• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Oj nigdy nie wiadomo, a moze jednak ?? ja chyba juz wpadam w paranoje jak patrze na te moje wykresy - co jeden to gorszy, dlatego yhmm te dwie zaburzone tempki usunelam :X nie chce na nie patrzec bo wtedy to juz w ogole ten wykres wygladal kosmicznie a tak to bynamniej troche wzgledengo spokoju odczuwam patrzac na te tempki :zawstydzona/y:

reklama
Ale natka twoja sie pnie caly czas do gory,u mnie to jest dwa dni nisko dwa wysoko znowu nisko...Ale cykle nigdy nie beda takie same.

Szkoda tylko ze nie mialas okazji zrobic usg po owulce.

Nuuska pierwsza faza cyklu to zawsze jest taka zawirowana....

wiem wiem masz racje na pewno Kochana, ale wiesz ze ja panikara jestem i wszystkiego sie obawiam i boje. Zastanawiam sie czy to ze dzis 13 dc i nic sie nie dzieje, nie spowoduje tego, ze znowu owulka sie przesunie :-( bo cholercia przynajmniej by juz jakas namiastka krechy wyszla na tescie a tu tlusta jedna krecha i nic wiecej :no:

Nuuska to ty masz caly czas jedna kreske? Ja wczoraj robilam owulacyjny (negatywny) ale byly dwie kreski kontrolna tlusta a testowa slaba jak na poczatku....

Czekaj spokojnie,wiem to trudne bo ciekawi cie jak po laparo,ale mysle ze owulka sie pojawi

A ty masz caly czas 25 ? Wiesz w ogole ze ja mam zielona koncowke :P
Zawsze wychodzil mi na Nich jakis chociaz cien cienia, a teraz nic. Nie wiem czy to zasluga tego ze mimo wszystko "inna tura testow" tzn, inna dostawa, pewnie kto inny wysylal, inny kolor koncowki ( zawsze byla niebieska na 25)ale zupelnie nic sie nie pojawia. W zeszlym cyklu robilam na czulosci 20 ( te ktorego zdjecie wkleilam Wam na pare dno przed @ w poprzednim cyklu, gdzie na Nim wyszla druga blada krecha ) i nie wiem jak myslisz, wrocic do domu i zrobic jeszcze raz, tym razem 25 i 20 i porownac ? Czy czekac dalej ?

i w ogole mam pytanko - mozemy sie przytulac juz ? :D jak myslisz ?

Ostatnia edycja:
jest ochotka ale wiesz jakie ja mam myslenie - ze nie chce zeby bylo za duzo , bo mam chore urojenia, ze im czesciej tym potem mniej zolnierzykow i na pewno nic z tego nie wyjdzie :zawstydzona/y: Myslicie ze z wynikami Ł. teraz przez ten zagadkowy okres mozemy sie tulic raz dziennie ?? :-p

Nuska bo zaraz wsiade w samolot przylece I Ci nakopie do doopki.
Bzykajcie sie ile macie checi.:-P
Ps. Alex zrobiony w czasie kiedy ja mialam taka chcice ze bzyki byly codziennie po 2 razy.i to nie takie na odwal.:-P
Kurde po 5 godzin sie szlalo :-P hehe

a teraz zaszlam w cyklu gdzie przytulanki byly 3 razy w tym raz wieczorem dzien przerwy I dwa razy rano. Hehe
wiec jeszcze raz.powiem macie sie.kochac a nie liczyc dni plodne I a moze juz tak albo jeszcze nie. Macie chec ale prawdziwa to dajcie siebie sobie.

Patuska Ty mi tu czarnowidztwa nie uprawiaj , ze juz sie nie udalo.
Kochana jak mi sie udalo mialam wszystkie objawy jak na @.
Daj sobie odpoczac od tych mysli.

Widzialam co na kwietniowkach pisalyscie, dobrze ze opisalyscie co.czujecie :-)
Oczywiscie bede sie starala was nie zadreczac moimi objawami itd.
Choc wiem ze piszecie ze inaczej postrzegacie moja ciaze, ale ja wiem ze to boli I rozumiem. Pamietam jak mnie to bolalo.
Tak czy siak z forum nie odejde , bo sorki ale ktls was musi tu pilnowac I besztac jak trzeba :-P
Bo widze ze juz za duzo mysli na raz macie:-P

hahaha akuku Slonce przeca ja bym nawet nie wyobrazala sobie Ciebie zebys stad zniknela :-) i mowisz ze z Alexem bzyki codziennie po 2 razy po 5 h??? haha to co wyscie robili Alexa 10h dziennie ? :laugh2: matko, moja psiocha by tego nie wytrzymala jak Bozie Kocham :laugh2:
Ale tak wiec skoro mowisz, ze mozna to wiec bedziemy miec pracowity weekend ( tak na zapas ) :P:P

a zmieniajac o Tobie gadam o Was tyle w domu, ze juz nawet Ola jak mowie jak ostatnio do Ł. "Pisalam dzis z patu$ka,natka .." a Ola na to " ..i z akuku przeciez " :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Nuska nie no z rana to przed praca wiec wiesz bzyczek elektryczek kilkominutowy, ale wieczory dlugie I przyjemne byly :-P
Teraz tez juz bym chyba nie dala rady. Co ja mowie chyba , na pewno nie :-P
No oczywiscie nie codziennie tak dlugo. Zreszta wiesz tak na spokojnie, jakas mila kompiel itd itp, no juz szczegulow pisac nie bede :-P
Kochana bzykajta sie ile chceta :-P
Jakby mial zle plemniki to sie oszczedza a tak to nie trzeba. Zreszta facet jak plemniorow nie ma to I ochoty brak. Wiec zdaj sie na instynkt swoj I jego :-)
No I daj sobie na luz, bo za bardzo myslisz o wszystkim. Nie masz.jakiegos guziczka on/off przy szyi ? Wypadalo by go wylaczyc na jakis czas.
Ty a slyszlas o tym ze jak kobiety nie moga zajsc w ciaze to hipnotyzacja pomaga ??
Kiedys ogladalam program I kobieta po jednej wizycie w ciazy byla, tylko dziecko sie rude urodzilo :-P ale.lekarz pomogl no nie ??
Hahaha

Ja dzis kupilam kwiatki I jak Alex dal swojej ulubionej pani rozyczke, plus bukiet kwiatow od nas, plus bombonierke I kartke wypisana przez Alexa to sie jej lezki zebraly I prawie sie poplakala.
No I kazda Pani dostala kwiatka od Alexa I Victorka wiec panie szczesliwe.
No Alex zaczyna juz szkole !! W sierpniu!
Troche mi zal ze juz nie bedzie mial kontaktu ze swoja Pania , chociaz podobno czasami dzieci z 1 klasy ida sie bawic z dziecmi w przedszkolu :-) wiec I Pania spotka.
A tak ja mocno utulil na koniec (a Alex raczej z tych niewylewnych) ze az ja w szoku bylam , z taka miloscia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry