilo, od Nas nigdy nie masz sie wyprowadzic, bo sama to sobie obiecalam, ze ja tez nigdy od Was nie odejde. Zbyt wiele mnie z Wami laczy, zbyt wiele nauczylam sie od Was zeby teraz to wszystko zlac cieplym moczem i isc w dluga :-D

natka torbiel w pepku ?????????? ja ja ja .....moze robaczek jak u mnie, swidruje sobie droge ucieczki ? :P:P:P
Skoro Ty tak nie mialas nigdy, patu$ka nie miala nigdy laskotania to sie cieszmy a nie martwmy bo moze to fasolcia ooo !

reklama
Hehe nie torbiel w pępku bo nie sam pępek mnie boli tylko brzuch gdzieś tam w pobliżu ;-) takie trochę uczucie jakby mięśnie bolały :P
A tak pomyślałam że może jednak owu nie było , pęcherzyk nie pękł i się torbiel zrobiła więc nrzuch boli... Nie wiem sama :-)
Fasolka to to nie jest bo tempka niby na wysokim poziomie w porównaniu z pierwszą fazą cyklu ale mimo wszystko jest nisko bo tylko 36,5-36,6. Ale u Patu$ki ładnie więc być może u niej to fasolka :-) oby :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry