Nuuuśka
..kocia mama ;]
hehehe fajnie jak M. po nocce nie jest spiacy
Ale Łukasz mi powiedzial wczoraj ze on po tych tabletkach ktore bierze ( witaminki + androvit) czuje sie tak jakby mugl biegac po tym magazynie, nie meczy sie tak szybko 
My dzis po poludniu kiedy skoncze prace idziemy do tesciow na obiad, bo Olcia tam od wczoraj kibluje z racji tego ze obydwoje szlismy dzis do pracy, wiec odbierzemy ja a potem jutro przyprowadzimy spowrotem bo caly przyszly tydzien na rano, wiec Ola bd musiala u Nich spac bo juz ma wakacje
Dla Niej wakacje to radosc, a dla Nas nie lada wyzwanie zeby to wszystko jakos ze soba pogodzic
U mnie tempka delikatnie pnie sie w gore wiec moze jakas owu sie zbliza ? 

My dzis po poludniu kiedy skoncze prace idziemy do tesciow na obiad, bo Olcia tam od wczoraj kibluje z racji tego ze obydwoje szlismy dzis do pracy, wiec odbierzemy ja a potem jutro przyprowadzimy spowrotem bo caly przyszly tydzien na rano, wiec Ola bd musiala u Nich spac bo juz ma wakacje
Dla Niej wakacje to radosc, a dla Nas nie lada wyzwanie zeby to wszystko jakos ze soba pogodzic
U mnie tempka delikatnie pnie sie w gore wiec moze jakas owu sie zbliza ? 

Bo ja Ci pomoge
ale jak patrze na Twoj wykres, to masz bardzo ladna temperaturke, przede wszystkim jest w miare stala, utrzymuje sie na podobym poziomie co jak patrzylam u Ciebie nie zdarzalo sie wczesniej
Wiec moze ??? kurcze ale bym sie cieszyla 

Dla porownania dzis bylo 5......i teraz koncza 4. Ale operuje lekarz ktorego nie znosze, slamazarzy sie strasznie, jutro tez bedzie on ale jeszcze taki jeden wiec mam nadzieje, ze tu nie zanocuje
a w poniedzialek na rano wiec w ogole cudnie.