• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

No tylko organizm sie oczysci troche od tych lekow i zrobie caly komplet badan jak bedzie ok to fajnie. A jak cos nie tak to znowu farmakologia.

reklama
Hej :* ja kończę pracę powoli. Ale dziś znów roboty było... Szok:/

Nuuuśka myślę że u Ciebie to może być owu. Poczekajmy jeszcze na dwa najbliższe pomiary wtedy będziemy mieć pewność.

Patu$ może uda się przyspieszyć hsg warto spróbować.

natka u mnie tez kupa roboty :/ jak przy poniedziałku :/ myslalam ze wyjde dziś z siebie, jeszcze kobieta która ze mna pracuje na zmianie w ogole dziś dupska nie ruszyla żeby pomoc,takze już w ogole no coment. Po południu idziemy z Ola do lekarza bo strasznie kaszle, już drugi tydzień i nic nie przechodzi, nie wiem czy to alergiczne czy wirus znowu się przypaletal :zawstydzona/y:

patu$ka trzeba być dobrej myśli, i ja Cie będę tym mysleniem zarazac ile się tylko będzie dalo :**

U Was tez taka pogoda do bani ? Niby miało być cieplej ale caly dzień pochmurno jak nie wiem :/ Ł. mnie dziś na rower wyciagal ale podziekowalam :P tak mi się nic nie chce po tym weekendzie ze szok :no:

Zrobilam wlasnie dwa testy owu - miałam jeszcze jeden - 20 i 25. Wklejam Wam zdjeciucha tylko się nie smiejcie :-D u góry - dwa tesciory z wczoraj, pod spodem dwa dzisiejsze :D

20130701075.jpg

Załączniki

• 20130701075.jpg
    20130701075.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
A widzisz Nuuuśka - coś się zaczyna dziać bo testy też drugą kreskę pokazują :-)

Mnie znowu boli brzuch :/ mam już dość tego wszystkiego czasami... niech już ta @ przychodzi, ale jak będę u gina to zapytam go co to może być, że mnie parę dni po owu zaczyna boleć i nie chce przestać :/

natka rzeczywiście dziwne sa te Twoje bole brzucha :-(ja przypuszczam ze może to być objaw nerwowy, zbyt denerwujesz się i przejmujesz tym wszystkim i stad możesz mieć takie dolegliwości :zawstydzona/y:

patu$ka ten ostatni jest robiony jak widzisz dziś o 16 jak ten powyżej, roznia się tylko czuloscia i widzisz jaka roznica ? na 20 dwie tłuste krechy a na 25 druga ledwo co widoczna :no:

czy ja wiem nuuuśka czy to nerwowe? w sumie nie myślę o tym wszystkim... wiesz, najgorsze są te dni przed @, to czekanie niewiadomo po co bo i tak zawsze rezultat jest ten sam...
pogadam, może gin coś podsunie...

a Wy działajcie dziś! :-D

ja zmykam spać... ciężkie popołudnie, chyba @ nadchodzi bo psychicznie czuję się potwornie... miłego wieczoru kochane :* i dobranoc :*

a ja mam wrazenie ze zaraz puszcze pawia grrr...nogi mnie bola jak na @ choć przecież to nie to :sorry2: Czyzby to jakiś nowy objaw owu ? Będę musiala zaznaczyć w klaserze pod dzisiejsza data :-D

Spokojnej nocy Sloneczka :*

reklama
Nuska ja potwierdzam masz b. Ladny charakter pisma, :-)
A co do testu to ten drugi pozytywny wiec dzialaj , dzialaj :-)

My bylismy na urodzinkach znajomej synka 5 lat, jest rowne dwa tyg. Starszy od Alexa.
Dzieci sie wybawily, ponedlismy ale ja jakas przepelniona ze duzo nie wcisnelam :/
A tak mi sie gazy nazbieraly ze brzuch wielki jak do porodu!!!

Natka wspolczuje samopoczucia :-( moze tak jak mowisz skoro nie ma na co czekac, to nie czekaj, nie mysl a wtedy sie uda. Trzymam kciuki.

Tysia ja w pl testow nie kupowalam, ale pewnie dziewczyny doradza.

Patuska jak sie czujesz ?

zmeczona jestem wiec mykam spac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry