• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

kasiol a ja wlasnie wczoraj o Tobie pisalam bo zastanawialam sie czy dostalas @ czy tez nie :/ Szkoda, ze przyszla mialam nadzieje co do Twojego cyklu a tu znowu dupa :/ a jak urlop ?? Udany, wypoczeliscie mam nadzieje :):) mnie owu testy juz coraz bardziej denerwuja bo zupelnie nic nie pokazuje...

natka leci Ci ta tempka jak na zlosc normalnie ://///// a u mnie widzisz ? Nie wiem jak to traktowac, delikatnie sie podnosci, czy to owu ? Jak myslisz ? Tescior wieczorny oczywiscie tez nic nie pokazal wiec nie wiem jak to rozumowac, ale tempka pokazuje tak jakby sie cos zaczynalo dziac :blink:

A Ł. mi wczoraj powiedzial ze kupi mi klaser na te testy owu i jak kiedys sie spotkamy to bedziemy sobie mogly ogladac :-D bo skoro Wy tez zbieracie to pewnie tez macie klasery :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Nuska jesli tempka przez najblizsze 2 dni bedzie na tym samym badz wyzszym poziomie to miom zdaniem jestes po owu.
Wzrosla o 0,2 wiec jest ok.
Tylkonpamietaj o przytulaskach dzisiaj i jutro jeszcze :-P

Kasiol ajjj myslalam ze Tobie sie udalo:-( ajajjajaj

Nuska przykro mi ze tempka spada :-( czekamy na @ i oby nastepny cykl byl udany i ostatni w tym roku!!!

Patus a jak tempka u Ciebie ??
Milego dnia

Hej! rano kolejny tes tez negatywny.

Tempka do gory ale jutro zacznie spadac. Zaburzona bo wstawalam bo zab mnie bolal lekko...

Natka u Ciebie juz w dol...hmmm i kolejny cykl w plecy.

Bede u ginka na ostatnia stymulacje to porozmawiam z nim zeby badanie przyspieszyl...moze da sie cos zrobic.

Mam dzis sprzatania.firanki posciele...

akuku dziekuje :**** oczywiscie nie zapomne o przytulaskach dzis, jutro i na wszelki wypadek pewnie jeszcze pojutrze :-) tak mi sie wlasnie zdaje ze cos moze byc na rzeczy choc widzisz powiem Ci, ze objawow owu tez brak, jajniki nie bola jak zawsze wiec nie wiem czym moze to byc spowodowane - myslisz ze Castagnus mugl tak podzialac ? Co do sluzu tez niewiele powiem bo przez przytulaski wiecej mam "pozostalosci " ze mnie wyplywajacej niz sluzu wlasnego :wściekła/y: ale myslisz ze to moze byc to ??

patu$ka przykro mi kurcze pieczone a mialam nadzieje...ale nawet jak zaburzona to mimo wszystko utrzymuje sie nadal bardzo ladnie wysoko wiec moze ... ? :blink: koniecznie porozmawiaj z ginem o tym zeby przyspieszyl to badanie, swoja droga uwazam ze powinien na prawde najpierw porzadnie Cie zdiagnozowac zanim zacznie stymulacje jakimkolwiek specyfikiem :/

Ostatnia edycja:
Nuuuska 10 test juz by nawet cien cienia pokazal. No nie wierze ze nie. Czekam na @. Brzuch boli cycki bola pryszcze sa wiec to na bank na @.

tak mi przykro....i jestem zla na tego Twojego gina bo nie wiem, ale mam przeswiadczenie ze to co robi, to stanowczo nie w tym kierunku. A moze Ty masz np.wrogi sluz ? albo rzeczywiscie cos jest z jajowodami....nie moze Ci dawac lekow nie wiedzac na dobra sprawe co Ci jest cholera,to calkiem nielogiczne :zawstydzona/y:

Patuska piekna tempka. Widze ze z regoly Ci spadala juz w 11-12dc no chyba ze test poz. To pozniej.
Po pierwsze to dla czego testujesz skoro 14 dpo bedzie za dwa dni. Po drugie jeszcze raz sie powtorze nie zawsze test wychodzi przed @ a nawet w dniu spodzieqanej. Niektorym kobietom nawet po terminie @ nie wychodza, a z krwi wychodzi. Wiec kochana jesli jutro i pojutrze nie spadnie powtorz test lub idz na betke.

Nuska no ja mysle ze to owu,ale zobaczymy jutro.
Jesli chodzi o objawy to moze i castangus a moze po kaparo wszystko tak ladnie dziala ze nie boli :-P
Pozatym powiedz mi czy jak sie nie staraliscie to czulas bole owulacyjne ? Ja np. nie pamietam, bo nie zwracalam na to uwagi.
Tak wiec nie sugeruj sie bolami, a co do sluzu to tak jak mowisz miesza sie z plemniczkami :-P , a ja w cyklu wbktorym sie udalo, prawie wcale sluzu nie zaobserwowalam :-P hehe

Ide pranie powieciec i dzis mam wizyte u lekarza i powiem jej ze polozna powiedziala ze nie powinnam pracowac i ze mam zapytac o zwolnienie.
Jezuu glupio mi ze o zwolnienie musze prosic :/
Ale jak mi nie da to dostane od pl gina z londynu ale odplatnie.
Choc wolalabym by ona mi dawala bo to jednak moje miasto itd.
Ahh ale jak nie da to jutro do pracy na 6 :/:/
Nawet nie moge sobie tego wyobrazic.

witam.

Kasiol - przykro mi....A taki był piękny wykres...

U mnie @ się rozkręciła. Cykl 27 dni. Daaaawno takiego krótkiego nie miałam. No cóż - nowy cykl, nowe nadzieje.....

Nuuuska ale lekarz tez nie moze od razu dac mi skierowania na wszystko. Po hsg mysle ze wszystko sie okaze. W sierpniu zrobie sobie hormony to tez napewno da jakas jasnosc na wszytsko. A potem to juz tylko czekac.

Akuku jak @ sie bedzie spozniac pojde prosto na krew. No chyba ze tempka jutro poleci to juz dam sobie spokoj z testowaniem i poczekam na @.

Kasiol,tyisa nowy cykl nowe nadzieje. Macie racje.

reklama
akuku pewnie,ze nie zwracalam na to uwagi :blink: dopiero jak zaczelismy sie starac zaczelam sie doszukiwac objawow owu, i rzeczywiscie potrafilam wylapac kiedy wedlug mnie miala miejsce, poza tym bole owu rownowazyly sie z potytywnymi testami :tak: a wiec nauczycialko Nasza, niczym sie juz nie sugeruje tylko bzykamy sie na potege :-D we mnie ostatnia nadzieja na ten miesiac :zawstydzona/y:

patu$ka ach, nie widzialam ze w sierpniu robisz hormonki, ale to dobrze, to na pewno tez wiele rozjasni :tak:

tysia kurcze Ty tez ??? :no: szlak by to trafil normalnie....:-( te krotsze cykle to moze byc zasluga Castagnusa bo czytalam ze on podobno moze wlasnie, albo wydluzyc, albo skrocic cykl.

90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07

Nuuuśka - termin @ 14.07
kasiol - ??
tysia - ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry