Nuska nie no z rana to przed praca wiec wiesz bzyczek elektryczek kilkominutowy, ale wieczory dlugie I przyjemne byly
Teraz tez juz bym chyba nie dala rady. Co ja mowie chyba , na pewno nie
No oczywiscie nie codziennie tak dlugo. Zreszta wiesz tak na spokojnie, jakas mila kompiel itd itp, no juz szczegulow pisac nie bede
Kochana bzykajta sie ile chceta
Jakby mial zle plemniki to sie oszczedza a tak to nie trzeba. Zreszta facet jak plemniorow nie ma to I ochoty brak. Wiec zdaj sie na instynkt swoj I jego :-)
No I daj sobie na luz, bo za bardzo myslisz o wszystkim. Nie masz.jakiegos guziczka on/off przy szyi ? Wypadalo by go wylaczyc na jakis czas.
Ty a slyszlas o tym ze jak kobiety nie moga zajsc w ciaze to hipnotyzacja pomaga ??
Kiedys ogladalam program I kobieta po jednej wizycie w ciazy byla, tylko dziecko sie rude urodzilo

ale.lekarz pomogl no nie ??
Hahaha
Ja dzis kupilam kwiatki I jak Alex dal swojej ulubionej pani rozyczke, plus bukiet kwiatow od nas, plus bombonierke I kartke wypisana przez Alexa to sie jej lezki zebraly I prawie sie poplakala.
No I kazda Pani dostala kwiatka od Alexa I Victorka wiec panie szczesliwe.
No Alex zaczyna juz szkole !! W sierpniu!
Troche mi zal ze juz nie bedzie mial kontaktu ze swoja Pania , chociaz podobno czasami dzieci z 1 klasy ida sie bawic z dziecmi w przedszkolu :-) wiec I Pania spotka.
A tak ja mocno utulil na koniec (a Alex raczej z tych niewylewnych) ze az ja w szoku bylam , z taka miloscia :-)