• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Nom, bo za niedziele Nam przynajmniej placi,wiec sama chcialam przyjsc bo grosz przynajmniej wpadnie do kieszneni,a jeszcze w wakacje to wazne,bo przyda sie kazdy :tak:

Przed chwila byl taki koles w przychodni, wyprowadzil mnie z rownowagi !!! Jezu, normalnie myslalam ze bede dzwonic na policje. Zwyzywal mnie od nieudacznikow i grozil mowiac, ze tu NIKT DLUGO NIE PRACUJE. Nosz kur** raz na czas zdarza sie taki pacjent, ale ten wyprowadzil mnie z rownowagi calkowicie.... masakra.I to jeszcze facet ktory za kazdym razem jak tu jest, do kogos ma pretensje. Rozwalaja mnie tacy ludzie psychicznie.

reklama
Nuusuka tak ja najpierw zapomnialam sie zalogowac,ale potem dodalam normalnie :)

Wiece co Dzis w sprawie dla reportera bedzie moj sasiad :D niby mieszka na tej wsi co Ł z niej wychodzi ale w sumie jakby tak w lini prostej ode mnie do niego to ze 2 km jest za lasem. Masakra ten to jest takiw alniety z ekloci sie ze wszytskimi ale zeby do tv poszedl :D

No moj wykres jest ciekawy. No zoabczymy co z tego bedzie

hehehe to bedziesz miala co ogladac :D Ale ja tam nic pod tym moim wykresem nie widze :///

A co do Twojego wykresu - to ja Ci mowie ze bedzie z tego dzidzia :-) natomiast moim sie martwie :no:

Wlasnie weszlam na neta i sprawdzilam czy jest gdzies prywatne usg w moim miescie I jest jedno (jak bylam z Vikim w ciazy nie bylo) usg na rozpoznanie plci kosztuje 70f I mozna przyjsc od 16 tyg :-P To juz wiadomo co Agatka zrobi za jakies 5 tyg. No chyba ze w pl zrobie to juz tutaj nie. Ale wtedy kolo 25.tyg. Zrobie sobie 4d z nagraniem na plytne, no chyba ze znowu bede musiala do pl leciec. Ale sie ciesze bo wiem ze napewno sie dowiem, czy tu czy w pl :-P

A wogle moj gin z pl mowil ze na jego aparaturze jest szansa zobaczyc plec w 14 tyg. Ale dodal ze w uk maja lepsze aparatury I ze moge zobaczyc szybciej. Hehe a ze ja bede w 13 tyg. 4 lub 6 dniu to na pewno zapytam a moze babka cos zobaczy :-P hehe
Choc wiem ze oni nie chca mowic tak wczesnie no ale kto wie.

Akuku,szkoda ze sluzba zdrowia w Uk jest taka kulawa....

Nuuuska kilka razy mowilas z eto dzidziolkowy i nic z tego wiec moze powiedz ze to nie dzidziolkowy?To mzoe jakos na opak bedzie dzialac :* :-)

Patu$ka aż tak się sąsiad z wszystkimi kłóci że do tv poszedł? Nieźle :-D

akuku to zawsze do tego gina u Ciebie możesz iść :-)

Nuuuśka niestety zawsze znajdzie się taki klient (a w Twoim przypadku pacjent) który podniesie człowiekowi ciśnienie :/

Kurcze ja się coraz gorzej czuję, podbrzusze mnie strasznie boli od wczoraj :/ dobrze że jeszcze tylko jutro do pracy i mogę trochę odpocząć... A cycki to mnie tak bolą że najchętniej bez stanika bym cały czas łaziła :p ale to u mnie norma po dupku bo ostatnio też tak miałam :-)

witam wieczornie ;)

Akuku, a w poprzednich ciążach kiedy sie dowiedziałas ze będą chlopaki?

Ja bym diagnozy z 14 czy 16 tyg traktowała z przymrużeniem oka. W 16 Tc moj lekarz gratulowal mi synka a w 37 TC kazał jednak kupic sukienki bo córka będzie.......

A zreszta - po choinke kase na USG bedziesz wydawac jak wiadomo ze córcia będzie :-D A jak my tu na BB mówimy ze córcia, to juz inaczej byc nie może. Wiec wydaj lepiej ta kase na rózowe sukieniusie :-D

patu$ka no dobra wiec ja sadze ze ta Twoja tempka jest bardzo bardzo nieciekawa, wcale mi się nie podoba, i to na pewno nie sa fasolke :wściekła/y:Lepiej ? jak trzeba, mogę powtarzac codziennie :wściekła/y:
Czy ta moja tempka patu$ka jest normalna ? bo chyba nie :no:

natka no wlasnie, czasem tylko mam wrazenie ze tacy idioci własne humory i niepowodzenia odreagowują na Nas...:angry: idiota uch.

akuku popieram tysie :tak:po co Ty usg chcesz robic skoro ja Ci mowie, ze to dziewczynka ?? :-)zresztą wszystkie tu mówimy Ciotki BB ze to dziewuszka wiec jak się sprawdzi do spotykamy się na skype i swietujemy :-)

ide się polozyc dziewuszki, jutro Olcia ma zakończenie roku wiec czeka Nas zaganiany poranek ( zakończenie o 10 ) :happy2:

Tysia nuska ja se wydrukuje to co piszecie a potem jak chlopak wyjdzie to bedziemy sie sadzic :-P

Tysia no z Alexem dowiedzialam sie szybko jakos w 12 tyg. A z Vikim pewnosci nie bylo. Albo ja calyczas wierzylam ze moze jednak corka.

No patuska z tego to na pewno fasolki nie bedzie. Wiec szykuj sie na kolejne dni plodne :-P
A tak na prawde to chcialabym by sie teraz udalo, ale jaki wykres nie bedzie , piekny czy brzydki trzeba czekac.

Natka no na Ciebie tez czekamy ale nie bede pisac ze to na fasolke bo wiem ze tempka temka a roznie bywa, a nie chce Cie nastawiac.

Milych snow.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry