P
patu$ka
Gość
nuuuska kochajcie sie jak jest ochota wyniki twoj Ł ma ekstra. My powinnismy od 12 dc bo lmoj ma ich za malo troszke.
A co do testow to ja nie mam pojecia jakiej czulosci sa moje bo nigdzie nie pisalo.Sa z rozowa koncowka.
Mozesz zrobic oba dla porownania.
I tak jak Akuku mowi ile bzykow by nie bylo jak bedzie mialo sie udac to sie uda.
ja odkad biore luteine to bzyki w drugiej fazie to masakra jakas w ogole nie mam ochoty,Nie wiem czy progesteron tak dziala,ale jak juz nabiore ochoty to Ł musi sie nademna napracowac i to duzo.
Natka masz racje za duzo myslimy,ale w sumie jak tu nie myslec?
Nuuuska Olka jest the best... ja z Łukaszem tez gadam o forum
A co do testow to ja nie mam pojecia jakiej czulosci sa moje bo nigdzie nie pisalo.Sa z rozowa koncowka.
Mozesz zrobic oba dla porownania.
I tak jak Akuku mowi ile bzykow by nie bylo jak bedzie mialo sie udac to sie uda.
ja odkad biore luteine to bzyki w drugiej fazie to masakra jakas w ogole nie mam ochoty,Nie wiem czy progesteron tak dziala,ale jak juz nabiore ochoty to Ł musi sie nademna napracowac i to duzo.
Natka masz racje za duzo myslimy,ale w sumie jak tu nie myslec?
Nuuuska Olka jest the best... ja z Łukaszem tez gadam o forum

Poki co ochotka na bzyki jest, ale owu nie widac, ale jak piszesz, powtorze tesciory, obydwa zaraz przed spaniem, bo do tej pory mialam tak ze przez okolo 3 dni byl tescior pozytyw w tym czasie kiedy byla owu.