• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
tysia tak tak chodzilo mi o najnizsza srednia krajowa oczywiscie :tak::-) u Nas jest bardzo zle od jakiegos czasu, mam wrazenie ze szefostwo swoje wlasne niepowodzenia odgrywa na Nas. Szkoda gadac, ale tak na dluzsza mete sie nie da :no:

patu$ka bedziemy miec goraca linie :laugh2:

Ojj napewno nede wam pisac na forum jak sie akcja porodowa zacznie I po kolei skurcze, choc kto wie moze nie zdaze... Z Vikim mnke skyrcze obudzily I nie bylo czasu juz pisac :-P ale sms wysle do jednej I bedziecie rozsylac. Wlasnie mysze sobie zapisac wasze numer, bo zapomne :-P

Ale dziewczyny gdzie my tu o porodzie :-P jak to jeszcze z 28 tyg :-P
Pewnie juz wszystkie bedziecie nazekac na mdlosci I te sprawy :-P
Wlasnie zjadlam pycha obiad I chyba sie poloze taka zmeczona jestem.
Spalam 2,5 godz. Eh

akuku jak to gdzie o porodzie ??? Zobaczysz jak to zleci zobaczysz :tak:

a ja dzwonilam do tej ginki, ktorej link Wam podeslalam, natka ta ktora Ty tez potwierdzilas, ze bys do Niej poszla i wiecie co ? kurcze od 1-14 ma urlop ( lipca ) a ja chcialam na 10-go sie zapisac :/
i co ? bez sensu, bo chcialam jeszcze przed @ a jak owu sie nie przeciagnie to 14 mam termin i co mam zrobic ? Nie wiem jak to ugryzc :zawstydzona/y:

kasiol - termin @ 29.06

90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07

Nuuuśka - termin @ 14.07

Ostatnia edycja:
Ja myślę że umów się na pierwszy wolny termin, a jeśli @ przyjdzie to wtedy przesuniesz termin i pójdziesz zaraz po @. Ważne żeby przed owu żeby poobserwować pęcherzyki :-)

No wlasnie tak myslalam, bo umawiać się kiedy będzie @ to totalnie bez sensu, i tak nawet wtedy nie zbada, a chciałabym żeby na tej 1 wizycie zrobiła porządnie usg, wymierzyla wszystko i powiedziała co sadzi i jak można pomoc ewentulanie :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry