Nuuuśka
..kocia mama ;]
kasiol a ja wlasnie wczoraj o Tobie pisalam bo zastanawialam sie czy dostalas @ czy tez nie :/ Szkoda, ze przyszla mialam nadzieje co do Twojego cyklu a tu znowu dupa :/ a jak urlop ?? Udany, wypoczeliscie mam nadzieje 
mnie owu testy juz coraz bardziej denerwuja bo zupelnie nic nie pokazuje...
natka leci Ci ta tempka jak na zlosc normalnie ://///// a u mnie widzisz ? Nie wiem jak to traktowac, delikatnie sie podnosci, czy to owu ? Jak myslisz ? Tescior wieczorny oczywiscie tez nic nie pokazal wiec nie wiem jak to rozumowac, ale tempka pokazuje tak jakby sie cos zaczynalo dziac
A Ł. mi wczoraj powiedzial ze kupi mi klaser na te testy owu i jak kiedys sie spotkamy to bedziemy sobie mogly ogladac
bo skoro Wy tez zbieracie to pewnie tez macie klasery 
natka leci Ci ta tempka jak na zlosc normalnie ://///// a u mnie widzisz ? Nie wiem jak to traktowac, delikatnie sie podnosci, czy to owu ? Jak myslisz ? Tescior wieczorny oczywiscie tez nic nie pokazal wiec nie wiem jak to rozumowac, ale tempka pokazuje tak jakby sie cos zaczynalo dziac

A Ł. mi wczoraj powiedzial ze kupi mi klaser na te testy owu i jak kiedys sie spotkamy to bedziemy sobie mogly ogladac
bo skoro Wy tez zbieracie to pewnie tez macie klasery 
Ostatnia edycja:
ale myslisz ze to moze byc to ??
a wiec nauczycialko Nasza, niczym sie juz nie sugeruje tylko bzykamy sie na potege
szlak by to trafil normalnie....:-( te krotsze cykle to moze byc zasluga Castagnusa bo czytalam ze on podobno moze wlasnie, albo wydluzyc, albo skrocic cykl.