• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Hehe powiem Ci że kusiło mnie zatestować dziś ale nie z porannego moczu nawet :p w sumie testy mam 4- dwie 10 i dwie 25 - ale wydaje mi się że w tym cyklu i tak nic z tego :-)

reklama
Lepiej nastawiac sie na NIE a potem poztywnie zaskoczyc niz czekac i czekac a potem....no wlasnie :-(
Ogladam Twoj wykres i jedno co widze na pewno to to, ze tempka w tym cyklu jest nizsza na pewno niz w poprzednim ale to o niczym nie swiadczy bo uwazam ze jest bardziej jednostajna a nie skacze z gory na dol jak u mnie nie raz :rofl2: Dzis nie testuj, nie nie. Jutro jak bardzo Cie kusi :-) Ale ja chce o tym wczesniej wiedziec, zebym wiedziala do ktorej na BB siedziec :laugh2:

Sama nie wiem czy mnie kusi ;-) hehe :-D przemyślę to jeszcze :-)
I zobaczę jak tempka jutro:-) aczkolwiek mi się ten mój wykres nie podoba, poprzedni był ladniejszy :-) znaczy temperatury ładniejsze były..

No nic, tak bedzie co ma byc :-)

Lecę kochana szykować się na tego grilla:* miłego popołudnia :*

oj gdybym ja miała zacząć snuc wywody na temat moich wykresow to chyba dnia by się starczylo żeby namarudzic :P
Mnie się mój kompletnie nie podoba, ostatni to już w ogole do dupy bo nic się w Nim nie dzialo, polowy nie zmierzyłam a tam gdzie mierzyłam to ani tak ani srak :wściekła/y: za to przedostatni taaak podobal mi się, ale obawiam się ze te piękne czasy odeszly w zapomnienie :rofl2:

Milego wieczorku Kochane, ja chyba się zdrzemnę bo same mi się oczy zamykają :confused2:

Hejka

Caly dzien mnie nie bylo.
Wczidaj wrocilismy okolo polnocy od znajomych, wstal dzis przed 10. Potem sie wyszykowalismy I pojechalismy do landmarku, tam gdzie ta kolejka gorska itd.
No I wrocilismy ok 16. Zjedlismy obiad I chlopaki ogladali formule , pozniej grali na xboxie a ja spalam.
Jak ja sie w dzien nie poloze to masakra jakas :-(
A najgorsze ze spie jak zabita I nie idzie mnie obudzic .
No ale widocznie kobieta w ciazy potrzebuje wiecej snu.

Patuska, natka prosze czekajcie z testem do dnia @
No chyba ze was bardzo mocno kusi... W sumie ja zaden przyklad bo test zdobilam wczesniej niz chcialam, ale zrobilam tylko dla tego ze wysoko tempka byla a nie chcialam sobie wmawiac ciaz, wiec zrobilam test zeby zobaczyc jedna kreche I nie myslec hehe a tu 2 krechy I tego wlasnie wam zycze kochane moje :-)

U mnie chyba nawrot mdlosci, brzuszek albo raczej brzuszysko ciazowe !
Zrobie jakos zdjecie I wam wkleje :-P

Dobra ide dalej spac, bo dzieci pewnie o 7 wstana.

Za 15 dni Alex ma urodzinki,m ma sciagniecie gipsu a za 16 dni ja mam usg.
Zleci oj jak zleci.
Nie wiem czy bedziemy jechac na te wakacje. Ahh nie wiem czy ja sie nadaje na tak dluga droge ?
No jeszczs sie zobaczy, a to tez juz na dniach !
Jejku jak ten czas leci noo...

Ostatnia edycja:
Hej dziewcznyny nadrobie jutro a dzis jestem zeby sie przywitac.

Tempki nie mierzylam bo wrocilam o 3 nad ranem do domu.

Ale za to zatestowalam z rannego moczu i jedna tlusta krecha. Wiecej nie bede testowac. W sumie to chcialam zaspokoic swoja ciekawosc i sie nei mylilam. Brzuch mnie boli jak na @ wiec ten cykl tez do niczego.

Milego dnia :)

hej dziewczynki :**

akuku wydaje mi sie ze spokojnie mozecie jechac na wakacje, ryzyko byloby w koncowym stadium ciazy ale teraz mysle, ze nawet jest wskazana dla Was zmiana otoczenia, klimatu, powietrza :tak: lekarze i szpitale sa wszedzie wiec nawet gdyby cos bylo nie tak, na pewno znajdziesz pomoc a warto wypoczac na pewno :happy:

patu$ka uch :/ nie pisze na temat testu bo jestem zla, ze znowu jedna krecha, ale czekamy do srody, skoro tempki nie mierzylas bo wrociliscie pozno to tescior tez moze sie mylic Slonce. Czekamy cierpliwie.

U mnie hmmm sama nie wiem jak sie odniesc do tej temperatury.

Hej,
Patu$ka tempka w tym cyklu taka ładna a test pokazał jedną krechę? Kurde, nic z tego nie rozumiem...
Nuuuśka miłego dnia w pracy :-)
Akuku myślę że powinniście jechać na wakacje, tak jak pisze Nuuuśka- odpoczynek dobrze Wam zrobi.

U mnie tempka w dół. Również zrobiłam test- tak jak przypuszczałam- jedna krecha. Ani nawet bledziocha drugiej. Ale może to i dobrze bo jakbym miała znowu zobaczyć jakiś cień a później przylazłaby @ to bym się chyba załamała...

Natka nuska no ja sie boje troche bo my bedziemy jechac baardzo dlugo.
Hmm no zobaczy sie jeszcze.
Ahh juz sama nie wiem niby kase na wakacje odlozylismy, ale teraz m ma zlamana noge I troche zaleglosci nam sie zrobilo z kasa.
Nie wiem, ale tak czy siak m musi zawiesc chlopakow do pl I albo samolotem albo autem. Podejrzewam ze podobne koszta wyjda.
Ahh zobaczy sie jeszcze.
A to moje brzuszysko :-P
Nie wiem czemu jest do gory nogami :/:/

Załączniki

• 2013-06-30 07.48.07.jpg
    2013-06-30 07.48.07.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Natka I patuska wlasnie doczytalam ze wy juz po testowaniu, ajajaja I co ja mam z wami zrobic ?
Przykro mi ze znowu negatywne :-(
Ahh jakie to niesprawiedliwe.
postarajcie sie nie dolowac za mocno.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry